geçmiş olsun canım ama daha yolun başındasın pes etme sakıın.. ikinci adetten sonra deneyebilirsin hemen dondurulmuşlarınla.. inşallah hepimiz kavuşaucaz bigünnnn..
arkadaşlar ben ilk tüp bebek hüsranımı 3 gün önce yaşadım kocaman bir negatif.. dondundurulmuş transferi ne kadar sonra yaptırayım siz ne zaman denediniz bir daha beni çok üzgü o negatifi görmek........
bende ekimde ilk negatifi aldım seni çok ii anlıyorum ama hepsi geçecek üzülmen sadece yaşlanmana ve yumurta kalitenin düşmesine neden olacak vücudun olumsuz etkilenecek bir an önce toparlan ve kendini seni bekleyen donmuşlara hazırla 2 ay bekleyeceksin o arada kendine iyi bak ve vücuduna bol vitamin yükle bol şanslar...
o kadar iyiidiki herşey ben hiç olımsuz düşünmemiştim kan sonucunu görünce şok olakk deyimi varya tam anlamıyla yaşadım... kos koca çarşı içinde nasıl ağlanırmış gördümm:)
canım bu durumlarda hep tıkanıyorum bliyorumki teselli bile kar etmeyip aksine canını acıtıcak allah sabıor versin lütfen çok yıprat madan yaşa acını yaşamadan bitmicek çünkü yeterki yıpratma kendini allah daha fazla aratmadan bir mucize yaratsın inşallah şu mübarek geceler günler yüzü suyu hürmetine...bu gün transferimin 8 gunuydu.adet ağrısı gıbı ağrım vardı ama hafifte.içim içimi yedi ve kanda gebelik baktırdım malesf sonuç 0.4.............öğrendiğimden beri ağlıyorum.yolunda gıtmeyen bişeylerin oldugunu hissetmiştim.bu hikaye de böyle bitti...............
aaa oldumu şimdi sen direk negatife odaklanmışsın arkadaşım yapma lütfen acaba hazırlıyım negatifi görmeye demek yerineneden bu kadar erken yaptırdın ve bu değer kesin mi yok demek ve asla yükselmez demekmi? belli mi olur Rabbimin işi dur bakalım belki birden yükselir belki test htalı.. üzülme olurmu.. demek o ağrıları ilaçlar yapıyor.. o ylancı ağrılar bende de baştan beri vardı demek boşuna.. basıl şiştim kaldım dudağım yara ne bileyim yine mi boşa yaa.. moralim bozuldu off neyse.. belli yani bizim şu anda buna göre ne olduğu.. bizim 9. gündü bugün( test yaptırmaya hiiiiiç cesaretim yok bu sefer.. acaba hazırmıyım negatifi duymaya.. oysa ne rahattım neden tuhaf oldum şimdi..
canımcım 6.günde kim nasıl bir belirti ile kjarşılaşmışki sende karşılasasın inan bana teselli olsun diye sölemiyorum bi çok arkadaşım 2,3 aylık hamile ve bazen unutup ağır iş yapıypruz bi belirti vs yok diyorlar hatta tüp bebe yaptıran bi arkadaşım 3 aylık hamile ve gayet normalim diyor sen daha 6. gündesin hatta tanıdığın birinden bahsedeyim fatmanuru biliyosun oda umutsuzdu belirtisi yoktu ama bak bombayı patlattı yeterki rahat ol inan dua et allahın izniyle olucak de kendini o şekilde hazırla inşallah hayırlı müjdeler verirsin sabırsızlıkla bekliyorum tüm transfer sonucu bekleyen arkadaşlarımın güzel haberlerini dualarla...Hepinizin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum arkadaşlar. Bugün transferimin 6. günü ve bende hiçbir belirti yok ne kasık agrısı ne bel agrısı hiç bişey yok ya sanki aynı transferden önceki gibiyim sanki içime hiçbişey koymadılar. 6. günde belirti olurmu acaba..... yine hüsrannnnnn.
fatmanuru cok merak ediyorum bugün kese görülecekti haberi olan varmı? ya fatmanurcum gene sordum hemşireye siz devam edin fitile eğer sen kendin çok istiyosan başla iğneye dedi ya hastanın kararına bırakılırmı hiç 3gündür bu konuda takıldım kaldım ama maytapta gerçi vaginal kullanıyomuş bide göbekten kan sulandırıcı iğne de oluyorum bu arada ya beni hiç önemsemiolar ya da cok önemsiolar bu sefer ki taktiklerini anlayamadım gitti
bayram kutlaması yapan arkadaşlar bayramda yokmusunuz? haberleri paylaşalım ya
canım bu durumlarda hep tıkanıyorum bliyorumki teselli bile kar etmeyip aksine canını acıtıcak allah sabıor versin lütfen çok yıprat madan yaşa acını yaşamadan bitmicek çünkü yeterki yıpratma kendini allah daha fazla aratmadan bir mucize yaratsın inşallah şu mübarek geceler günler yüzü suyu hürmetine...
aaa oldumu şimdi sen direk negatife odaklanmışsın arkadaşım yapma lütfen acaba hazırlıyım negatifi görmeye demek yerine
acaba kalbim dayanırmı pozitifi görmeye de bakem
allahın izniyle olucak rahat ol bak az kaldı bi iki güne müjde vercen inşallah hadi sıkma canını gül biraz silkelen
canımcım 6.günde kim nasıl bir belirti ile kjarşılaşmışki sende karşılasasın inan bana teselli olsun diye sölemiyorum bi çok arkadaşım 2,3 aylık hamile ve bazen unutup ağır iş yapıypruz bi belirti vs yok diyorlar hatta tüp bebe yaptıran bi arkadaşım 3 aylık hamile ve gayet normalim diyor sen daha 6. gündesin hatta tanıdığın birinden bahsedeyim fatmanuru biliyosun oda umutsuzdu belirtisi yoktu ama bak bombayı patlattı yeterki rahat ol inan dua et allahın izniyle olucak de kendini o şekilde hazırla inşallah hayırlı müjdeler verirsin sabırsızlıkla bekliyorum tüm transfer sonucu bekleyen arkadaşlarımın güzel haberlerini dualarla...
bu topikte hamile olanları duydukça çok seviniyorum Allahım inşallah olmayanlarada nasip etsin donmuşlarda şans %25 dediler tutunma az dediler karamsarlığım umut oldu şimdi inşallah rabbim :18:
canım ben bayram için memleketteydim fırsat bulup giremedim nete bu arada bayramda da üşütmüşüm öksürüyorum ve grip oldum bugün iyiyim şükür. biz keseyi gördük tatlım çok şükür Rabbim herkeze yaşatsın haftaya cumartsi tekrar kalp atışı için gidicez inşallah kalp atışınıda duyarız. bende jele geçtim kalçamda iğneye yer kalmamıştı göbekten yapılan kan sulandırıcı bana da verdiler şimdilik beklemedeyim hastalanınca biraz evham yaptım öksürmek zararlı olurmu diye ama Allaha emanet.
çok şükür iyiyim canım şuan bekleme modundayımcanım nasılsın iyimisin ne durumdasın.
kesinlikle katılıyorum canım...kızlar kimse hamilelik belirtisi aramasın internetten çok araştırmıştım hiçbir belirti yaşamayan insanlarda çok tu
ben önceki transferlerimde okdar çok belirti aradım ve buldumki ama olmamıştı bu sefer rahat olacam dedim belirti aramıyacam belirti hissetmedimde ama bol bol dua ettim s. tuğba sağolsun Allah razı olsun çorbama tuz kattı Rabbim edilen duaları açılan elleri kabul etti sizlerde bol bol okuyun Rabbin isimlerini zikredin devamlı el-Mübdi cellü celalü.
canım bende aynı şekilde hamişleri duyup görünce umutlarım kabarıyor ama %25 olduğuna inanmıyorum geçenlerde bi arkadaşımız mantığa sığar bi açıklama yaptı (ghenek)ti galiba ismini doğru yazamamış olabilirim af buyursun kızmasınbu topikte hamile olanları duydukça çok seviniyorum Allahım inşallah olmayanlarada nasip etsin donmuşlarda şans %25 dediler tutunma az dediler karamsarlığım umut oldu şimdi inşallah rabbim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?