- Konu Sahibi KEDERSİZ
canım benim mayıs 2 ama ben 12. yapmayı düşünüyorum....çatlamamak için...
Aynen ama kac cikmasi lazim hic bilgim yok, sen biliyormusun hcg degerinin kac cikmasi yeterli ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim mayıs 2 ama ben 12. yapmayı düşünüyorum....çatlamamak için...
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ
1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ
2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]
1)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
4)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
5)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
6)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
7)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL
kızlar ne yazıki dondurlmuş yumoşlarımı daha çok bekletecem çünkü biz kayın validemlerle yaşıyoruz dün evdekilerle(eltim,kaynanam,kayınpeder)tartıştık senağlamasenağlamaeşimle ayrı eve çıkacaz oyüzden bebişlerimize biriktirdiğimiz parayla mağlum kiraya çıkacaz eksiğimizde çok o yüzden ara verdik ne yazıki senağlamasenağlama
offf yaa okadarda heveslenmiştimki bu sefer bebişlerime kavuşacam diye senağlamasenağlamasenağlama
allah eltimle kaynanamı bildiği gibi yapsınKötü KazenKötü Kazen
kızlar ne yazıki dondurlmuş yumoşlarımı daha çok bekletecem çünkü biz kayın validemlerle yaşıyoruz dün evdekilerle(eltim,kaynanam,kayınpeder)tartıştık senağlamasenağlamaeşimle ayrı eve çıkacaz oyüzden bebişlerimize biriktirdiğimiz parayla mağlum kiraya çıkacaz eksiğimizde çok o yüzden ara verdik ne yazıki senağlamasenağlama
offf yaa okadarda heveslenmiştimki bu sefer bebişlerime kavuşacam diye senağlamasenağlamasenağlama
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ
1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ
2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]
1)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
4)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
5)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
6)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
7)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL
SEVGİLİ KAKTÜS ne yapıyorsun arkadaşım Allah'tan arkadaşlar ben yokken benim yerime de yeterince söylenmiş sana.AAAA rahatına baksana ne temizliği,ne balkonu,ne süpürgesi.Şaşırdım kaldım valla.Rahatı bulmuşken yatsana arkadaşım bebişin olunca arayacaksın bugünleri inşallah.
naz 25 ve kaktus az kaldı sonuclarınza.inşallahhh hayırlı haberle gelırsınız de moral olur bızlere.Allah nasıp etsın ıns
kederlıcım sen de kederlenme artık.inş kendı evınde kendılıgınden olur hersey
curly canım valla sağolsun arkadaşlarım ağzımın payını verdilerde oturdum aşağı...
kıss ne yapayım günler acayipp geçmek bilmiyo...çalışırken hafta sonu gelsede evde yatsam diye dua ederdim şimdi elimin altında yatak var valla yatasım gelmiyoo...
gerçi hemen siz kızınca bıraktım valla...bi dahada almadım..
bugün tarsferden sonraki 6. günüm oleyyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey: yarısı bitti yarısı kaldı...ama benim adet belirtilerim olan belim,başım karnım ağrıyooooo:1shok:endişelenmeden yapamıyorum işteee
ya kızlar eşimle sabahtan beri ev arıyoruz ama kendimize göre uygun bir ev bulamadık bulduklarımızda bütçemizi aşıyor ne yapacağımı bilmiyorum bizimkilerinde yüzünü daha fazla görmek istemiyorum kusura bakmayın kızlar sizide sorunlarımla sıkıyorum ama sizler bişeyler yazınca bana moral oluyorsunuz
ya kızlar eşimle sabahtan beri ev arıyoruz ama kendimize göre uygun bir ev bulamadık bulduklarımızda bütçemizi aşıyor ne yapacağımı bilmiyorum bizimkilerinde yüzünü daha fazla görmek istemiyorum kusura bakmayın kızlar sizide sorunlarımla sıkıyorum ama sizler bişeyler yazınca bana moral oluyorsunuz
Adet belirtileri ayni zamanda tutmasi ile ilgili de belirti olabiliyormus belki biliyorsundur cnm ama , buarada regline ne kadar zaman var normalde?
Herkeste farklı farklı belirtiler oluyor işte.Seninki de böyledir Kaktüsçüm.Senin çalışmaya başlaman bayaa hayırlı olacak bence.Kendini dinlemekten ve süpürgeden kurtulacaksın:))