Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım evet kararlı ve umutluyum bu sefer çünkü ben ilk günden beri dondurulmuşlarıma güvenemiyordum :bbo:ve bu benim elimde olan bişey değildi bana kızmayın . sizlere pek yansıtmamaya çalışmış olsamda olumsuz düşündüğümü yansıtmışım sanırım kafamçokkarıştı..... kısaca kendimi kandırıyordum olumlu düşünmeye çalışıyordum:smiley-cool:evet dondurlmuşlarla hamile kalanlara seviniyordum umut oluyordu ama tekrar kaybediyordum umudumu elimde değildibenneyaptımki....eşime ilk günden beri diyordumki içime öyle doğuyorki 2.denememizde olacak eşimde dondurlmuşlarlamı diyordu bende yok diyordum dondurlmuşlarla değil 2. tüpbebekte diyordum hislerim biraz kuvvetlidir kızlar inşallah hissetiğim gibi olacak:dance:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım evet kararlı ve umutluyum bu sefer çünkü ben ilk günden beri dondurulmuşlarıma güvenemiyordum :bbo:ve bu benim elimde olan bişey değildi bana kızmayın . sizlere pek yansıtmamaya çalışmış olsamda olumsuz düşündüğümü yansıtmışım sanırım kafamçokkarıştı..... kısaca kendimi kandırıyordum olumlu düşünmeye çalışıyordum:smiley-cool:evet dondurlmuşlarla hamile kalanlara seviniyordum umut oluyordu ama tekrar kaybediyordum umudumu elimde değildibenneyaptımki....eşime ilk günden beri diyordumki içime öyle doğuyorki 2.denememizde olacak eşimde dondurlmuşlarlamı diyordu bende yok diyordum dondurlmuşlarla değil 2. tüpbebekte diyordum hislerim biraz kuvvetlidir kızlar inşallah hissetiğim gibi olacak:dance:

inşallah cnaım...inşallah 2. denemende bebişlerin ana sımıskı tunurlar ve seni hiç yalnız bırakmazlar...a.s.

İnşallah canım Allah gönlüne göre verir inşallah

evet transfer oldu.nurettin bey ve dilek hanımla beraber yapıldı transfer.
kederli seni sordum .fazla bigi vermek istemidiler.tabiki doğru bir şey bu.
(sonradan öğrendiğime göre uzun toplantılar yapılarak dr ve embriyoloyla beraber alınmış hepimizin kararları)
Evet 2 tüp için hazırlanacaksın.Bilgi vereyim labratuvar yenilenmiş ve embriyoloy değilmiş..
Alman hastasından gelmiş ve gayet iyi bir hanım.Ben bu sefer onun şansınada güveniyorum.
Herşey yolunda gitti.emb. gayet iyiymiş.Gece orada kaldım .Geç gittk çünkü.Bugun yolda geçti ve evdeyim dinlenmede .Çok heyacanlı bir bekleyiş yok bende hayırlısını istiyorum., Alnımda yazılıysa bu sefer olur inşallah.dr elinden geleni yapıyor tıppın yapabileceği herşey yapıldı ve bekleme zamanı şimdi.

2 denemede olacak ve tutacak bebekler merak etme olmazsa diger sefere bizim gibilere anne olmak biraz kolay olmayacak yıpranacak yorulacagız ama yolu bitirdiğimizde ben bunun için gelmişim dünyaya deyip öpeceğiz bebeklerimizi.Öptüm.

aktuel hoşgeldin canım inşallah bu sefer bebişlerin sana sıkısıkıya tutunurlar senin kaçıncı denemen bilmiyorum ama bu sefer bence olacak canım öyle hisettim

3. tüp denemem - açıklanamayan infer.
ve tam 5yıl oldu.Olmasada ne yapıyım ki.Allahın işine karışamam. hayırlısı olsun.
ben alıştım artık umut etmek güzel ama her zaman istediğimiz gibi olmuyor, yaşaya yaşaya öğreniyor insan.allahım beter dertlerden uzak tutsun bunada şükür ,en azından dr gitip deneyebiliyorum.

maalesef dr um aradı beni ve embriyolarımın kalitelerinin düştüğünü şansımızı fazla zorlamamamızı söyledi üzülmedim desem yalan olur ama herşeyde vardır bir hayır

Kederlı herseyın hayırlısı canım zaten senınde ıcıne doğmuş bunda olmayacağııı hersey nasip kısmet

3. tüp denemem - açıklanamayan infer.
ve tam 5yıl oldu.Olmasada ne yapıyım ki.Allahın işine karışamam. hayırlısı olsun.
ben alıştım artık umut etmek güzel ama her zaman istediğimiz gibi olmuyor, yaşaya yaşaya öğreniyor insan.allahım beter dertlerden uzak tutsun bunada şükür ,en azından dr gitip deneyebiliyorum.

Aktüelcim Allah yardımcın olsun, inşallah bu sefer yüzün güler, düşüncelerin çok güzel daha ne dertler var tabiki, Allah en azından bizlere bu yolda çaba harcayacak imkanlar vermiş çok şanslıyız aslında, kaderine razı gelip hiç birşey yapamayanlar var, Allah gönlüne göre versin, uğraşlarının mükafatını versin bu sefer inşallah a.s.

bebişlerim ve haziran ikinizinde hayırlı haberlerini bekliyoruz kızlar inşallah pozitif sonuç alacaksınız allahın izni ile

haziran bi kaçamak daha yap güzelim yaaaaa.merak ediyorum seni nasılsın?test günün ne zamandı unuttum....:1hug:

arkadaslar merhana nasılsnz
kederlıcım gec ogrendım haberını gıremıodum bayadr.uzuldum cnm ama ınan transfer olup umutlanıp hayalkırıklıgına ugramaktan ıyıdr.bana oyle olmustu cunkı.ıns 2 .denememn cok daha saglam ve guzl esonuclarla gelır.sonuc bekleyen arkadaslara da Rabbım hayırlısını nasıp etsın

kıslar bugün adetimin 23 günüydü ama ben adet oldum ben geçikmesini beklerken erken geldi ...şimdi ben yarın için randevu aldım hayırlısıyla başlıyorum 2. tüpbebeğe ...ama yine endişenmeye başaladım adetimin erken gelmesi tedavimi olumsuz etkilemesinden korkuyorum offff sizcede erken değilmi yoksa benmi abartıyorum daha önce gecikirdi ama hiç okadar erken gelmezdi

stresli bir dönem geçirdin erken gelmesi normal bir de aldığın ilaçlarda aslında etkiler.Şimdi sakin olma zamanın rabbim yardımcın olsun sana ve hepimize tüp bebeğe başlıyorsun hayırlısı olsun.Herşey yolunda gidecek merak etme.iğneler ,yumurta toplamaalrın ve transfer sonunda bekleyiş kendini yoğun bir döneme hazırlan bence .Ama ne kadar sakin olur kabulleniersen başarıda aslında o kadar yakın.doktourna güven Öptüm.

aktuel nasıl gidiyor canım beklemek ,sıkıcıdır biliyorum ama inşallah sonucu güzel olacak ....aktuel bir sakıncası yoksa seninle msn de konuşabilirmiyiz

kıslar bugün adetimin 23 günüydü ama ben adet oldum ben geçikmesini beklerken erken geldi ...şimdi ben yarın için randevu aldım hayırlısıyla başlıyorum 2. tüpbebeğe ...ama yine endişenmeye başaladım adetimin erken gelmesi tedavimi olumsuz etkilemesinden korkuyorum offff sizcede erken değilmi yoksa benmi abartıyorum daha önce gecikirdi ama hiç okadar erken gelmezdi

kederli canım erken olman normal...bende transferimin ertelendiği ay erken oldum...aynen senin gibi 23. gün oldum...doktoruma sordum çok normal...kullandığın ilaçlarla alakalı dedi...canını sıkma..streste var birde işin içinde...sen rahat ol canım...a.s.

aktüelciğim transferin olmuş çok şükür...çok sevindim canım...kendine çok iyi bak..inşallah bu stresli ve heyecanlı bekleyişin sonu mutlu biter...bebeişlerin sana sıkıca tutunur....bizede umut olursun inşallah...a.s.

aktuel nasıl gidiyor canım beklemek ,sıkıcıdır biliyorum ama inşallah sonucu güzel olacak ....aktuel bir sakıncası yoksa seninle msn de konuşabilirmiyiz

tatlım msnde görüşebiliriz ama, bilgiğim kadarıyla adres vermek yasak.Yarın dr gidersen nahide hemşireden sor beni senin dr adım.ipekde biliyor.

merhabalar bende donmuş yumuşlarım için günsayıyorum ama hiçte ümitli değilim. çözünmelerde sorun olma ihtimali beni üzüyor. neyse hakımızda hayırlısı. bu yolda inşallah sonuçları herkes güzel alır.

evet transfer yapıldı evdeyim .Doğrusu sıkılmaya başladım.Sadece şu iğneler için araba ile gidip geliyorum.5 dk dişardayım yani.düzenli su içmeye ve beslenmeye özen gösteriyorum .Ağır hareketlerden kaçıp yavaş hareketle evin içindeyim.Yalnız dün karnımın yanı rahim taraflarında gıdıklanma oldu ve biraz ağrı oldu galiba benimkiler gidiyor dedim.Sonra aman deyip erik yemeye devam ettim.Diğer seferlerde kendimi fazla dinliyordum.kabız olmaya çalışıyorum su ,kayası, arada elma ve zeytinyağılı domates sabah kahvaltısında .eşimle bu konu üzerinde konuşmuyoruz bile nasıl olduğumu soruyor .Konu orada kapanıyor.ayaklarımı uzatıp duruyorum .Eşim prenses diye alay ediyor. doğrusu bende zevkini çıkarıyorum.

canım yasak olduğunu biliyorum kk konu sorumlusu elif hanım var ondan alıcam senin adresini sana sormadan almak istemedim

Back
X