selam canım, biz yakınlarda bi liste bulamadık en iyisi yeniden başlayalım dedik...eskilerden okuduğum kadar ile malesef maytap negatifti galiba.. diğerlerini bilemiyorum inşallah pozitiftirlerr...senin de hayırlı olsun inşallahh
mrb kızlar.
yeni listeniz hayırlı olsun allah inşalla yanlarına hamile yazmayıda nasip eder.ben dondurulmuşlar bölümünde eskilerdenim.şuan 6+4 hamileyim.dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür.bebekte minicikti belli belirsiz.10 gün sonra tekrar gidicz inşalla kalp atışınıda görürz hayırlısıyla.darısı sizlere olsun.bu arada bende antalya tüp bebekte tedavi gördüm ikinci denememde pozitifi gördük çok şükür.
sonuç alacak arkadaşlar vardı inşallah hayırlı haberler almışlardır.haberlerini merakla bekliyoruz kızlar merakta bırakmayın bizi.
fatmanur ne yaptı acaba.oda dün doktora gidecekti
tuğbacığım yoğun olduğun için cevap yazamadığını tahmin ettim.asla kırılmam canım benm.
canım sağol... ama ben göremedim maytapın yazısını inşallah hepsi pozitiftir yaaa.....
mrb kızlar.
yeni listeniz hayırlı olsun allah inşalla yanlarına hamile yazmayıda nasip eder.ben dondurulmuşlar bölümünde eskilerdenim.şuan 6+4 hamileyim.dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür.bebekte minicikti belli belirsiz.10 gün sonra tekrar gidicz inşalla kalp atışınıda görürz hayırlısıyla.darısı sizlere olsun.bu arada bende antalya tüp bebekte tedavi gördüm ikinci denememde pozitifi gördük çok şükür.
sonuç alacak arkadaşlar vardı inşallah hayırlı haberler almışlardır.haberlerini merakla bekliyoruz kızlar merakta bırakmayın bizi.
tuğbacığım yoğun olduğun için cevap yazamadığını tahmin ettim.asla kırılmam canım benm.
arkadaşlar ben yazmıştım ama silinmiş....benim olmadı maalesef(
Selam arkadaslar.. Banada iki tane dondurulmus transfer edildi bundan 4 gun once ama merak ettigim bana progesteron verilmedi.. Dondurulmus oldugu icin gerek yok dediler daha öncesinde kullanmistim ve bir oglum oldu ve ilk defa dondurulmus embryo denemem insallah hayirlisi olur
Selam arkadaslar.. Banada iki tane dondurulmus transfer edildi bundan 4 gun once ama merak ettigim bana progesteron verilmedi.. Dondurulmus oldugu icin gerek yok dediler daha öncesinde kullanmistim ve bir oglum oldu ve ilk defa dondurulmus embryo denemem insallah hayirlisi olur
canııım çok hemde çook mutluyum gözlerim dolu dolu dolu okudum inankii çok şükür demek miniğini gördün ha allah sizere bağışlasın ee artık boş evham yapmayı bırakıp tadını çıkarmarya bakarsın aksini duyarsam vallahi kızarııım...kıyamam ya çok korkuyodun hele o ilk transfer günlerinde sesin titriyodu demiştim sana ben gelince bebene patik getircem olucal demiştim nedense bi çok kişinin durumu içime doğuyo fatmanurada olumlu kounştum oldu birtek kendimde ikilemde kalıyorum hissedemiyorum ya ahh bi cesaretimi toplayabilsem aaahhhmrb kızlar.
bi maşallahta sana sabırsız taze annecik..demek sende o pıt pıt eden sesi duydun verene kurban olurum maşallah allahın izniyle sağlıkla kucağına al inş.darısı bizlerin başınayasmin kuzum sen nerelerdesin test tarihine kadar sık sık görüşüyorduk şimdi hiç karşılaşamıyoruz canım ya.
ben geçen hafta cumartesi gördüm keseyi haftaya cumartesi de kalp atışı için çağırdı doktorum ama ben dayanamadım evimize yakın bir hastaneye gidip muayene oldum bebeğin kalp atışını gördük ama dinleyemedik şimdilik bebeğe zararlı dedi doktor yanıp sönen bişey gördük içim rahatladı şimdi iki tane doktorum var haftaya tüp bebek merkezime gidecem ondan sonra hafta yine bugün gittiğim doktora gidicem inşallah böyle sorunsuz devam eder eğer memnun kalırsam bu doktorla devam edicem çok sıcak kanlı biriydi bizim bebekler için kıymetli bebekler diyorlar ondan dolayı biraz daha titiz takip etmekte fayda var dedi.
arayı açmayalım gülüm.
canımm çok üzgünüm hayırlsıı olsun ne diyelim biliyosun bizler hep hayırlsıını istedik vermediyse rabbim bi hayır vardır mutlaka unutma....ne desem canını acıtıcak biliyorum sana sabırla birlikte tez zamanda bi mucize diliyorumarkadaşlar ben yazmıştım ama silinmiş....benim olmadı maalesef(
bi yasmincik daha katılmış aramıza hoşgeldiiin.inş.topik sana uğurlu gelir ve sende bizlere uğurlu gelirsin canım...merkezin hakkında güzel şeyler şeyler duymuştum için rahat olsun allah yardımcn olsun canımMerhaba ilk denemem anatolia da oldu haziran ayında kimyasal gebelik oluştu dondurulumuş 5 yumurta var.
İnşallah bu sefer olur
Allahım dualarınız kabul etsin inşallah.
arkadaşlar ben yazmıştım ama silinmiş....benim olmadı maalesef(
bi yasmincik daha katılmış aramıza hoşgeldiiin.inş.topik sana uğurlu gelir ve sende bizlere uğurlu gelirsin canım...merkezin hakkında güzel şeyler şeyler duymuştum için rahat olsun allah yardımcn olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?