Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

şimdiden hayırlı olsun transferin canım allahım izin versinde sımsıkı tutunsun beben sana inşallah transfer sırasında elini karnına koyup bol bol dua etmeni tavsiye ederim inşallah müjdelerle gelirsin ...[/QUOTE]

sağol canım inşallah tutunur ve hepimize annelik nasip olur...

canım sağol... ama ben göremedim maytapın yazısını inşallah hepsi pozitiftir yaaa.....

yasmin kuzum sen nerelerdesin test tarihine kadar sık sık görüşüyorduk şimdi hiç karşılaşamıyoruz canım ya.
ben geçen hafta cumartesi gördüm keseyi haftaya cumartesi de kalp atışı için çağırdı doktorum ama ben dayanamadım evimize yakın bir hastaneye gidip muayene oldum bebeğin kalp atışını gördük ama dinleyemedik şimdilik bebeğe zararlı dedi doktor yanıp sönen bişey gördük içim rahatladı şimdi iki tane doktorum var haftaya tüp bebek merkezime gidecem ondan sonra hafta yine bugün gittiğim doktora gidicem inşallah böyle sorunsuz devam eder eğer memnun kalırsam bu doktorla devam edicem çok sıcak kanlı biriydi bizim bebekler için kıymetli bebekler diyorlar ondan dolayı biraz daha titiz takip etmekte fayda var dedi.
arayı açmayalım gülüm.

yasminciim hayırlı olsunn çook güzel haberler geliyo maşallahhh..allah tamamına erdirsin inşalahhhh :))

geçmiş olsun canımm hayırlısı diyebiliyoruz ne diyelim ki ( ben de okumuştum diyorum ama inşallah yanlıştır demiştim demek ki sitede karışıklık olmuşş yeniden denemiyi düşünüyo musun?

Selam arkadaslar.. Banada iki tane dondurulmus transfer edildi bundan 4 gun once ama merak ettigim bana progesteron verilmedi.. Dondurulmus oldugu icin gerek yok dediler daha öncesinde kullanmistim ve bir oglum oldu ve ilk defa dondurulmus embryo denemem insallah hayirlisi olur

ayyy gercektenmii walla çok sevindim yasmincim yaa seni hep takip ediyordum inşşş kalb atışınıda duyarsınızz hep dua ediyorum sana hepimizee inşş yaa

arkadaşlar ben yazmıştım ama silinmiş....benim olmadı maalesef(

cnm gecmiş olsun çok üzüldüm ama hayırlısı artık kaderinde kısmetinde ne varsa onu yaşarın demekki daha vakti degilmiş bebegin rabbim azla aratmaz inş en yakın zamanda inşş iyi haberlerini alırız

hayırlı ugurlu olur inşş

canım hayırlı olsunn.. istersen seni de listemize ekleyebiliriz. ama çok ilginç ben ilk defa duyuyorum verilmediğini.. nerede yaptırdın..

Idil tabiiki ekleyebilirsin.. Ben kendim yurtdisinda kaliyorum.. Danimarka'dayim.. Bende cok sasirdim cunku internetten edindigim bilgiye gore verilmesi gerekiyordu.. Dondurulmus olunca gerek yok senin kendi hücrelerin eger embryo tutunabilirse onu korur dedi.. Insallah dedikleri gibi olur

Merhaba ilk denemem anatolia da oldu haziran ayında kimyasal gebelik oluştu dondurulumuş 5 yumurta var.
İnşallah bu sefer olur
Allahım dualarınız kabul etsin inşallah.

canııım çok hemde çook mutluyum gözlerim dolu dolu dolu okudum inankii çok şükür demek miniğini gördün ha allah sizere bağışlasın ee artık boş evham yapmayı bırakıp tadını çıkarmarya bakarsın aksini duyarsam vallahi kızarııım...kıyamam ya çok korkuyodun hele o ilk transfer günlerinde sesin titriyodu demiştim sana ben gelince bebene patik getircem olucal demiştim nedense bi çok kişinin durumu içime doğuyo fatmanurada olumlu kounştum oldu birtek kendimde ikilemde kalıyorum hissedemiyorum ya ahh bi cesaretimi toplayabilsem aaahhh( canım çok tebrikler veee kocaman bir maşallah dikkati eden bırakma öpüyorum çok

bi maşallahta sana sabırsız taze annecik..demek sende o pıt pıt eden sesi duydun verene kurban olurum maşallah allahın izniyle sağlıkla kucağına al inş.darısı bizlerin başına

arkadaşlar ben yazmıştım ama silinmiş....benim olmadı maalesef(
canımm çok üzgünüm hayırlsıı olsun ne diyelim biliyosun bizler hep hayırlsıını istedik vermediyse rabbim bi hayır vardır mutlaka unutma....ne desem canını acıtıcak biliyorum sana sabırla birlikte tez zamanda bi mucize diliyorum((

Merhaba ilk denemem anatolia da oldu haziran ayında kimyasal gebelik oluştu dondurulumuş 5 yumurta var.
İnşallah bu sefer olur
Allahım dualarınız kabul etsin inşallah.
bi yasmincik daha katılmış aramıza hoşgeldiiin.inş.topik sana uğurlu gelir ve sende bizlere uğurlu gelirsin canım...merkezin hakkında güzel şeyler şeyler duymuştum için rahat olsun allah yardımcn olsun canım

Yasmin_07 ilk ne zaman öğrendin hamile oldğunu kaçıncı gün değerin kaçtı ? bide tahlil yaptırmadan önce belitiler varmıydı nasıldı ? çok soru sordum ama kusura bakma .

Selam kızlar listeye benide ekleyin aralıkta bende donmuşumu deneyeceğim ilk defa ilkini ekimde negatif olarak aldık bu sefer tutunacak inşallahhh hepimiz 2011 e hamiş olarak gireceğiz :))))

Hoşbuldum allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin isteyen herkese evladını kucağına almak nasip etsin.

topiğe heyecanla girdim ama maytapın haberyle çok üzüldüm.canım ne desek boş insan teselli edilmek bile istemiyor böyle zamanlarda hepimiz yaşadık bunları.allah yardımcın olsun tez zamanda toparlanacak sabrı ve gücü versin inşallah
fatmanurcum hayırlısyla tüm aşamaları atlatırız inşallah allah burdaki tüm arkadaşlara isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları.
tuğbacığım güzel dileklerin için çok sağol canım.inşallah sende yaşayacaksın bu duyguları.her zaman her an dilimden düşmüyorsunuz burdaki herkese heran dua ediyorum.
jalusecim bende seni takip ediyordum sanırım sonucunu almaya az kaldı.hayırlıs haberer alırsın inşallah canım.
sonuç bekleyen arkadaşların hepsi müjdelerler gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…