Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 4 adet donduruluşmuş embriyomla en geç 2 ay içinde 2.denememi yapacağım fakat bundaki tedavi aşaması 1.denemede olduğu gibi uzunmu sürüyor,ne aşamalardan geçiliyor herhangi bir bilgiye sahip değilim.Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Kişiye göre değişebiliyo ama genelde adetin 2.günü tedaviye başlanıyo, estrojen içeren ilaç veya bantlarla, progesteron ilacı kullanılıyo, iğne falan yok bunda, sadece 2 yada 3 defa doktor kontrolüne gidiliyo, yaklaşık 20-25.günlerde embriyoların transferi yapılıyo

Kişiye göre değişebiliyo ama genelde adetin 2.günü tedaviye başlanıyo, estrojen içeren ilaç veya bantlarla, progesteron ilacı kullanılıyo, iğne falan yok bunda, sadece 2 yada 3 defa doktor kontrolüne gidiliyo, yaklaşık 20-25.günlerde embriyoların transferi yapılıyo

kuzicim işte bende bunu sormuştum diğer sayfada....doktor adetin 21. günü lucrin iğne sonra haplar dedi....ben lucrin yani iğne kullanmak istemiyorum...hormon almak istemiyorum...haksızmıyım?...adetimin ilk günü arayıp iğnesiz bu ay denemek istediğimi söyleyeceğim....senin lucrinle ilgili bi bilgin var mtatlicadiarzuı?

kuzicim işte bende bunu sormuştum diğer sayfada....doktor adetin 21. günü lucrin iğne sonra haplar dedi....ben lucrin yani iğne kullanmak istemiyorum...hormon almak istemiyorum...haksızmıyım?...adetimin ilk günü arayıp iğnesiz bu ay denemek istediğimi söyleyeceğim....senin lucrinle ilgili bi bilgin var mtatlicadiarzuı?

Valla canımcım Lucrini neden veriyo bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla bazılarına veriyolar, Lucrin yumurtlamayı baskılayıcı bir iğne yani yumurta oluşumunu engelliyo, malum o ay yumurtlamaman lazım boş rahime koyacak dondurulmuşları, ama ben estrofem ilacı kullandım tedaviye başladığımdan itibaren bu rahimi kalınlaştırmak içindi bundan dolayımıdır bilmiyorum hiç yumurtam olmadı o ay, senin normalde fazla yumurta üretimin oluyosa belki ondan veriyodur,
haklısın vücudumuzun dengesi şaşıyo gerçekten ama bence doktorun dediğini dinle sonuçta herkesin bünyesine göre tedavi uygulanıyo

Peki embriyo transferi yaptırdığımızda tüp bebek 2.hakkımız gidiyormu?

Evet gidiyor,bu yüzden genelde şansınızı taze embnriyo transferine saklamanız ve dondurulmuşl,arı ücreti çok daha az olduğu için ücretli yaptırmanız öneriliyor.

Hastanemizdeki dondurulmuş embriyoları alarak başka yerde ücretli transfer işlemi yaptırabilirmiyiz arkadaşlar?Başka yerde ücretli yaptırmış olsak maliyeti ortalama ne kadardır?

Evet gidiyor,bu yüzden genelde şansınızı taze embnriyo transferine saklamanız ve dondurulmuşl,arı ücreti çok daha az olduğu için ücretli yaptırmanız öneriliyor.

günaydın sabah sabah cok şaşırdım :sm_confused:

Diamond dondurulmuş emriyo transferinde 2. tüp bebek hakkın ölüyor öylemi bunu bilmiyordum ben ekimde deneyecektim iyiki okumuşum.

Diamond kendimiz ödediğimizde ne kadara mal oluyor biliyormusun canım

Bana görede mantıken gitmemesi lazım diye biliyorum.Ben Profesor'üme bu konuyu danışmıştım gitmiyor demişti ama şimdi anlamadım gidiyormu-gitmiyormu?Özel bir merkezden de fiyat almıştım 700 YTL demişlerdi.

Bende Alman hastanesinde başladım, vücudum çok su topladığı için embriyolarım donduruldu, transferim ağustos veya eylül de yapılacak.Bugün karnımdan 2 lt su çekildi iğneyle ve çok korkuyorum,

Bende 1.denememi Ankara'da fakülte hastanesinde yaptırmıştım ve negatif sonuçlandı.1 ay sonra dondurulmuşlarımla transfer yaptıracağım..

Bende Alman hastanesinde başladım, vücudum çok su topladığı için embriyolarım donduruldu, transferim ağustos veya eylül de yapılacak.Bugün karnımdan 2 lt su çekildi iğneyle ve çok korkuyorum,

slm canım niye su topladı vücut bilinen bir sebebi varmı canım çok geçmiş olsun,hayırlı olsun tedavin ALLAH gönlüne göre versin a.s.

Geçmiş olsun canım ohss denen şey galiba başına gelen, birçok kişide olabiliyo, olsun üzülme herşeyde bir hayır vardır, Alman hastaneside bu konuda eniyi hastanelerden biri bildiğim kadarıyla en azından güvenilir biyerde başına gelmiş böyle bişey, rahimin kendini toparlayınca embriyolarının transfer edilmesi daha sağlıklı olur inşallah

selam kadersiz ben yeni üyelerdenim bu siteye.tüp bebekte 3.cü denemem.bu son denememde dondurulmuşlar kullanıldı bende ve şükürler olsunki tuttu şuan gebeliğimin 20.ci haftasındayım.allah sizede nasip eder inşallah.herşeyden önce moral önemli inşallah sizlerde güzel sonuçlar alırsınız dualarım sizinle

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.Benim dondurulmuşlarla tedavim başladı.Adetin 3.günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım.Sonra da burun spreyi kullanacağım.Ondan sonrada Eylülün ilk haftası inşallah dondurulmuşlarım transfer edilecek.Dondurulmuşlarda tutma oranı %45 imiş bu arada.Bakalım artık nasibimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız.Bana da bol bol dua edin arkadaşlar...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

arkadaşlar merhaba.Benim dondurulmuşlarla tedavim başladı.Adetin 3.günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım.Sonra da burun spreyi kullanacağım.Ondan sonrada Eylülün ilk haftası inşallah dondurulmuşlarım transfer edilecek.Dondurulmuşlarda tutma oranı %45 imiş bu arada.Bakalım artık nasibimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız.Bana da bol bol dua edin arkadaşlar...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Hayırlı olsun canım, Allah verdikten sonra yüzdesi falan yok bu işin, benim bebeğimde dondurulmuş, bol dua et, inşallah hayırlısıyla tutunur bebeklerin Allah yardımcın olsun.:1hug:

a.s.tedavin hayırlı olsun,kısa zamanda dondurulmuş anneleri arasında görelim seni de inşallah

bende alman hastanesinde tedaviye başladım embriyolar birdahaki aya transfer için donduruldu.rose 34sende kaç yumurta toplandı.bende de su problemi oldu ondan transfer ertelendi.

Back
X