Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba.Benim dondurulmuşlarla tedavim başladı.Adetin 3.günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım.Sonra da burun spreyi kullanacağım.Ondan sonrada Eylülün ilk haftası inşallah dondurulmuşlarım transfer edilecek.Dondurulmuşlarda tutma oranı %45 imiş bu arada.Bakalım artık nasibimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız.Bana da bol bol dua edin arkadaşlar...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın toprak.hayırlı haberlerini bekliycez

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın toprak.hayırlı haberlerini bekliycez

Teşekkürler Mina41.Yarın itibariyle tatile çıkıyorum.İyice dinlenip Eylüle hazır olmam ve tedavinin yorgunluğunu atmam lazım.Kendinize çok iyi bakın...a.s.

Bende bugün hastanemle görüştüm dondurulmuşlarla transfer ettirdiğimizde 2.tüp bebek hakkım gitmiyormuş devlet karşılıyormuş tedavi masraflarını.Bakalım 15 gün sonra gideceğim ne olcak bakalım hayırlısı...

kızlar kandiliniz mubarek olsun.ALLAHım dualarımızı kabul etsin bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH kızlar.AMİİNN.
kedersiz nasılsın canım epeydir yoksun nerelerdesin neler yapıyosun topiğine geldim yoksun kendini çok özletme canım yaaa..
ayrıca pelly ide merak ediyorum oda epeydir bizi habersiz bıraktı..özledik sizi kızlar..

:roflol:KEDERSİİİİİİZZZZZZ unuttun bizi galiba canım yaaaaaa....................:roflol: :roflol:

kedersiz valla merak içindeyim nerelerdesin pelly nestle kızlar yaaaa yoksunuz unutuldukmuuu??...

selam kızlar iki defa tüp bebek denedik sonuç olumsuz üçüncüyü dondurulmuşlarla deneme konusunda kararsızım şansım tazelerle yolunda gitmedi dondurulmuşlarla zor diye düşünüyorum dondurulmuşlarla deneyecek arkadaşlar tedavi aşamalarnız neler oluyor nasıl bir tedavi yapılıyor hangi ilaçlar kullanılıyor bilgi verirseniz sevinirim bir de negatif snuçtan hemen sonra dondurulmuşlarla deneme yapılabilir mi biz hemen düşünüyoruz

Merhaba Helin, Ben de eylül başı dondurulmuşlarla deneyeceğim.Öncelikle her ne kadar dondurulmuşlarla başarı oranımız bilimsel olarak %45 e düşse de , allah nasip edecekse dondurulmuşlarla da nasip eder.Sitede pek çok arkadaşımız dondurulmuş yumoşlarıyla hamile kaldı.Tedavi aşamasına gelince ise adetin 3. günü dr. gittiğimde bana öncelikle doğum kontrol hapı verdi.Adetin 22. gününden beri ise rahmin hazırlanması için burun spreyi kullanıyorum.Adetin 3.günü ise (tahminime göre c.tesi)rahim kalınlığının ölçülebilmesi için ultrasona gideceğim.Dr. görede inş.eylül başı transfer yapılacak.Bir de dr. söylediğine göre olumsuz sonucun hemen ardından 1 ay içerisinden dondurulmuişlarla transfer yapılabilirmiş.Benim dr. amerikan hastanesinde ama bu konuda farklı dr. daha çok beklemek gerektiğini söylüyorlarmış.En iyisi dr. ile konuşup birlikte karar vermek.Allahın her şeyi gönlümüze göre vermesi dileğiyle...

kızlar selam eylül ayında dondurulmuşlarla deneyecektik ama bazı kişisel problemlerden dolayı erteledik şimdi ise adet görünce başlama kararı aldık eşimle dondurulmuşlarla deneyen arkadaşlar süreçle ilgili bildi verirse sevinirim
toprak28 sen ne aşamadasın

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ

1)KEDERLİ........5 MAYIS......İZMİR....İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)curly...............12 ŞUBAT.....İZMİR..BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ .......hamiş :teytey:
melisa34...sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

kızlar selam eylül ayında dondurulmuşlarla deneyecektik ama bazı kişisel problemlerden dolayı erteledik şimdi ise adet görünce başlama kararı aldık eşimle dondurulmuşlarla deneyen arkadaşlar süreçle ilgili bildi verirse sevinirim
toprak28 sen ne aşamadasın

selam arkadaşım ben dondurulmuşlarla denedim adetimin 3. günü östrojen başladım rahmi hazırladılar 8mm olunca transfer yapıldı 10. gün test sonucum 116 2 gün sonra yani yarın tekrar test yaptırıcam inşallah 2 katına çıkar çok korkuyorum çıkmayacak diye dualarınızı bekliyorum

korkma inş herşey güzel olur canım tebrıklerr değerın gayet iyi.............................rabbım yardımcın olsssssssssssssssss

kızlar merhaba....uzun zamandır pek giremiyordum....budaki bir çok arkadaş bilir benim hikayemi...hiç transferim olamdan daha embriyolarım donduruldu..tüplerimdeki sıvıdan dolayı ve önce onu kurutmaya çalıştı doktoum ama olmadı...3,4 aydır ben ha bu ay dondurulmuşlarımı transfer edecekler...haaa öbür ay diye diye...bu zamana kadar geldim ve önce ameliyatsız ilaçlarla kurutmayı düşündük ama olmadı ve ameliyat oldum geçen ay ve tüplerim alındı.... bu ay lucrine başladım ve adet olmayı bekliyorum estrofeme başlamak için...bakalım transfer herhalde bayramdan sonra falan olur herhalde...hakkımda hayırlısı...bu kadar beklemeninde vardır bir hayrı...inşallah transfer heyecanını tadarım önümüzdeki ay hayırlısıyla...ve artık kavuşurum bebişime.....:CüvCüv:

kızlar merhaba....uzun zamandır pek giremiyordum....budaki bir çok arkadaş bilir benim hikayemi...hiç transferim olamdan daha embriyolarım donduruldu..tüplerimdeki sıvıdan dolayı ve önce onu kurutmaya çalıştı doktoum ama olmadı...3,4 aydır ben ha bu ay dondurulmuşlarımı transfer edecekler...haaa öbür ay diye diye...bu zamana kadar geldim ve önce ameliyatsız ilaçlarla kurutmayı düşündük ama olmadı ve ameliyat oldum geçen ay ve tüplerim alındı.... bu ay lucrine başladım ve adet olmayı bekliyorum estrofeme başlamak için...bakalım transfer herhalde bayramdan sonra falan olur herhalde...hakkımda hayırlısı...bu kadar beklemeninde vardır bir hayrı...inşallah transfer heyecanını tadarım önümüzdeki ay hayırlısıyla...ve artık kavuşurum bebişime.....:CüvCüv:

inşallah canım hakkında hayırlısı olsun dediğin gibi herşeyin bir zamanı var Rabbim en hayırlısını versin umudumuz hep devam edecek

Hadi hayırlısı yeşbücüm, inşallah kavuşursun bebişine inşallah

hayırlısı canım ben de bayram sonrası dondurulmuşlarla deneyeceğim başkent hastanesinde tayfun beyle görüştük o daha farklı bir tedavi uygulayacağını rahmi hazırlamak için doğal hormonlarımı kullanacağını belirtti
yani bana adetimin üçüncü günü sanki tüp bebeğe başlar gibi gonal f verecek ama düşük dozlarla sadece bir iki yumurta büyütecek bu arada rahim kendini gebeliğe hazırlayacak sonra bir iki yumurta olgunlaşınca çatlatma iğnesi yapacak ama yumurta toplanmıyacak iğneden 5 gün sonrada dondurulmuşları transfer edecek
doktorumun bana söylediği yapılan son araştırmalarda bu şekilde dondurulmuş transferlerde gebelik oranlarının arttığı şimdilik beklemedeyim sanırım bayram haftasında adet olacağım
esen81 senin tedavi şeklin nasıldı kaç embriyo verildi bilgi verirsen sevinirim

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bende bebeklerimi iki ay önce 22 haftalıkken kaybettim:(((( ononları çok özlüyorum ama tekrarda hamile kalabilmeyi çok istiyorum. benimde dondurulmuş yumoşlarım var inşallah bu seferde tutacaklar..sizlerin desteğine ihtiyacım var..benim gibi olup başaranlar ne olur bana yazsın.....

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bende bebeklerimi iki ay önce 22 haftalıkken kaybettim:(((( ononları çok özlüyorum ama tekrarda hamile kalabilmeyi çok istiyorum. benimde dondurulmuş yumoşlarım var inşallah bu seferde tutacaklar..sizlerin desteğine ihtiyacım var..benim gibi olup başaranlar ne olur bana yazsın.....

canım umarım bir daha böyle bir acı yaşamazsın yine hamile kalırsın niye kalmayasın bak ben iki defa denedim ikisi de negatifle sonuçlandı sen hamile kalabildiğini biliyorsun bu bile büyük umut ben üçüncü denememi dondurulmuşlarla deneyeceğim umudum yok iki defa tazeler tutmadı ki dondurulmuş tutsun diye düşünüyorum ama sadece şansımı deneyeceğim olmazsa yeni baştan tüp bebek yaptıracağız
senin ilk denemede mi tuttu ne zaman dondurulmuşlarla başlıyorsun etrafımda dondurulmuşlarla hamile kalanlar çok ama iki negatif sonuçtan sonra insan alışıyor olumsuz olacak fikrine

evet canım benin ilk denememdi ama ben bebeklerimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim. doktorum daha önce bir gebelik hikayen olmadığı için bunu bilemezdik dedi.benim rahim ağzım çok kısa sürede ve ağrısız bir şekilde açılmış farkettiğimizde çok geçti.ama bu sefer dondurulmuşları deneyeceğiz ve inşallah yine tutarsa rahim ağzına 2 veya üç aylıkken dikiş atılacak. umarım işe yarar aynı şeyleriyaşamaktan çok korkuyorum. ben doktorumla doğumdan sonra ilk kez geçen hafta görüştüm beni muayene etmedi adet olunca beni ara o zaman muayene edip sana ne en uygun zamanı söyliycem acele etmeyelim, kasım veya aralık gibi olabilir dedi. şu anda tabiki bende büyük bir sabırsızlıkla zamanın gelmesini bekliyorum..

Back
X