Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım benim emriyolarda 3.günü dondurulmuştu...en çokta 8 embriyomdan sadece 2 tanesi sağlıklı çıkmasına üzüldüm ben en az 4 tane bekliyordum dr um eğer 4 tane sağlıklı çözülürlerse 4 tane tarnsfer edelimki şansımız daha yüksek olsun demişti herşeyde bir hayır vardır diyorum olsunda tek olsun sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum ikiz olmasındanda vazgeçtim yeterki olsun artıksenağlama senağlama

canım ya moralini bozma...olsunda hayırlısyla,sağlıcakla..tek çift farketmez...a.s.

benide aradılar ya yarın yada pazar olabilirmiş.Yarın sabah arayıp haber verecekler.

yani benimki gibimi bebişlerim anlamadım yaa okadar aklım karışıkki, benim cuma günü transferim olacak .... senin kaç embriyon vardı ve kaçı sağlıklı çözüldü

6 tane vardı canım bunlardan 4 ü transfer edildi.1 tanesi güzel dedi doktorıum.1 ondan biraz kötü.Diğer ikisi orta kalitede belki onlarda gelişme gösterir diye onlarıda koydular.Önckindinde yani dondurulmadan önce ki transferde 3 üde güzeldi ama olmadı.Hakkımızda hayırlısı artık canım.
Sen hiç kafana bunları takma.Ben hiç düşünmüyorum o kadar rahatıki.Bu seferde böyle yapalım belki böyle yapmak gerekir.Komşularım bile diyo bu sefer pek umutlu değilsin galiba diye.Pek kendime dikkat etmiyorum.Gönül tabiki olsun ister.
Sonuç nasılsa kaderimizde yazılı değiştiremeyiz.

aktüel benide yarın arıyacaklarmış yani henüz belli değilmiş

bebişlerim inşallah bu sefer bebişlerin sana tutunurlar canım güzel allahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın.......senin adetinin kaçıncı günü transferin olmuştu

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzi gözün aydın çok sevindim zaten sen bu sefer olacak galiba dediğinde ben inndım hamiş olduğuna allah inşallah bizede bu mutluluğu yaşatır
Çokk sağol canım ya valla hissettim sanki bu sefer, inşallah en kısa zamanda yaşarsınız canım, en hayırlısıyla inşallah

Kuzim çok çok çok sevindim anlatamam.Seni merak etmiştim.1 haftadır internetim yok.Benimde transferim yapıldı.Bu günü saymazsam 4 günüm kaldı.Nasıl duygulandım anlatamam,göz yaşları içinde yazıyorum.İnşallah inşallah ikizdir ve sağlıklı sağsağlim kucağına alırsın yumoşlarını.Canım benim ya darısı bizlerin başına....

Bebişlerimm sağol canım Allah razı olsun, bişey kalmadı seninde güzel haberlerle gelirsin inşallah canım, merakla bekliyorum seni, eskiden ikiz olsun diyodum ama şimdi hayırlısı ve sağlıklısından başka bişey düşünmüyorum ama yine de olursa güzel olur yani:dance:, iyi bak kendine,

ama başka bir yazında hiç ümitli olmadığını okudum, sakın öyle düşünme, evet ilkinde en kaliteli görünenleri koyuyolar ama ikincisinde koydukları embriyolar hem dışarda daha uzun süre yaşamayı başardıkları hemde dondurma çözdürme işlemini başarıyla atlattıkları için daha iyiler, hiç kötü düşünme hayırlısı olsun inşallah

aktüel benide yarın arıyacaklarmış için yani henüz belli değilmiş
bebişlerim inşallah bu sefer bebişlerin sana tutunurlar canım güzel allahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın.......senin adetinin kaçıncı günü transferin olmuştu

Kederlicimm dün girememiştim şimdi okudum canım, benim sabah çözdürüp öğleden sonra iki de transfer yaptılar ama benim embriyolarım zaten 5 gün dışarıda kalmıştı dondurulmadan önce, blastokist seviyesindeydi, seninkileri üç günde dondurdukları için daha fazla hücrelere bölünüp bölünmediklerini takip ediyolardır dışarda merak etme, benim transferim adetimin 25.günü yapıldı, Diamond'un ki tam adet olması gereken gün yapılmış, o yüzden erken falan değil takma kafana inşallah hayırlısıyla yapılır canım bol bol dua et üzülme

saol kuzi yaa biraz olsun içimi ferahlattın ....şimdi yarın sabah aramalarını bekliyorum sabırsızlıkla inşallah haala yaşıyorlardır kuzucuklarım

kederli canım yarını inşallah hayırlısıyla atlatırsın...kıss bu kadar stres yapma bebişleri vallahi korkutursun sen bu stresle...
inşallah herşey çokk güzel olacakk..

halen daha aramadılar offffffff offfffffff

aradık canım yaa ararız diyorlar embriyo dr u haber verecekmiş onlara onlarda öyle arıyacakmış

daha değil bende bekliyorum. sabah ararız demişlerdi ama , eşim onlar ararlar dedi.24 saat bir açıp bakıyorlar ya bizim öğle vaktinde açmaları lazım ona göre bilgi veriliyor.

bende az önce ipek hemşireyi aradım çözüldükleri saate bakılacak dedi 11 30 gibi bakarlar dedi ama daha aramadılar

hadi gözün aydın
belki şimdi benide ararlar

hemen çıkıyormusunuz ... eğer benide ararlarsa görüşebilirsek adım nurcan

maalesef dr um aradı beni ve embriyolarımın kalitelerinin düştüğünü şansımızı fazla zorlamamamızı söyledi üzülmedim desem yalan olur ama herşeyde vardır bir hayır

Back
X