canim bende dondurulmus embroyomla deneyecegim icin arastiriyorum, ney nedir diye. oncelikle gordugum deryaahmetin anlattigi gb embroyolarimizin cozulunce ne durumda oldugu iyi olurlarsa normal kadar sansimiz var. hatta bazi kadinlarin sansi duruma gore daha fazla, cunku normal surecteki tup bebekte aldigimiz hormonlar vucudun dengesini bozdugu icin embroyonun saglikli tutunmasini engelliyormus, bu gruptaki kadinlara donmus embroyo sansi normale gore daha yuksek oluyormus.
embroyolarim saglikla cozulmez mi diye bir strese de girme yuzde yetmisi sekseni basariyor diyorlar.
eger psikolojin izin verirse beklemeye ikinci regleni bekle ki vucudun hormonal olarak iyice duzelsin. hatta uc regle bekle diyen doktorlar da var o biraz yapilcak kontrolune ve testlerine gore karar veriliyor sanirim.
ben dondurulmus embroyonun sansinin hic de az olmadigina ikna oldum hatta yabanci siteler de okuduklarim turk sitelerinde okuduklarimdan daha umut verici, zaten ben basta cok sicak bakmadim dondurmaya burdaki(fransdaki) embroyolog bana cok kizdi, olur mu hic oyle mantik dondurulmus embryo cok buyuk bir sans kesinlikle dondurmalisin diye.
Insallah her sey gonlunce olur, kesinlikle yilmadan yola devam edecegiz, dogru zaman gelince Allah bize de nasip edicek Insallah.