Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

geçmiş olsun canım ama daha yolun başındasın pes etme sakıın.. ikinci adetten sonra deneyebilirsin hemen dondurulmuşlarınla.. inşallah hepimiz kavuşaucaz bigünnnn..

geçmiş olsun canım ama daha yolun başındasın pes etme sakıın.. ikinci adetten sonra deneyebilirsin hemen dondurulmuşlarınla.. inşallah hepimiz kavuşaucaz bigünnnn..

amin inşallah çok umutlu başladığım bebiş olayında böyle bir hüsran .... allah kimseye yaşatmasın...

arkadaşlar ben ilk tüp bebek hüsranımı 3 gün önce yaşadım kocaman bir negatif.. dondundurulmuş transferi ne kadar sonra yaptırayım siz ne zaman denediniz bir daha beni çok üzgü o negatifi görmek........

bende ekimde ilk negatifi aldım seni çok ii anlıyorum ama hepsi geçecek üzülmen sadece yaşlanmana ve yumurta kalitenin düşmesine neden olacak vücudun olumsuz etkilenecek bir an önce toparlan ve kendini seni bekleyen donmuşlara hazırla 2 ay bekleyeceksin o arada kendine iyi bak ve vücuduna bol vitamin yükle bol şanslar...

amiin canım ne desen boş bu durumda üzülmemek elde mi onca emek, umut puff olup uçuyor..ah keşke bişe olsa da elden gelen, yapıversek hele o acıyı hiç kimse yaşamasa.. 3 defa hüsran yaşadım, en kötüsü de oldu sanıp da düşük yapmak en azından direk negatif.. allah sabır versin canım..iyi ki dondurulmuşun var..

o kadar iyiidiki herşey ben hiç olımsuz düşünmemiştim kan sonucunu görünce şok olakk deyimi varya tam anlamıyla yaşadım... kos koca çarşı içinde nasıl ağlanırmış gördümm:)

o kadar iyiidiki herşey ben hiç olımsuz düşünmemiştim kan sonucunu görünce şok olakk deyimi varya tam anlamıyla yaşadım... kos koca çarşı içinde nasıl ağlanırmış gördümm:)

banada aynı şeyi söylediler 1.kalite sekiz hücreli embriyo yaşın genç çok umutluyuz dediler ama olmayınca olmuyo ben merkezimde bir kızla karşılaştım hiç bir sorunu yokmuş ve 7. denemesiymiş beterin beteri var bir bebeğinide kaybetmiş Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah ikincide bol dua ve inanç bende anne olacam de

evet bence de benim de öyleydi.. hiç bi sıkıntı yok 3 tane 8 hücreli ebryo koyuldu ilkinde..yüzde 80 dedi dr 12. gün bi test sonuç 5 zor ama bakıcaz dedi dr, derken 2 gün arayla 16-25-65-199 ve 499 doktor tamam gebesin dedi ohh de artık dedi o gece ohh demeden bi sancı kanama düşük.. bi daha da gebe kalamadım. işkence gibiydi sevinemedim üzülemedim korktum sadece ve bitti.. sonrakilerde hiç bişe olmadı..şimdi donuklar nolcak bakalımmm

canım bu durumlarda hep tıkanıyorum bliyorumki teselli bile kar etmeyip aksine canını acıtıcak allah sabıor versin lütfen çok yıprat madan yaşa acını yaşamadan bitmicek çünkü yeterki yıpratma kendini allah daha fazla aratmadan bir mucize yaratsın inşallah şu mübarek geceler günler yüzü suyu hürmetine...
aaa oldumu şimdi sen direk negatife odaklanmışsın arkadaşım yapma lütfen acaba hazırlıyım negatifi görmeye demek yerine
acaba kalbim dayanırmı pozitifi görmeye de bakem
allahın izniyle olucak rahat ol bak az kaldı bi iki güne müjde vercen inşallah hadi sıkma canını gül biraz silkelen

canımcım 6.günde kim nasıl bir belirti ile kjarşılaşmışki sende karşılasasın inan bana teselli olsun diye sölemiyorum bi çok arkadaşım 2,3 aylık hamile ve bazen unutup ağır iş yapıypruz bi belirti vs yok diyorlar hatta tüp bebe yaptıran bi arkadaşım 3 aylık hamile ve gayet normalim diyor sen daha 6. gündesin hatta tanıdığın birinden bahsedeyim fatmanuru biliyosun oda umutsuzdu belirtisi yoktu ama bak bombayı patlattı yeterki rahat ol inan dua et allahın izniyle olucak de kendini o şekilde hazırla inşallah hayırlı müjdeler verirsin sabırsızlıkla bekliyorum tüm transfer sonucu bekleyen arkadaşlarımın güzel haberlerini dualarla...

canım ben bayram için memleketteydim fırsat bulup giremedim nete bu arada bayramda da üşütmüşüm öksürüyorum ve grip oldum bugün iyiyim şükür. biz keseyi gördük tatlım çok şükür Rabbim herkeze yaşatsın haftaya cumartsi tekrar kalp atışı için gidicez inşallah kalp atışınıda duyarız. bende jele geçtim kalçamda iğneye yer kalmamıştı göbekten yapılan kan sulandırıcı bana da verdiler şimdilik beklemedeyim hastalanınca biraz evham yaptım öksürmek zararlı olurmu diye ama Allaha emanet.

yasmin 07 canım bende seni çok merak ettim birlikte olduk transferi ilk sonuçtan sonra hep bakındım sana ama nete pek girmedin sanırım noldu bu kıza hep aklımdaydın ama şimdi yazdıklarını okuyunca herşey yolunda oluduğunu anladım rahatladım ve çok sevindim maaşallah yarın kontrole gidiyormuşsun sanırım güzel haberlerle gel inşallah kalp atışınıda duyabalilecekmisiniz acaba beni hafaya cumartesi çağırdı.

canım nasılsın iyimisin ne durumdasın.

kızlar kimse hamilelik belirtisi aramasın internetten çok araştırmıştım hiçbir belirti yaşamayan insanlarda çok tu
ben önceki transferlerimde okdar çok belirti aradım ve buldumki ama olmamıştı bu sefer rahat olacam dedim belirti aramıyacam belirti hissetmedimde ama bol bol dua ettim s. tuğba sağolsun Allah razı olsun çorbama tuz kattı Rabbim edilen duaları açılan elleri kabul etti sizlerde bol bol okuyun Rabbin isimlerini zikredin devamlı el-Mübdi cellü celalü.

bu topikte hamile olanları duydukça çok seviniyorum Allahım inşallah olmayanlarada nasip etsin donmuşlarda şans %25 dediler tutunma az dediler karamsarlığım umut oldu şimdi inşallah rabbim :18:

bu topikte hamile olanları duydukça çok seviniyorum Allahım inşallah olmayanlarada nasip etsin donmuşlarda şans %25 dediler tutunma az dediler karamsarlığım umut oldu şimdi inşallah rabbim :18:

yaradan verdikten sonra donmuşu normali yok bu işin Hz meryeme nasıl vermiş moralinizi bozmayın herzaman umut var.
bu arada internetten meryem suresini dinleyin 18 dk falan sürüyor.

maşallah diyerek başlayayımtü tü tüüühh maaşaallah tebarekeallah..daimi olsun inşallah canım kesecik görünmüş inşallah bi sonraki sefer kalp atışı bi sonraki sefer bebe görüncek bi sonraki sefer cinsiyet öğrencez sonra rutin kontroller veee hayırlısıyla kucağına alıan allahın izniyle inşallah senin ve bekleyen herkes için tüm kalbimle aynı şeyleri diliyorum inşallah bende arkadaşarımda bu güzellikleri vakti gelince yazabilirz hayırlısıyla...geçmiş olsun hastalamışsın canım aman dikkat allaha emanetsiniz...

canım nasılsın iyimisin ne durumdasın.
çok şükür iyiyim canım şuan bekleme modundayım cesaretimi toplayamıyorumki bebemi gidip alayım önümüzdeki ay regl olursam 23 ünde ocağın ilk haftasına sarkar galiba transfer bu aradada preseed aldım bu ay onu denicem belki bi mucize olurda transfere gerek kalmaz inşallah bakalım şimdilik durum bu merkezde fatmanurcum

kesinlikle katılıyorum canım...
çorbanın tuzuna gelince helali hoş olsun her zaman duacıyım isteyen dileyen arkadaşlarım olursa onlar içinde mümkün olduğunca okuyabilirim belki sizlere ettiğimiz dualarla bizde bu yoldan sıkıntısız geçebilriiz inşallah
(ayy bi an kendimi hafız gibi hissettim)
tipimi görsen bunları yazan senmiiin der gülersin valla

canım bende aynı şekilde hamişleri duyup görünce umutlarım kabarıyor ama %25 olduğuna inanmıyorum geçenlerde bi arkadaşımız mantığa sığar bi açıklama yaptı (ghenek)ti galiba ismini doğru yazamamış olabilirim af buyursun kızmasın
neyse demiştiki ilk tüp bebe tedavsinde yüklenen ilaçlar hormonlar yumurta toplama işleminde sarsılan rahim vs.vardı ama şimdi dinlenmiş toparlanmış ve daha sağlıklı bir rahime transfer edilecek bence bu şekilde tutunma şansı daha yüksek sende öyle düşünmeye çalış hem bu biraz tartışılır aslında bazı hekkimlerde dondurulmuşta tutunma şansı daha yüksek der biz dualamızı edelim ve inanalımda olacağına allahın izniyle olacak inşallahhh allah gönlüne göre versin canım

yasmincik nerelerde acep bilen gören varmı
yasmincim mesajını aldım ama geç aldım canım umarım darılmamışsındır dönemedim diye memleketteydim orda yoğundu bayram ziyaretleri vs..
bugün arıcaktım ama utandım bayram bitti dersin diye
nasıl iimisin canım bayramdan sonra kontrole gidicektin hayırlı güzel haberini bekliyorum allaha emanetsin...

arkadaşlar bayramda iki arkadaşımız tahlil yaptırıcaktı bilen varmı acaba sonuç ne

Son düzenleme:
kızlarrr yeni bi liste oluşturalım mı ne dersiniz? şuan beklemede olanlaer ve aralıkta olacaklar da dahil... durumlarınızı bildirirseniz yaparım benn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…