- Konu Sahibi KEDERSİZ
arkadaşlar ben bir konuda çok kararsızım.Şimdi benim negatif sonuç almamdan itibaren 1 ay içerisinde dondurulmuşların transfer edilmesine karar verildi.Ama, bende acaba biraz daha beklesem biraz dinlensem mi diye düşünüyorum.Aslında bebişlerime bir an önce kavuşmak istiyorum(aynı zamanda transfer sonrası adli tatile denk geleceği için dinlenme imkanımda olabilir) ama bir taraftan da yine olumsuz sonuç olursam psikolojik olarak hazır mıyım ona karar veremiyorum.Benim yerimde Siz olsanız ne yapardınız?
Toprakcım ben olsam 2 ay sonra denerdim....ki hemen hemen aynı durumlarda sayılırız ben de ilk denememde negatiflik oldu(daha doğrusu pozitiften negatife döndük...)doktor 1-2 ay sonra gel dedi.ama ben 2 ay sonra gidicem,çünkü yaşadıklarımız kolay değil,ben kendim için konuşayım,2 gündür berbat bi durumdaydım,içim çok sıkılıyodu,sürekli ağlamak istiyodum,herşey anlamsız geliyodu.....dün hast.aradım ve sordum,neden böyle şeyler yaşıyorum diye?bana verdikleri cevap korkulacak bişey yok,vucut hormon tedavisi görüp de bir anda hormonlar kesilince bu derece ağır depresiflikler olabiliyormuş.....ama buğün allaha şükür ki iyiyim....Adetim de başlayınca iyice rahatladım....bilmiyorum sizde de böyle şeyler oldu mu?:teselli: