Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar dün benim için kabus gibi bir gündü transfer için bayağı bekledim 10 saat sonunda nihayet transfer edildi sonrada 5 saat yol çektim maf oldum sonuç nolur bilmiyorum moralim çok bozuldu.şimdi evdeyim bakalım 10 gün beklemedeyim arkadaşlar birde bu dondurulmuşlar çok fire veriyo 6 tane 1.kalite embirodan sadece 1 tane kalmış bunada üzüldüm.umarım tutar

canım hayırlı olsun...tek bir tane olsa bile sen canını sıkma inşallah sıkıca tutunur sana annesi....a.s.

teşekkürler yeşbücüğüm umarım tutunurlar. benimde yanlış hatılamıyorsam senin gibi yumurta toplama işleminden sonre transferim olmadı ve donduruldu benim çatlatma iğnesinden önce yumurtalarımdan çatlayanlar oldu o üzden transfer olmamıştı.dondurulmuşlardan 4 tane transfer edildi ama sadece 1 tane si 1. kalite başkada dondurulmuşum kalmadı zaten.inşallah tutar da bu yaşadığım olumsuzluklara değer

MAXIE'cim bana iki tane dondurulmuş embriyo transfer edilmişti ama 1 tanesi iyi durumdaydı ve tuttu, 1 tane diye umutsuzluğa kapılma yani, hayırlısıyla tutunur inşallah dikkat et kendine

selamm üzülme kısmeti varsa o bi tane tutar benim arkadaşımın on sene sonra ilk tup tedavisinde sadece bı taneydı ama deneyelımm dedi doktorr ve tuttuu kolayy gelsınn inşş olurrr canımmm

çok teşekkür ederim canım transferi acıbademde yaptırdım doktor iyi biri ama çokk yoğunlar

doktorun kim?ben de acıbademde yaptırdım....bi de doktor kadar lab.da çok ama çok önemli....hangi lab.kullandılar?acıbadem kadıköy mü?internatıonal mı?hayırlısı olur inşallah...

bursa acıbadem canım benim ki hepiniz sağolun.

kızlar merhaba...bi sorum var...
tüp bebek denemeleriniz olumsuz sonuçlanınca sizi doktorunuz aradı mı?
beni tüb bebek bölümü aradı sonucu sordu o kadar. doktor falan aramadı..normal mi değil mi?....ben kendim gidip görüşücem bi ara...

teşekkürler yeşbücüğüm umarım tutunurlar. benimde yanlış hatılamıyorsam senin gibi yumurta toplama işleminden sonre transferim olmadı ve donduruldu benim çatlatma iğnesinden önce yumurtalarımdan çatlayanlar oldu o üzden transfer olmamıştı.dondurulmuşlardan 4 tane transfer edildi ama sadece 1 tane si 1. kalite başkada dondurulmuşum kalmadı zaten.inşallah tutar da bu yaşadığım olumsuzluklara değer

Öncelikle transferin hayırlı olsun.sakın canını sıkma,kaç tane transfer edildiğinin hatta kalitesinin bile çok fazla önemi yok.Belki biliyorsundur benim 3 tane dondurulmuş embriyom vardı transfer günü çözüldüklerinde sadece bir tanesi sağlam kalmıştı.Ve onu transfer ettiler.Şu anda 24 haftalık hamileyim çooook şükür.Kendine ve bebişlerine güven lütfen,bol bol dinlen,kendine iyi bak.a.s.

kızlar merhaba...bi sorum var...
tüp bebek denemeleriniz olumsuz sonuçlanınca sizi doktorunuz aradı mı?
beni tüb bebek bölümü aradı sonucu sordu o kadar. doktor falan aramadı..normal mi değil mi?....ben kendim gidip görüşücem bi ara...

Biz gidip görüşmüştük,sonucu doktordan öğrenmiştik negatif diye.Ama ben doktor olsam ne kadar yoğun olursam olayım,hastamın psikolojKötü Kazenisine önem verir ararım şahsen,eşek değilsem tabii

hemşireler bana yatak döşek yatma normal hayatını dön dediler bu yüzden pek yatamadım zaten yalnızımda eşimde sağolsun çalışmaktan pek yardımcı olamıyor bakalım ne olacak hepinize desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız

selamm valla negatıf olunca doktorlar aramıyo nedensee garıp tabıı aslında kışi tanmmm o zamann ıhtıyaçç duyuyoo doktorunn bu bi kısmett tabii am destekk aranıyooo allahh yardımcımızz ols

canımm maxsıe inş tutarr zaten artık yatmayı önermiyolarr bende ilk tutunca hıç yatamadım mısafır bastırmıştı ama tıtmuştuu önemli olann sıtres yapmaaa inş hayı rlı haberini alırızzz

Arkadaşlar merhaba.Belki hatırlarsınız ben ilk denememde negatif sonuç almıştım.Daha sonra doktorumla yaptığım görüşmede 1 ay içerisinde tekrar dondurulmuşlarda deneyebileceğimizi söylemişti.Bende acaba biraz daha bekleyip öyle mi denesem diye kararsız kalmıştım.Ama vücudum adetime daha 12 gün kala tekrar adet olarak hazır olmadığını gösterdi:-)Doktorumu aradığımda da böyle bir durumun normal olduğunu , tekrardan yeni adetimin 20. gününe kadar beklememiz gerektiğini söyledi.Sizlerde daha önce buna benzer bir durum yaşadınız mı?

nihayet doktorla görüştüm...adetin 21. günü lucrin, hap ve crinone jel kullanıcaksın dedi....bu LUCRİN ne işe yarıyor arkadaşlar ya? ....ben iğne kullanmak istemiyorum....burada herke lucrin ya da benzeri bi iğne kullandı mı dondurulmuşlardan önce?...ben zamanını tam karar vermedim ama iğğne kullanmak istemediğimi söyleyeceğim

nihayet doktorla görüştüm...adetin 21. günü lucrin, hap ve crinone jel kullanıcaksın dedi....bu LUCRİN ne işe yarıyor arkadaşlar ya? ....ben iğne kullanmak istemiyorum....burada herke lucrin ya da benzeri bi iğne kullandı mı dondurulmuşlardan önce?...ben zamanını tam karar vermedim ama iğğne kullanmak istemediğimi söyleyeceğim

CANIM MERHABA a.s.,
Lucrin yumurtaları ve hormonları baskılandırmak için kullanılıyor. Yani yumurtaları kontrol altında tutabilmek için... Ancak dondurulmuşlarla denemede nasıl bir tedavi uygulanıyor, hangi ilaçlar kullanılarak rahim hazırlanıyor onu bilemiyorum...:sm_confused:

dondurulmuş yumurtalarımla yapılan transferimolumsuz sonuç verdi zaten çözüldüğünde acayip fire veriyo 7 taneden 1 tane kaldı oda tumadı üzüntümü anlatmaya kelimeler yetmez allah kimseye negatif sonucu göstermesin inşallah hepinizin sonucu bana benzemez

dondurulmuş yumurtalarımla yapılan transferimolumsuz sonuç verdi zaten çözüldüğünde acayip fire veriyo 7 taneden 1 tane kaldı oda tumadı üzüntümü anlatmaya kelimeler yetmez allah kimseye negatif sonucu göstermesin inşallah hepinizin sonucu bana benzemez

Geçmiş olsun,üzüldüm.İnşallah yaşadığın son olumsuzluk olur,Allah sabır versin

transferimden sonra 11.gün yaptırdım testi sonuç 0.502 doktorumu aradım ama o bana yarın yine yaptır pozitf olabilir dedi anlayacağınız yeniden umutlandım tek gebeliklerde 12.gün sonuç belli oluyormuş deneyimli arkadaşlar siz nediyorsunuz bu durumuma sizce ümitlenmelimiyim bence umut yok gibi geliyor

transferimden sonra 11.gün yaptırdım testi sonuç 0.502 doktorumu aradım ama o bana yarın yine yaptır pozitf olabilir dedi anlayacağınız yeniden umutlandım tek gebeliklerde 12.gün sonuç belli oluyormuş deneyimli arkadaşlar siz nediyorsunuz bu durumuma sizce ümitlenmelimiyim bence umut yok gibi geliyor

Maxiecim olsaydı biraz daha yüksek çıkardı gibi geliyo bana ama Allahın işi belli olmaz tabiki sen yine yaptır bakalım, inşallah pozitif olur ama olmazsada herşeyin hayırlısı canım üzme kendini

Bende 4 adet donduruluşmuş embriyomla en geç 2 ay içinde 2.denememi yapacağım fakat bundaki tedavi aşaması 1.denemede olduğu gibi uzunmu sürüyor,ne aşamalardan geçiliyor herhangi bir bilgiye sahip değilim.Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Back
X