• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuslarla hamilelik

zulalcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
131
0
96
Belçika
canlar negatif sonucu aldiktan sonra ne kadar ara vermek lazim dondurulmuslarla denemek icin ben hemen denemek istiyorumda birde dondurulmuslarla gebelik ihtimali cokmu dusuk ne olur yardimci olun kafayi yiyecem uzulmeyecem dedigim halde uzuntuden hasta oldum daha babami yeni kaybtmistim cok genc yasta kanserden sanirim o yuzden bunyem kaldirmiyor normal hayatima geri donmem lazim iyilesmem lazim

Canim öncelikle basin sagolsun ...

Yüce ALLAH mekanini cennet eylesin ...

Canim ben de 19 subatta negatif sonuc aldim ..

Dondurulmus embriyo transferi yapilmisti ..

Bu gün adetim oldu , doktorum kontrol ettikten sonra devam etmemizde bir mahsur olamdigini söyledi ..

Yine donmuslarla olacagi icin belki de ..

Beklemenin beni daha cok yipratacagini bildigi icin ya da ..

Hayirlisi olsun diyorum ..

Istersen psikolojik yönden de biraz toparlandiktan sonra devam et istersen ..

Insallah bu kez evladimiza kavusmak nasip olurr..

Zulalcat arkadaşım başın sağolsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Zor bir döneminde tüp bebek mücadelesi vermen kötü olmuş. Beklemek istememeni de anlıyorum. Ama ben senin yerinde olsaydım biraz toparlanır öyle denerdim, çünkü tüp bebekte moral çok önemli. Eğer bu işle uğraşmazsam kendime daha zor gelirim diyorsan onda da haklısın. Neticede senin vereceğin karar.

Benim doktorum ilk tüp bebek denememizden sonra ikinci adetimin 3. günü dondurulmuş için başlayabileceğimizi söylemişti. Eğer ikinci dondurulmuş transferin olacaksa Silam arkadaşımın da dediği gibi hemen ilk reglinde tedaviye başlayabiliyorsun ama buna doktorun karar vermeli tabii.

Sana kolaylıklar kaybına da rahmet diliyorum. Umarım yaşadıklarının üzerine tez zamanda güzel haberleri de alırsın.

Back
X