Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10 gün olduuuu hala regl olmadım yaaaa...bu gidişle benim tedavi ertelenecek...offff stres yok
stres yok
stres yok...
gelde yapma işte....

ya kaktüsüm ne şans varmış sende diycem ama belkide iyi şanstır bu bellimi olur, her hayırda bir şer, her şerde hayır vardır diye boşunamı diyoruz, boşver şansını zorlama oluruna bırak işi illede bu ay olsun diye düşünme,

baktın olmadı dediğim gibi ordan yürütürsün kontrolleri bi çaresi bulunur elbet sağlık olsun canım ya sıkma kendini, bi rahat ol yaaaaa

ya kaktüsüm ne şans varmış sende diycem ama belkide iyi şanstır bu bellimi olur, her hayırda bir şer, her şerde hayır vardır diye boşunamı diyoruz, boşver şansını zorlama oluruna bırak işi illede bu ay olsun diye düşünme,

baktın olmadı dediğim gibi ordan yürütürsün kontrolleri bi çaresi bulunur elbet sağlık olsun canım ya sıkma kendini, bi rahat ol yaaaaa

valla kuzim doğru diyosun...stres sters şiştim valla...bende kendimi böyle hayırlısıymış diyee oyalarken sende de aynı yanıt gelince evet gerçektende benim için böylesi hayırlıymış dedim...amann be kuzim bişeyi ince eleyip sık dokuyalım aceleye getiremilm derken yarı yolda kaldık işte...zaten ayın 25 kadar hala regl olmazsam tedavi böylece kalacak sanırım...izin olayını gittiğim yerden ayarlayabilirsem ekim-kasım ayı gibi düşünüyorum...dr. bi mülaki olayım da..hayır hayır hayır diyelim hakkımızda hayırlısı olsun...

sen nasılsın bebiş nasıl...büyümüş maşallah annesi..üzüyomu seni benim damat...:1hug:

valla kuzim doğru diyosun...stres sters şiştim valla...bende kendimi böyle hayırlısıymış diyee oyalarken sende de aynı yanıt gelince evet gerçektende benim için böylesi hayırlıymış dedim...amann be kuzim bişeyi ince eleyip sık dokuyalım aceleye getiremilm derken yarı yolda kaldık işte...zaten ayın 25 kadar hala regl olmazsam tedavi böylece kalacak sanırım...izin olayını gittiğim yerden ayarlayabilirsem ekim-kasım ayı gibi düşünüyorum...dr. bi mülaki olayım da..hayır hayır hayır diyelim hakkımızda hayırlısı olsun...

sen nasılsın bebiş nasıl...büyümüş maşallah annesi..üzüyomu seni benim damat...:1hug:

Hayırlısı olsun tabiki canım benim takma kafana, nezaman hayırlıysa ozaman olacak inşallah, Allah bişeylere engel çıkarıyosa çok zorlamamak lazım onu

Ben iyiyim herhalde bebişte iyidir, pazartesi kontrole gidicem gidebilirsem, hala yaşıyomu, yerinde duruyomu diye hep aklım orda valla ama günler çabuk geçiyo sanki, öğrendiğimde 6 haftalıktı şimdi 8 sayılır, Allah sonumuzu hayır eylesin, bu aralar hiç rahatsızlık vermiyo cici annesi maşallah, bir haftaya yakındır ne mide bulantım var ne lekelenme var bu seferde bişeymi olduda bunlar yok diye takılıyo kafa :)) ne yapsa yaranamıyo bana da he :smiley-cool:

canı benim dediin gibi zorlamamakta fayda ver...boşverdim gitti kızzzz..

maşallah benim oğluşuma kocaman olmuş...sanada maşallah kuzim yanii yine evhamlanmaya başlamışsın kızzz 9 ay senlemi uğraşıcaz böle...benim damat annesini üzmemek için elinden geleni yapıyoo hala yaranamıyor sana vallahi üzme benim oğluşumu....bu arada bana cici annesi dedimişsin yaaa valla nasıl mutlu oldum bilemezsin ayyyyy çok güzel yaaa...öpüyorum damadımı ehhh mecburen senide ( şaka kızzz alınmaa dünürüm benim )

canı benim dediin gibi zorlamamakta fayda ver...boşverdim gitti kızzzz..

maşallah benim oğluşuma kocaman olmuş...sanada maşallah kuzim yanii yine evhamlanmaya başlamışsın kızzz 9 ay senlemi uğraşıcaz böle...benim damat annesini üzmemek için elinden geleni yapıyoo hala yaranamıyor sana vallahi üzme benim oğluşumu....bu arada bana cici annesi dedimişsin yaaa valla nasıl mutlu oldum bilemezsin ayyyyy çok güzel yaaa...öpüyorum damadımı ehhh mecburen senide ( şaka kızzz alınmaa dünürüm benim )

tabi cici annesisin, senden iyi cici annemi bulcam kıs
valla bir evhamki sorma, bide sulugöz oldum herşeye salya sümük ağlayasım geliyo, dün hayırdır inşallah rüyamda abimi ölmüş gördüm, 10 yaşındaki yeğenime baban öldü diyemiyom çocuk anlıyo ama bana soramıyo off çok kötüydü, akşama kadar her aklıma geldiğinde ağladım valla, bide uykudan ölcem esnemekten ağzım büyüdü be

ayyy kaktüsüm yaa kıs yapıverseydik şu çocukları aynı zamanda, çıkmasaydı tayin mayin, şöyle iki yaramazıda alıp gezseydik senle park bahçe beeee negüsel olurdu:a015:

tabi cici annesisin, senden iyi cici annemi bulcam kıs
valla bir evhamki sorma, bide sulugöz oldum herşeye salya sümük ağlayasım geliyo, dün hayırdır inşallah rüyamda abimi ölmüş gördüm, 10 yaşındaki yeğenime baban öldü diyemiyom çocuk anlıyo ama bana soramıyo off çok kötüydü, akşama kadar her aklıma geldiğinde ağladım valla, bide uykudan ölcem esnemekten ağzım büyüdü be

ayyy kaktüsüm yaa kıs yapıverseydik şu çocukları aynı zamanda, çıkmasaydı tayin mayin, şöyle iki yaramazıda alıp gezseydik senle park bahçe beeee negüsel olurdu:a015:

yesin onu cici annesi...ayyy içim bii hoşş oldu kısss...
canım dostum tabiki bu zaman zarfı senin en hassas olduğun dönem...bu zamanda ne yapsan yeridir...amaaa yeterki üzülmeee...
kız rüyada ölü görmek diri görmek demektir yani öle derler...gerçi hayır diyelim hayır olsun...sen üzülme canımmm..

ayy canımcım yaaa valla bende çokk isterdim gider ayak dost buldum..can dostum benim...inşallah oralara gitmek benim nasibim inşallah oralarda veririm sana güzel haberleri...dostluğumuz daim olsun..mesafeler neki...:asigim:

yesin onu cici annesi...ayyy içim bii hoşş oldu kısss...
canım dostum tabiki bu zaman zarfı senin en hassas olduğun dönem...bu zamanda ne yapsan yeridir...amaaa yeterki üzülmeee...
kız rüyada ölü görmek diri görmek demektir yani öle derler...gerçi hayır diyelim hayır olsun...sen üzülme canımmm..

ayy canımcım yaaa valla bende çokk isterdim gider ayak dost buldum..can dostum benim...inşallah oralara gitmek benim nasibim inşallah oralarda veririm sana güzel haberleri...dostluğumuz daim olsun..mesafeler neki...:asigim:

doğru söylüyosun valla bacım, gönüller bir olsun, elbet biryerde yine kesişir yolumuz, görüşmedik ama sanki 40 yıldır tanıyo gibiyim seni ne tuhaf, en kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin rabbim sana, canı gönülden diliyorum inan, dört gözle bekliyorum haberiniŞeniz

sahi bu arada hala regl olmadınmı kıs

valla kıss seninle konuşunca bii hafifliyorum bi rahatlıyorum ki sorma...inşallah dostluğumz devam eder...
olmadım kısss bende anlamadım gitti...şiştim kaldım balon gibiyim...p.tesi dr arıcam...gerçi ne yapıcakki söktürücü bile fayda etmedi...acayipte tırsıyorum kist falanmı yaptı diye ama geçen hafta alttan baktı herşey normal sanırım geç yumurtlama var dedi..off stres işte düşünmemeye çalışıyorum...dualarını eksik etme kısss..

valla kıss seninle konuşunca bii hafifliyorum bi rahatlıyorum ki sorma...inşallah dostluğumz devam eder...
olmadım kısss bende anlamadım gitti...şiştim kaldım balon gibiyim...p.tesi dr arıcam...gerçi ne yapıcakki söktürücü bile fayda etmedi...acayipte tırsıyorum kist falanmı yaptı diye ama geçen hafta alttan baktı herşey normal sanırım geç yumurtlama var dedi..off stres işte düşünmemeye çalışıyorum...dualarını eksik etme kısss..

Aman Allah korusun kist mist yapma şimdi ya Allah Allah bende çok merak ettim noluyo, gerçi kesin psikolojik stresten gecikiyo bence, ayyyyy oralara saklanmış bi bebe çıksa şu ultrasonda ceeee yapsa size :) kıs o geç yumurtadan bi hayır çıkarmı acaba yaaa, bana bak kocanla bu dönemi boş geçmeyin siz yine, bakarsın geç yumurta sürpriz yumurtadır

kızlar bi arkadaşa negatif sonucun ertesi ayı dondurulmuşları transfer ederiz demiş....iki ay beklemek gerekiyor mu gerkmiyor mu?...prosedür farklılık mı gösteriyoe yoksa

Nur Merhaba,
Dr. banada negatif sonuçtan itibaren 1 ay içerisinde dondurulmuşları transfer edebiliyoruz dedi.Adetinin 20. günü gel dedi.8 temmuzda doktora gideceğim.Doğrusu ben de şaşırdım.Hatta sordum 2-3 ay beklememiz gerekmiyor mu diye.Hayır dedi.Demek ki dr. bildiği bir şey vardır.
Benim 4 Haziranda 2 tane yumurtam transfer edilmişti.3 tane dondurulmuştu.Bunlar Grade 2 imiş.Bana çok iyi kalitede denmişti.Ama Grade 1 daha iyiymiş.(Bu konuda http://www.bulenturman.com/index.php?view=article&catid=2&id=46&option=com_content&Itemid=5 bu linkte açıklamalar var)Benim ilk transferimde en büyük hatam kendimi çok yormamdı sanırım.3 gün yattım diğer günlerde işim gereği hep koşturdum durdum.Bu sefer en azından 7-8 gün hiç kalkmadan yatacağım inş.Bir de mümkünse 5. gün transferi yaptıracağım.

toprak 28 aynen senin gibi yaptım bende ilki tutmadı.bende 6 haziranda sonucu aldım ama daha önce kanamam başlamıştı.bende kendimi çok yordum senin gibi 3 gün yattım ve 4.gün işe başladım.transferden sonra en ufacık bişey seni yoruyo zaten.normal zamanda yorulmayacağın işler o zamanda yoruyo.belim çok ağrımıştı benim.yorulduktan sonrada kahverengi lekeler geldi.sonrada yorulmaya devam ettim bişey olmaz dedim ve kana çevirdi.bide çok kötü kabız oldum 3. gün.oda çok zorladı beni.şimdi bende dondurulmuşlarla deniycem.3 tane dondurulmuşum var.tabi çözülünce umarım hepsi sağlam olur.bende ne zaman yaptıracağıma karar veremedim.doktorumlada henüz konuçmadım ama 2 .adetimde başlıyım diyorum.seni neden 20.gün çağırdı.ben o günü kaçırmıyım sonra.

Biozard merhaba.Bende senin gibi hep koşturdum, kabız oldum.Bunlarada dikkat etmek gerekiyormuş.Ben de doğrusu şaşırdım dr. 20. gün gel diyince (adetin ilk gününden itibaren)1 ay içerisinde transferini yaparız dedi.Ben de kararsızım biraz daha bekleyeyim mi acaba diye.Benim dr. amerikan hastanesi bölüm başkanı blent urman.senin dr.kim?bir de yumurtalarının kalitesi nasıldı?kaçıncı gün transferi yapılmıştı sana?

ben dr.pakize tarzi tüp bebek merkezine gidiyorum.transfer edilen 3 tane 1.kaliteydi ama bu dondurulmuşlar 2 .kalite galiba.4.gün transfer edilmişti.beklemenin bi anlamı yok herhalde.zaten ben ne kadar erken yaptırırsam okadar ii.çünkü endometriozisten ameliyat oldum.kistlerin tekrarlamaması için bi an önce hamile kalmam gerekiyo.bende temmuz sonu gibi transferi yaptırıcam.haziranın 6 sında sonucu almıştım.nerdeyse 2 ay oluyo yeter herhalde.bu sefer bende yaz tatiline denk getiricem 10 gün yatıcam.bide kabız olmamak için probiyotik meyva suyu yada dondurması var ondan içip yiycem.dondurmasını yedim algidada var sütlü üstü çilekli.çok işe yarıyo.

toprakcım teşekkür ederim... ben daha doktorla bile görüşmedim...bu ay geçsin bakalım bi gidicem...kızlar bu arada ben de hiç olmam ama transferimin 3. günü kabız oldum...kendimde şaşırdım vallahi...zorlamamaya çalıştım ama çok başarılı olamadım herhalde...bi sorum var...dondurulmuş transferinde taze embriyoya göre tutunma olasılığı daha mı düşük?

toprakcım teşekkür ederim... ben daha doktorla bile görüşmedim...bu ay geçsin bakalım bi gidicem...kızlar bu arada ben de hiç olmam ama transferimin 3. günü kabız oldum...kendimde şaşırdım vallahi...zorlamamaya çalıştım ama çok başarılı olamadım herhalde...bi sorum var...dondurulmuş transferinde taze embriyoya göre tutunma olasılığı daha mı düşük?

Nurcum, benim, diamond'un, Gülseren'in ilk denemelerimiz tutmadı dondurulmuşlarımız tuttu, demekki tutma oranında değişen bişey yok, hatta bana sorarsan daha yüksek olduğunu düşünüyorum valla ama tabi herşey Allahın nasibi zamanıysa bi şekilde oluyo

yok mu arkadaşlar dondurmalarına yaklaşan?...toprakcım senin bu ay transferin olacaktı herhalde...ben baştan istemiyorum diyordum ama şimdi heyecan başladı yeniden...

arkadaşlar hayırlısı benimde bi arkadaşımın dondurulmuşları tuttu ikiz kız oldu

zaten fark yok diyor doktorlar ve hatta avantajjj inş senin de tutar beni hi birinde dondurmaya değer embriyo bulunmadı

saol canım benim...ne güzel ikiz demek...darısı başımıza...inşaallah umudumuz dondurulmuşlarda......daha rahat ve tecrübeli olurum diyorum ama....insan başına gelince heyecanlanıyor..

ne heyecan bıter ne de anne olma arzusu çunku bizler insanız ve daha ötesi kadınız rabbım tum annelığı isteyenleri sevindırsin umudunu yitirmeee

Back
X