K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KEDERSİZ
curly cim sanırım kaktüsün 17 nisanda transferi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaktüs 17 nisanda tedavin mi başlıyor transferin mi var?Listedeki herkese bol şans diliyorum.İnşallah herkesin muradını verir Allah.Kimsenin kucağını boş bırakmaz.
canım benim kederlininde yazdığı gibi dondurulmuş yumoşlarımın annelerine yerleşme zamanı 17 nisan inşallah tabi...pazartesi sabahı randevum var bakalım tarihim iyice netleşecekmi? hayırlısı olur inşallah hakkımızda...
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ
1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ
2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
[/COLOR]DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ
1)KEDERLİ........5 MAYIS......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
4)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
5)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
6)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
7)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
Ya arkadaşla benim kafama şuanda bişey takıldı.Doktorum 2 adet geçsin demişti.Ben 2.adeti gördükten ne kadar zaman sonra tedavi başlıyor dondurulmuşlar için.
Mesela benim 5 şubatta mic. olmuştu.18 şubatta pozitif sonucu aldık ama lekelenmelerim vardı.2 şubat gibi kana dönüştü ve sonra da birkaçgün içinde düştü.21 şubatı ilk adet olarak sayıyorum.ikincisini 23 martta oldum.Ben dr. arasamıydım.
Oda net bişey demedi 2 adet geçsin dedi. 3. adetin 2. günümü tedavi başlıyor.
Hayırlısı olsun.Ne oldu kesinleşti mi 17 Nisan?
bu liste herkese uğur getirir inşallah canım!...
Ya arkadaşla benim kafama şuanda bişey takıldı.Doktorum 2 adet geçsin demişti.Ben 2.adeti gördükten ne kadar zaman sonra tedavi başlıyor dondurulmuşlar için.
Mesela benim 5 şubatta mic. olmuştu.18 şubatta pozitif sonucu aldık ama lekelenmelerim vardı.2 şubat gibi kana dönüştü ve sonra da birkaçgün içinde düştü.21 şubatı ilk adet olarak sayıyorum.ikincisini 23 martta oldum.Ben dr. arasamıydım.
Oda net bişey demedi 2 adet geçsin dedi. 3. adetin 2. günümü tedavi başlıyor.
cury canım evet kesinleşti..allahım kısmet ederse 17 nisan perşembe günü transferim var....ayyyy çokkk heyecanlandımm...
KAKTÜSCÜM transferıne 2 gunden az kaldı sayılır bende senden 1 hafta once yazsadım bu heyecanı.sımdı sonuc beklıyorum.nm Allah yardımcn olsun ıns beraber guzel sonuc alırız ve beraber bı hamılelık gecırırız ıns:) .Allah yardımcın olsun dualrım sızlerle
Heyecanlan tabii ki.Neredeyse bir gün kaldı bebişlerinin sıcacık yuvasına kavuşmasına.Sonunda iyi bir sonuç almak muhteşem ama insan kendinden bir parçayı monitörde bile gördüğünde ve o parça içine yerleştiğinde mutlu oluyor.Bir süreliğine de olsa zaten annelik duygusunu yaşıyoruz.İnşallah bu duygu herkeste daim olur.:enbuyukkk:
kaktüs ve @yshen olmuyor ama öyle listeye isminizi koydunuz ondan sonra kayboldunuzyerimseniben anlatın birazcık kaktüs tedavi aşamanı anlatmanı @yshende transferden sonra neler yaptığınızı anlatırsanız memnun oluruz kızlar lütfen sizin kadar bizde heyecanlıyız yani :1closedeyes: