Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada sevgili helin hivda senin transferin ne zaman?
evet canım benin ilk denememdi ama ben bebeklerimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim. doktorum daha önce bir gebelik hikayen olmadığı için bunu bilemezdik dedi.benim rahim ağzım çok kısa sürede ve ağrısız bir şekilde açılmış farkettiğimizde çok geçti.ama bu sefer dondurulmuşları deneyeceğiz ve inşallah yine tutarsa rahim ağzına 2 veya üç aylıkken dikiş atılacak. umarım işe yarar aynı şeyleriyaşamaktan çok korkuyorum. ben doktorumla doğumdan sonra ilk kez geçen hafta görüştüm beni muayene etmedi adet olunca beni ara o zaman muayene edip sana ne en uygun zamanı söyliycem acele etmeyelim, kasım veya aralık gibi olabilir dedi. şu anda tabiki bende büyük bir sabırsızlıkla zamanın gelmesini bekliyorum..
Yeşbücüm hadi hayırlısı, inşallah bir problem çıkmadan yapılır transferin, işten 3 gün izin alabilirsen o zamanı evden çıkmadan geçirmen çok iyi olur, mümkün olduğu kadar az hareket etmen daha iyi, ondan sonra bişey olmaz merdiven çıkmayla falan, ağır işler yapmayıp ağır kaldırmamaya dikkat edersin sadece, Allah mutlulukla sonuçlandırsın inşallah
saol canım yaaa...biraz moral buldum....işim masa başı ama yinede merdiven ve dolmuş olayı çok canımı sıkıyor....ama yüce allahım eğer alnıma yazmışsa olur..yazmamışsa...istersem 9 ay yatayım boş...bunuda biliyorum...ama işte tedirginim elimde değil..
kızlar merhaba...geçenlerde muyaheneye gittim ve doktorum bayramdan sonra transferi yaparız inşallah dedi...çok heyecanlandım kızlar anlatamam.... hemşireye işte laboratuvara hber verirsiniz falan diye anlatıyrodu...çok heycenlandım...yavrularıma kavuşacağım güne az kaldı kızlar...dua edin ne olur... bu benim ilk denenem olacak ve dondurulmuşlarla olacak...şansım ne kadar hiç bilmiyorum ama kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
şu anda lucrine devam dedi doktorum ve estrofeme 26 sında başla 6sına kadar devam et...dozlarını da söyledi...6 ekimde kontrole gel...ondan bir kaç gün sonrada allahtan bir mani çıkmazsa transferi gerçekleştirirz dedi....
ya kızlar şimdi benim şöyle de bir sorunum var...ben çalışıyorum işyerim 5. kaç asansör yok...evimde 5. kat...ben nasıl ondan inip ona çıkacağım.....iştende çıkamam şimdi tüp bebekten dolayı çok borca girdik çalışmamda lazım.... ama riskede atmak istemiyorum...ne yapacağım bilmiyorum.... şunu da çok iyi biliyorum...eğer alnımda yazılmışsa yatsamda kalkıp çaşışsamda olacağı varsa oluyor...yada olmuyor... ama ben yinede tedbirmi almak istiyorum...sizler ne yaptınız???özellikle transfer sonrası ne kadar yattınız???merdiven falan çıktınız mı???
merhaba,ben de bu ay dondurulmuşları deniyeceğiz.nasıl bi yol izleniyo sende bana kısaca yazarsan çok sevinirim....doktor bana adetin ilk günü gel dedi....sen de mi öyle olmuştu?
canım öncelikle şunu söylim herkeste aynı yol izlenmiyor...ama yinede fikir olsun diye yazayım...ben adetin 2. günü gittim doğum kontrol hapına başladım 3. günden itibaren ve adetin 21. günü lucrine başladım....diğer adetinin 2. günü gel dedi gittim...lucrine devam dedi ve 26 sında estrofeme başlarsın 6 sındada kontorle gel...ondan bir kaç gün sonrada transfer dedi...
verdiğin bilği için çok teşekkür ederim.benim bu ay gitmem lazım ama,adetim tam bayrama da denk gelebilir,o yüzden biraz endişeliyim....bakalım artık.umarım senin herşey yolunda gider ve hamile kalırsın....
kizlar dondurulmuslarla normal tedavinin farki sadece yumurta toplanmamasimi??biri bana anlatirsa sevinirim...