Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba dondurulmuşlarla transferim yapıldı bugün 3. gün 1. kalite 5 embriyo transfer edildi niye bukadar çok derseniz gecen seferde aynı şekilde oldu ve sadece 1 embriyo tutunabildi oyüzden doktorum yine aynı yolu denemek istedi yalnız bugun çok aşırı belim ağrıyo bide dün bi damla leke şeklinde akıntı geldi çok korkuyorum kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin (toprakçım bu arada senide çok merak ediyorum ne oldu transferin yapıldımı haber veririsen sevinirim ) rabbim herkeze nasip etsin en kısa sürede

dondurulmuşlarla hamiş kalanlar lütfen 10. 12. ya da 15. günkü beta hcg degerinizi yazar mısınızz? allah hepinizin gönlüne göre versin :)

kızlar merhaba dondurulmuşlarla transferim yapıldı bugün 3. gün 1. kalite 5 embriyo transfer edildi niye bukadar çok derseniz gecen seferde aynı şekilde oldu ve sadece 1 embriyo tutunabildi oyüzden doktorum yine aynı yolu denemek istedi yalnız bugun çok aşırı belim ağrıyo bide dün bi damla leke şeklinde akıntı geldi çok korkuyorum kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin (toprakçım bu arada senide çok merak ediyorum ne oldu transferin yapıldımı haber veririsen sevinirim ) rabbim herkeze nasip etsin en kısa sürede

sinemcim 12. gün değerin kaç çıkmıştı önceki denemende.

kızlar mrb rabbım guzel sonucşlar aldrswn hebınıze ınsaalah.......kızlar bır sorum olcak sıze.ben de donmuslarla devam edecem adetın 21.gunu lucrınle baslayalım dedı dr neden lucrın kızlar bılen var mı?yanı donmuslarda adetın 2.gunu estraderm le baslanmaz mı ya neden acaba bana lucrın ve 21. gun uffffffffffffff kafam karısık

Back
X