Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutkuum hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin inşallah yarın kalp atışlarınıda duyarsın canım benimde dr um dilek hanım seninle msn de görüşmek isterim özelden bana adresini veririmisinevet hayatım bende irenbeye gidiyorum benim ilk denemede tuttu inşallah allah sanada nasip eder 8 haftalıgım tabi gene korkularım var düşük falan olur diye daha kalp atışını yarın duyucam inşallah benim dr um dilek hanım senin kimdi dr un?
Yaa hayret birşeysin kaktüs.12. gün kanda çıkıyor idrarda çok daha sonra çıkıyor neden ümitsizliğe kapılıyorsun?Yarın git yaptır başka bir yerde kan testini,adet falan olmadın değil mi?Sadece kahverengi akıntı geldi.
Canımmmm üzülme nolur, birazcık daha sabret idrar testine güven olmaz şimdiden iki gün daha bekle kan testi yap, inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla pozitif çıkar sonucun hep dua ediyorum, çıkmazsa da hiç üzülme ne demiştik herşeyin hayırlısı, Allahın bir bildiği vardır elbet, hem senin daha bekleyen embriyolarında var biri olmazsa biri olur inşallah, olana kadar yola devam pes etmek yok yeterki Allah sağlık, sabır ve güç kuvvet versin
KAKTÜSCÜM neden idrar testi yaptın ki onlar zaten b-hcg belli bir değeri geçmeden pozitif çıkmazlar canım. bence en kesin sonucu kan testi verir.
hemen kondurma kan testi yap bakalım. hayırlı olur inşallah canım. hemen sıkma canını
kaktus tam dayaklıksın ha gıt kan testını yaptır gel bızı mutlu et tabı mutlu bı haberle inşşşşşşşşşşşşş allahım inş
slm kızlar ben bebeğimi dün kaybettim bi daha cocuk düşünmüyorum ama 3 tane dondurulmuş emriyom var
diyelimki bunlarla tekrar hamile kalmak istesem süreç nasıl işliyor yine tüp bebek gibi ilaç vs tedavi görülüyormu
slm kızlar ben bebeğimi dün kaybettim bi daha cocuk düşünmüyorum ama 3 tane dondurulmuş emriyom var
diyelimki bunlarla tekrar hamile kalmak istesem süreç nasıl işliyor yine tüp bebek gibi ilaç vs tedavi görülüyormu
merhaba arkadaşlar başlıkta bana seslenmişsiniz bende hemen geldim
kendimle ilgili özet yapayım 4 ay önce yaptırdığım tüp bebek denemesi pozitif çıktı ve 1 ay sonra gebelik düşükle sonuçlandı ama zaten ilk teste düşeceğini söylemişlerdi ve benimde 3 tane dundurulmuş yumoşlarım var tedaviye yteniden başladık pazertesi transfer yapılacak embriyoların kaç tanesi canlanır acaba aranızda dondurulmuş embriyolarını transfer ettiren varmı
Haydaa ne demek bidaha düşünmüyorum bak en azından senin embriyoların tutunabilmiş onu biliyosun, yine kötü olacak diye bişey yok ki, Allahın verdiği herşeyde bir hayır vardır, 3 tane embriyom var diyosun yazık değilmi onlara, onlarda bizim bebeklerimiz, bende şuanda dondurulmuşlar için tedavi oluyorum tedavi dediğim de sadece estrofem diye bi hap, folbiol, vitamin, bebe asprini kullanıyorum, iğne falan yok ve bu seferki okadar kolay ve çabuk geçiyo ki anlatamam, hiç ilki gibi değil, ne ilki kadar heyecanım var, ne stresliyim nede korkuyorum, gayet rahat bir şekilde bekliyorum toplam 3 kez kontrole gittim doktora okadar, önümüzdeki hafta embriyolarımda ve rahim kalınlığımda sorun olmazsa transferim yapılacak, o yüzden kesinlikle ve kesinlikle ara verme doktorunu ara ve sor nezaman başlaman gerektiğinia.s.
slm curly bunu duymak bana nasıl moral oldu anlatamam ama ya o bitanede canlanmzsa
seninkinide allah tamamına erdirir umarım
Özlemcimilkindeki kadar üzülmeyeceksin ve yorulmayacaksın bu kez.2 kez doktora gideceksin bu süreç içinde.Herkese farklı tedavi uygulanıyor ama hepsi de evde uygulanan ilaç tedavileri.Sonrasında da transfer olacak.Sana tavsiyem arayı çok uzatma.Vücudun hamileliğe hazırken doktorunun tavsiye ettiği ilk seferde denemeni yap.
sağol canım gercekten arayı fazla uzatmamalımıyım sence
doktor 2 ay sonra dondurulmuşlarla deneriz dedi ben istemediğimi söyledim
cok korkuyorum ya onlarıda kaybedersem dondurulduğu sürece sanki hep bi şansım olcaka gibi geliyor o hakkımı kullanmak istemiyorum
Şu an acın çok yeni ama eminim 1-2 hafta sonra, doktorun dediği 2 ay gelmek bilmeyecek senin için.Bir an önce olsun isteyeceksin bence.Vücudumuz bir şekilde alışıyor hamileliğe ve arayı uzun tutmazsan, tutunma şansı daha çok.Aklında duracağına karnında dursun bebişlerin.Tabii bu süre içinde kendini hazır hissetmen önemli.Sıcağı sıcağına yap bence.
Şu an acın çok yeni ama eminim 1-2 hafta sonra, doktorun dediği 2 ay gelmek bilmeyecek senin için.Bir an önce olsun isteyeceksin bence.Vücudumuz bir şekilde alışıyor hamileliğe ve arayı uzun tutmazsan, tutunma şansı daha çok.Aklında duracağına karnında dursun bebişlerin.Tabii bu süre içinde kendini hazır hissetmen önemli.Sıcağı sıcağına yap bence.
Tedavi falan kalmadı çok şükür.14 haftalık hamileyim ben,dondurulmuş embriyoyla.
ya curly sizleri görünce ve sizlerden güzel haberler alınca dahada umut doluyorum...biliyorsun benimde 7 tane dondurulmuşlarım var transferim ertelendi rahimdeki sıvıdan dolayı... bende transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorum....
ya dondurulmuşlarda aşamalar nasıl oluyor yani sen ve rahim hazır olduğun onları çözüp direk rahime yerleştirme işlemimi oluyor başka birşey var mı???yani öncesinde kullanman gereken ialçlar falan??? birde canım çözüldüğünde hep canlı olamayabiliyormuş...yada kaliteli olanı az oluyormuş...sende nasıl olmuştu???? çokmu soru sordum ne??