Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok mu arkadaşlar dondurmalarına yaklaşan?...toprakcım senin bu ay transferin olacaktı herhalde...ben baştan istemiyorum diyordum ama şimdi heyecan başladı yeniden...

canım bende varım dondurulmuşlarına yaklaşan uzun zamandır giremiyorum.....kendim hakkımda bilgiler henüz yok...işte cuma günü kontorlüm var...lucrine başlayacağız....bakalım doktorum transfer temmuz ortası gibi olur dedi ama bilmiyorum....hakkımızda hayırlısı....

canım bende varım dondurulmuşlarına yaklaşan uzun zamandır giremiyorum.....kendim hakkımda bilgiler henüz yok...işte cuma günü kontorlüm var...lucrine başlayacağız....bakalım doktorum transfer temmuz ortası gibi olur dedi ama bilmiyorum....hakkımızda hayırlısı....

yeşbü cüm günaydın....tedavin hayırlı olsun...benim microdan sonra ilk adetim bitti....önümüzdeki hafta doktorla görüşeyim dedim...bi dahaki ay için...adetin kaçıncı günü başlanıyor va lucrin ne iğne mi kullanıcaz yine?a.s.

yeşbü cüm günaydın....tedavin hayırlı olsun...benim microdan sonra ilk adetim bitti....önümüzdeki hafta doktorla görüşeyim dedim...bi dahaki ay için...adetin kaçıncı günü başlanıyor va lucrin ne iğne mi kullanıcaz yine?a.s.
canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah...canım benim ilk denemem falan hiç olmadı ben ilk denmemei dondurulmuşlarla deneyceğim...benim yumurtalar toplanırken doktorum rahimde sıvı gördü ve transferi ertelemek zorunda kaldık ve embriyoları dondurduk yani ilk denemem dondurulmuşlarla olacak hayılrıyla....tabi herşey yolund agider ve sıvı falan birikmezse yine...canım bende lucrin kullanılacak adetimin 2. günü doğum kontorlle başaldık 21. günde lucrin...sonraki adetimlede estörejen tabletleri dedi rahim için hazılrmak için rahimi....

herkese selam ....ben yeni üye oldum....dün de ilk tüp bebek denememdeki transfer sonrası 18.günümdü 12.gün 13.55,14.gün 26.5 ve 18 gün 15.8 ile bu ümit de burada son buldu....2 ay sonra dondurulmuşları deneyeceğiz.ama bu dondurulmuş embriyolarla olan transferde şans daha mı az?bi de 5.gün transferi falan diyolar,benim ilki 3.gün transferi idi,şimdi 5.gün transferi istesem dondurulmuşlarda yapılır mı?moralim çok bozuk....herşeyi zamana bırakmaya çalışıyorum,ama olmuyo....nolur biraz bilği verin....
bi de 12.gün değerimin 13.5 çıkıp sonra değerin düşmesi için kimyasal gebelik dediler,bu nedemek,şimdi 12.gün değer 0 çıksa daha mı iyi oluyor.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

herkese selam ....ben yeni üye oldum....dün de ilk tüp bebek denememdeki transfer sonrası 18.günümdü 12.gün 13.55,14.gün 26.5 ve 18 gün 15.8 ile bu ümit de burada son buldu....2 ay sonra dondurulmuşları deneyeceğiz.ama bu dondurulmuş embriyolarla olan transferde şans daha mı az?bi de 5.gün transferi falan diyolar,benim ilki 3.gün transferi idi,şimdi 5.gün transferi istesem dondurulmuşlarda yapılır mı?moralim çok bozuk....herşeyi zamana bırakmaya çalışıyorum,ama olmuyo....nolur biraz bilği verin....
bi de 12.gün değerimin 13.5 çıkıp sonra değerin düşmesi için kimyasal gebelik dediler,bu nedemek,şimdi 12.gün değer 0 çıksa daha mı iyi oluyor.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

melis aramıza hoşgeldin.evet kimyasal gebelik bebek tutunmaya çalışmış fakat kendini iptal etmiş sonra.Hayırlısı ne ise o olsun canım .Üzülme bak bende 3. denemede hamile kaldım.Bu işler yazgı işi.
Şimdi dondurulmuşların durumunu açıldıktan sonra embriyoloy karar veriyor.Bölünmeleri devam edenler oluyor ve çözülme sırasında bozulanlar bu yüzden o güne gelinceye karar durumun netliği söz konusu değil aslında.ama dondurulmuş embriyolor la şansınız biraz daha yüksek bence aslında dinlenmiş sakın bir rahimle ,transferden 2-3 gün münkün olduğunca dinlen.
umarım tüm istediklerine en kısa zamanda kavuşursun.Tedavin hayırlı olsun.

aktuel iyi dileklerin için çok teşekkürler....inşallah artık 2 ay sonra hayırlısıysa bebiş gelir....siz tüm denemeleri aynı merkezde mi yaptırdınız?ben çok kararsızım,aynı yerde devam etmeli miyim bilemiyorum....ama bildiğim birşey varsa bu site müthiş....herkes çok cana yakın,insan burda sıkıntısını unutuyo valla....çok çok teşekkürler....

progestan kullananlar yardım nasıl kullanılıyooo

progestan kullananlar yardım nasıl kullanılıyooo[/QUOTE

fitil, iğne ya da hap olarak kullanılıyo..hap mide sorunu yaratabiliyor, iğne de bacak da ağrı yaptığından genelde hapı vajenden vitil olarak kullandırtıyorlar...en azından ben öyle kullandım...hamileyim ve hala da günde 3 kere kullanmaya devam ediyorum....doktorunun önerisi ne ise ona uymalısın..fitiller bazen vajinada tahriş yapabiliyor ama doktorlar dayanmalısınız iğne daha beter acı veriyor diyorlar...ama bende vajinal bir sorun olmadı..yanma/kaşıntı gibi...yine de doktoruna danışmalısın canım....

tüp bebek yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak tüp bebek öncesi mutlaka laporokobi olmak gerekiyormu . eşimle benim her şey normal 3 yıldır çocuk istsiyoruz yaklaşık 1.5 yıldır tedavi görüyorum sonuç alamadık bu ay tüp bebek tedavisine başlanacak ama ben laporoskopi yapılmadan bu süreçe girmek istemiyorum bu arada tüp filmi çekildi tüplerim açık

aktuel iyi dileklerin için çok teşekkürler....inşallah artık 2 ay sonra hayırlısıysa bebiş gelir....siz tüm denemeleri aynı merkezde mi yaptırdınız?ben çok kararsızım,aynı yerde devam etmeli miyim bilemiyorum....ama bildiğim birşey varsa bu site müthiş....herkes çok cana yakın,insan burda sıkıntısını unutuyo valla....çok çok teşekkürler....

evet be n 3 aşılamamı ve 3 tüpümü aynı merkezde yaptırdım.Sonuçlar negatifte olduysa diğer denemelrimde ama dr elinden geleni yaptı.Ben merkezimden memnunum.Dr seni ve rahimini ilaçlara nasıl tepki verdiğini , test sonuçlarını tedavi ilşerledikçe daha iyi analiz ediyor.
Eğer merkezindem memnun değilsen dr ve hemşirelerinden kafanda başka bir arayış varsa değiştir derim.Ama dr memnunsan ama sonuç negatif oldu ise bunu fazla irdeleme derim.Tedavine aynı merkezde devam edebilirsin.

arkadaşlar ben bir konuda çok kararsızım.Şimdi benim negatif sonuç almamdan itibaren 1 ay içerisinde dondurulmuşların transfer edilmesine karar verildi.Ama, bende acaba biraz daha beklesem biraz dinlensem mi diye düşünüyorum.Aslında bebişlerime bir an önce kavuşmak istiyorum(aynı zamanda transfer sonrası adli tatile denk geleceği için dinlenme imkanımda olabilir) ama bir taraftan da yine olumsuz sonuç olursam psikolojik olarak hazır mıyım ona karar veremiyorum.Benim yerimde Siz olsanız ne yapardınız?

evet üzüldüm canım zor bi durum ama istersen doktorunla konuş o karar versin ya da dinlenme ihtiyacı hissedersen bunu anlat hayırlısı olsun kafanı boşaltmaya calış

bu tur tedavilerde sitres önemli çunku ama tabi rahat ol demek de hiç kolayy değil ama istişare etmekte fayyda varr

cevabın için teşekkürler nestle78 doktor bana vajınaya uygulamamı söyledi günde 6 tane ama ben nasıl kullanıcam hala bilmiyorum vajınada fiil kendimi ilerliyo

8 temmuzda gideceğim bakalım.O zaman dr. ile görüşeceğim.Bir şey daha soracağım.Tüp bebek denemesi neden tutmadı diye sizlere merkezinizde bir araştırma yapıldı mı?

8 temmuzda gideceğim bakalım.O zaman dr. ile görüşeceğim.Bir şey daha soracağım.Tüp bebek denemesi neden tutmadı diye sizlere merkezinizde bir araştırma yapıldı mı?

toprakçım merhaba...ben daha doktorla bile görüşmedim...malum regl olunca test bile yapmadım....doktorun aramasını beklemiyorum zaten benim gidip kendimi hatırlatmam lazım...çok yoğunlar çünkü...araştırmayı tekrarlayan tüp bebek denemelerinde yapıyorlar sanırım....ben de haftaya gidibi görüşücem bakalım...hayırlı olsun tedavin...

kizlar listenizin son halini görebilirmiyim kimler hamile kaldi kimler kalamadi kac yumurta ile

evet be n 3 aşılamamı ve 3 tüpümü aynı merkezde yaptırdım.Sonuçlar negatifte olduysa diğer denemelrimde ama dr elinden geleni yaptı.Ben merkezimden memnunum.Dr seni ve rahimini ilaçlara nasıl tepki verdiğini , test sonuçlarını tedavi ilşerledikçe daha iyi analiz ediyor.
Eğer merkezindem memnun değilsen dr ve hemşirelerinden kafanda başka bir arayış varsa değiştir derim.Ama dr memnunsan ama sonuç negatif oldu ise bunu fazla irdeleme derim.Tedavine aynı merkezde devam edebilirsin.

ben doktordan memnunum....sadece lab.ile ilğili bazı şüpelerim var,ama dondurulmuş 7 embriyom da orada olduğundan heralde lab.değiştirme şansım yoktur.Ama bu sefer dokt.içimde kalan neden 5.gün transferi yapılmadığını baştan sormaya karalıyım....Ya bi de arkadaşlar destekle yuvalama diye bişey varmış,bu her embriyoya uygulanıyo mu?bilen var mı?çok kafama takılıyo.....:

Back
X