Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooo kaktüscüğüm hemen neden ümitsizliğe kapılıp olumsuz düşünüyorsunki...dur daha kanama falan değil sadece kahverengi lekeler olur onlar...kimileri hamiş olduğunu öğrendikten sonra bile lekelenmelere yaşıyor....sen şimdi bebişlerini üzme...kendinede çok dikkat et....sürekli dinlen....kan tahlilini ne zaman yapacaktın????

Merhaba arkadaşlar.Benimde 3 aşılama ve ilk tüp bebek tedavimin sonucu maalesf negatif.İlk tüp bebek sonucumu 12.04.08 tarihinde aldım.Şimdi 3 tanede dondurulmuş var.2.denemyei dondurulmuşlarla yapacağız ama daha vakti var çünkü öncelikle miyom ameliyatı olacağım bu aralar (daha tarihi belli değil).Rahim dışında küçük bir miyom var onu alalım ve ikinci denemeyi öyle yapalım dedi doktorum.Korkuyorum ama olmam gerek tabii.Sonra altı ay verilecek ve sonra 2.deneme olacak.Bu arada dondurulmuş embriyolarla şansın daha az olduğunu duydum ama doktoruma sormadım daha.Bu konuda bilgisi olan varmı? Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...

kaktustum oklavaları aldım gelıyom daha test bıle yapmadın negetıf dıyosun ama bence pozıtıf bak gor

Merhaba arkadaşlar.Benimde 3 aşılama ve ilk tüp bebek tedavimin sonucu maalesf negatif.İlk tüp bebek sonucumu 12.04.08 tarihinde aldım.Şimdi 3 tanede dondurulmuş var.2.denemyei dondurulmuşlarla yapacağız ama daha vakti var çünkü öncelikle miyom ameliyatı olacağım bu aralar (daha tarihi belli değil).Rahim dışında küçük bir miyom var onu alalım ve ikinci denemeyi öyle yapalım dedi doktorum.Korkuyorum ama olmam gerek tabii.Sonra altı ay verilecek ve sonra 2.deneme olacak.Bu arada dondurulmuş embriyolarla şansın daha az olduğunu duydum ama doktoruma sormadım daha.Bu konuda bilgisi olan varmı? Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...

Dondurulmuşlar transfer olurken dinlenmiş bir rahim oluyor ve anne adayı da daha rahat oluyor çünkü normal transfer kadar yorucu bir süreçten çıkmamış oluyor.Dolayısıyla şansın daha az değil bence daha fazla ya da en azından eşit diyelim.sengözlerimebaksanab

Canım belki tutunmaya çalışıyordur.hemen pes etme bakalım ne olacak.
Dualarım sizinle zaten ;)
Progestan kullanıyormusun?

pes etmem darkcım edermiyim hiç....
evet progestanı vajinal olarak kullanıyorum sabah öğle akşam 3 tane....
yarın 12. günüm ayyyyy çokk heyecanlıyım..cuma test günüm azcık kaldı...

ooo kaktüscüğüm hemen neden ümitsizliğe kapılıp olumsuz düşünüyorsunki...dur daha kanama falan değil sadece kahverengi lekeler olur onlar...kimileri hamiş olduğunu öğrendikten sonra bile lekelenmelere yaşıyor....sen şimdi bebişlerini üzme...kendinede çok dikkat et....sürekli dinlen....kan tahlilini ne zaman yapacaktın????

yaaa yeşbücüm ben ne yaptığımı biliyormuyum heyecandan...hayırlısı olur inşallah...
bu arada kan tahlilim mayıs 2 cuma günü...

kaktustum oklavaları aldım gelıyom daha test bıle yapmadın negetıf dıyosun ama bence pozıtıf bak gor

tamam tamam kızma hemen....kısss senin ağzından bal damlıyoo maşallah....
inşallah kalbindeki olur sonucum pozitif olur...

canım şansının az olduğunu düşünme bence..burda çokk arkadaşımız ikinci şansıyla mutluluğu yakaladı...bence sende şimdiden moralini bozma...arada bana da oluyoo ama en önemli silahımız moral...hadi iyi şanslar sana...

kaktüs allah canını almasın kıs ben senin geçen gün adet olduğunu sanmıştım yani kafam okadar dalgındıki öyle okumuşum
kıs çıkmayan candan ümit kesilmez dur hele tahlil gününü bekle öyle hemen karar verme umudunu yitirme sakın allah büyüktür hadi cumayada az kaldı cuma günü dünyanın en güzel haberini alaman dileğiyle canım k.i.bŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
kaktüüüüüs çatlıycam kıs meraktan inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim inşallah Şeniz

kaktüscüm inşallah hayırlısıyla hamişsindir bana öyle geliyorki bence sen hamilesin ama kendine dikkat et tatlım dualarımız seninle canım. bende lucrine devam ediyorum bugün hastalandım öğleden sonra hastaneye gideceğim ilaç yazacak yavaş yavaş yaklaşıyorum bende hayırlısı kendine iyi bak tatlım

Rabbim Hepinizin Gonlune Gore Versin Insallah Bebesleriniz Olurr Rabbim Kimsenin Kucagibni Bos Birakmsinnn Allaha Acilan Eller Bos Cevrilmezz Oinsallah Dualriniz Kabul Olur Ve Bebeisleriniz Olrr Dualrim Sizlerlee Eeee Mutlu Haberlerinizi Bekliyosuz Saglikli Vee Mutluy Kalinnnnnnn Sadece Rabbimden Medet Umun Size Sizin Istediklerinizi Verwebilecek Tek Seyyy Yuce Allahimizdirrrrrrrrrrrrr

Kaktüs test günün bugündü galiba.İnşallah hayırlı haberler verirsin.

kaktüscüm inşallah hayırlısıyla hamişsindir bana öyle geliyorki bence sen hamilesin ama kendine dikkat et tatlım dualarımız seninle canım. bende lucrine devam ediyorum bugün hastalandım öğleden sonra hastaneye gideceğim ilaç yazacak yavaş yavaş yaklaşıyorum bende hayırlısı kendine iyi bak tatlım

haziran başlamışsın artık hadi hayırlısı inşallah ikizlerin olur canım benim...:emir_bebek: :emir_bebek:

kakatüs güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamişsindiiiirrrrr sırnaşık şey

kaktüs allah canını almasın kıs ben senin geçen gün adet olduğunu sanmıştım yani kafam okadar dalgındıki öyle okumuşum
kıs çıkmayan candan ümit kesilmez dur hele tahlil gününü bekle öyle hemen karar verme umudunu yitirme sakın allah büyüktür hadi cumayada az kaldı cuma günü dünyanın en güzel haberini alaman dileğiyle canım k.i.bŞeniz

canım benim olsun senin derdin başından aşkındı bide bizlerle uğraştın....
şimdi nasılsın nasıl gidiyor...

kaktüüüüüs çatlıycam kıs meraktan inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim inşallah Şeniz

kuzim canım dostum valla bende meraktan çatlamamk için bu sabah idrar testi yaptımmmm koskocaman tek çizgi....olmadı işte yaaa...biliyodum negatif olduğunu...cumaya kan tahlililm var hiççç gitmek istemiyorum yaaa....kafamçokkarıştı

hazirancım tşk ederim...valla benim umutlar iyice suya düşüyor...cumaya kan tahlililm var bakalım hayırlısı...

kaktuscum bugun kacıncı gunundu pekı.sonuc ne olursa olsun kendını uzme lutfen.bnm de olmadı bılıyorsun.ama bzm moralımz herseyden onemlı.Allah sabrettıkce verır ıns.su an bız sabır donemındeyız ıns bıgun hasat donemı de geleck :)

Kaktüs test günün bugündü galiba.İnşallah hayırlı haberler verirsin.

curly canım cuma günü dr. um 15. güne randevu verdi...tabi ben çatladım dururmuyum sabah idrar testi yaptımmm kocaman NEGATİF ya neden böleeeee...kafamçokkarıştı

Back
X