kızlarrr yeni bi liste oluşturalım mı ne dersiniz? şuan beklemede olanlaer ve aralıkta olacaklar da dahil... durumlarınızı bildirirseniz yaparım benn..
kızlarrr yeni bi liste oluşturalım mı ne dersiniz? şuan beklemede olanlaer ve aralıkta olacaklar da dahil... durumlarınızı bildirirseniz yaparım benn..
çok güzel olmuş ama sonuçları nasıl yazacaksın yani hamiiiiileeeeeeee diye sığmazsatamam kızzlarrrr..UMUT LİSTESİİ OLSUN MU ADIII? NE DERSİNİZZ...
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
1. Jaluse ............................................. Antalya IVF ................................................25 Kasım
2.İdil07 ................................................Antalya IVF /Dondurulmuş...........................10 Aralık
3.Demirburc..........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
tamam kızzlarrrr..UMUT LİSTESİİ OLSUN MU ADIII? NE DERSİNİZZ...
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
1. Jaluse ............................................. Antalya IVF ................................................25 Kasım
2.İdil07 ................................................Antalya IVF /Dondurulmuş...........................10 Aralık
3.Demirburc..........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
tamam kızzlarrrr..UMUT LİSTESİİ OLSUN MU ADIII? NE DERSİNİZZ...
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
4.s.tugba..............................................antalya IVF/ dondurulmuş...........................Aralık/ocak
5.denizden77........................................memorial IVF/dondurulmuş............................Aralık/ocak
umut listemiz çok güzel olmuş teşekkürler idil07inşallah yeni umutlarla birlikte uğur getirir hepimize
bu arada listeyle biraz oynadım kızmadın inşallah
çok güzel olmuş cnm kızlarrrr ellerinize saglık inş ugur getirir bu listemiz rabbim yüzümüze güler inş.....tamam kızzlarrrr..UMUT LİSTESİİ OLSUN MU ADIII? NE DERSİNİZZ...
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
4.s.tugba..............................................antalya IVF/ dondurulmuş...........................Aralık/ocak
5.denizden77........................................memorial IVF/dondurulmuş............................Aralık/ocak
çok güzel olmuş cnm kızlarrrr ellerinize saglık inş ugur getirir bu listemiz rabbim yüzümüze güler inş.....
(amiiiiinnnnnnn) daha önce tedavi olanlar transveri gerçekleşecekler hangi ilaçları kullandınız tedavi ne zaman nasıl başladı kaç gün sürdü acı varmı anlatırmısınız....
çok güzel olmuş ama sonuçları nasıl yazacaksın yani hamiiiiileeeeeeee diye sığmazsa
kızlar hepinize meraba ben geldimmm yalnız kızlar test yaptırdınızmı göremedim form değişmişş....hadi yeniiiiii hamişlerrr nerdesiniz pazarteside benim transferim var inşallah bebişlerimiz bizimle olur...
eskiler hamile sıra bizde inşallah merhaba canım transverin hayırlı olsun
iiinnşallaaaaaaaaaahhh .... evet evet dua konusunda bende hem fikirim arkadaşım her hafta transferi yaklaşan b,ir arkadaşımıza dua okuyalım varmı katılaaanevet çok güzel olmuş bakın kızlar birtane bile negatif görmek istemiyorum inşlallah hepsinde hamiiiiiileeeeeee yazacak buna inanın birbirimiz için dua edelim iyi enerjilerimizi gönderelim yaptım olacak inşallah.........
şimdiden hayırlı olsun transferin canım allahım izin versinde sımsıkı tutunsun beben sana inşallah transfer sırasında elini karnına koyup bol bol dua etmeni tavsiye ederim inşallah müjdelerle gelirsin ...kızlar hepinize meraba ben geldimmm yalnız kızlar test yaptırdınızmı göremedim form değişmişş....hadi yeniiiiii hamişlerrr nerdesiniz pazarteside benim transferim var inşallah bebişlerimiz bizimle olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?