Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maalesef dr um aradı beni ve embriyolarımın kalitelerinin düştüğünü şansımızı fazla zorlamamamızı söyledi üzülmedim desem yalan olur ama herşeyde vardır bir hayır

canım yaaa bende çok üzüldüm...hayırlısı tabi canım...vardır bundada bir hayır...:teselli:

aaaa üzüldüm ya offf. seni göreceğim ve beraber gün sayacağız diye heyacanlıydım.hayır vardır herşeyde .

aktuelcim boşver sen beni şimdi inşallah senin güzel haberini alıcaz 12 sonra allah hepimiz için hayırlısını versin

aktüel benide yarın arıyacaklarmış yani henüz belli değilmiş

bebişlerim inşallah bu sefer bebişlerin sana tutunurlar canım güzel allahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın.......senin adetinin kaçıncı günü transferin olmuştu

17. günü transfer oldu canım.Ama anladığım kadarıyla herkesin farklı..

kederlı uzuldum ınan senın adına ama hakkında hayırlısı belkı kendın hamıle kalırsın rabbımın ısı bellı olmaz o verırse hersey olur cnm uzulme

maalesef dr um aradı beni ve embriyolarımın kalitelerinin düştüğünü şansımızı fazla zorlamamamızı söyledi üzülmedim desem yalan olur ama herşeyde vardır bir hayır

Başından beri içine sinmeyen birşeyler vardı zaten senin.Demek hayırlı değilmiş senin için.Artık kendini hazır hissettiğin zaman taze taze embriyolarınla yaparsın bebişini.

Aktüel inşallah sorunsuz bir şekilde gerçekleşir transferin,Allah tamamına erdirsin.

Kederli canım hakkında böylesi hayırlıymış demekki hiç üzülme.Her işte bi hayır vardır.

Kederlicim üzüldüm ama transfer olupta tutmasaydı daha çok üzülürdük böylesi daha iyi, herşeyde bir hayır var tabiki, inşallah tekrarına bile gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın en kısa zamanda canım benim

arkadaşlar desteğiniz ve yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim .....kuzicim dediğin gibi transfer olup tutmadıktan sonra daha kötü olacaktım güzel allahım herzaman herşeyin hayırlısını verir ....şimdi bendaha fazla dayanamayacağım için bu ayki adetimi bekliyorum 2. tüpbebek tedavisi için bu sefer başaracağıma inanıyorum:icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım gerçekten çokk üzüldüm ama arkadaşlarında dediği gibi herşeyde bir hayır vardır...inşallah 2. tedavinde yakalarsın umudunu...PES ETMEK YOK...

arkadaşlar desteğiniz ve yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim .....kuzicim dediğin gibi transfer olup tutmadıktan sonra daha kötü olacaktım güzel allahım herzaman herşeyin hayırlısını verir ....şimdi bendaha fazla dayanamayacağım için bu ayki adetimi bekliyorum 2. tüpbebek tedavisi için bu sefer başaracağıma inanıyorum:icecream:

İnşallahhhh canım inanmak başarmanın yarısıdır derler ya, sen şimdiden yarısını başardın demekki, önümüzdeki ay burda kutlama var deseneyerimseniben, hadi hayırlısı Allah bu defa yüzünü güldürür inşallah

kederli biz de ergeç bir gün anne olucaz inşallah.umudunu kaybetme.....
Aktüel bol şans.bebişlerin sımsıkı tutunur inşallah....

Kederli cim gerçekten hiç üzülme canım.Ben bile dondurulan embriyolarımın orta kalitede olduğunu sonradan duydum çok üzülmüştüm.Ama iyi kötü 4 tane koydular.Belkide benimde hiç olmazdı.Herşeyde bir hayır vardır.Hiç te kafana takma ve yeni tüp bebek için moralini topla herşey daha güzel olacak.

arkadaşım hiç üzülme her şeyde bir hayır var allah hepizin gönlüne göre vesin

canım benim...benimde geçen ay transferim yapılamadan donduruldu embriyolarım...başlarda çok üzüldüm..ama dedimki o şekilde transferim olsaydı daha çok üzülecektim hayırlısı buymuş dedim...bende bekliyorum dondurulmuşlarıma sabırsızlıkla kavuşmayı...haaa olmazsa üzülmemmi üzülürüm ama hayırlısı buymuş demekki derim...sonra tedaviye hemen takrar başlarım...inşallah bunlara gerek kalmaz ve donrurulmuşlarım sağlıklı bir şekilde çözülürler...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

yeşbücüm inşallah bir dahaki tedaviye gerek kalmıyacak canım dondurulmuşlarla meleğine kavuşacaksın inşallah

Kederli kararına çok sevindim.Ayrıca seni hiç bu kadar kararlı ve umutlu görmemiştim.Tebrik ederim,inşallah bu sefer olacak,biz de inanıyoruz.

Back
X