Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

istanbulda bizde düşündük,hatta yanında kalmayı planladığım arkadaşımla bile konuşmuştum,ama öncesinde burda denemeye değer dedik,sonra evinde olmanın verdiği rahatlık,,,kaç denemen oldu ve hep aynı yerdemiydin

kızlar elimde uzun protokol için doktorumun aldırdığı fakat kullanmama gerek olmağından elimde kalan
1 kutu lucrin iğnem var, hiç kullanmadım bana doğal denendi bu sefer ,
bursada oturan varsa uygun fiyata elden verebilirim, tedavimizin maddi bir maliyetide var malesef,
hepinize bol şans bende 24 ünde sonucumu öğrencem bakalım hayırlısı,

kızlar bu transfer sonrası adet değişiyor mu?benim ağrım var ve sabahtan beri hatta geceden beri kahve akıntı şeklinde hafif bişeyler geliyor,özür dileyerek yazdım biraz açıksözlü oldu ama,,,,,,,,,şimdi bu gün benim ilk günüm müdür?ama kesinlikle önceki gibi regl olmadım

canim benimde oyle baslamisti sonra ertesi gun normal kanamaya donustu. Ilk gunun sayilir herhalde canim

canım ben bütün denemelerimi istanbulda yaptım...ben bodruma istanbuldan geldim..tüm akrabalarım orda...bu konuda rahatım çok şükür..tabi illaki insan evinde olmak,bebişini orda beklemek istiyor ama yapcak bişiy yok..zaten bizim yakınlarda hiç merkez yok...4 deneme negatif..bu 5. olcak...

1. denemem bahçelievler medikal park
2. ve 3. denemem umut tüp bebek
4. ve şimdiki ASM (anadolu sağlık merkezi)

evet kesinlikle değişir..benim hepsinden sonki ilk edetlerim çamur gibi geliyordu...sanırım adet başlangıcı...ilk günmü diye tereddütteysen merkezine sor...bana şimdi dedilerki doğum kontrol hapından sonra adetin çok az gelebilir..leke bile gelse 1. gün saycaksın kaçırmayalım dedi...sen bence ara hemşirelerle konuş...

cnm hayırlı olsun yeni tedavin,ins bu son denemen olur
güzel ddileklerrin içinde kocaman AMİN diyorum

ins 5.deneme sana uğurlu gelir
tahminen ne zaman baslıcak tedavin

arkadaslar önceden cok güzel seyler paylasılmıs bu topikte ama bence bugünlerde hareketsiz
biraz canlandıralım burayı
yazalım,paylasalım,dua da okuyabiliriz birlikte isterseniz
ben hikayemi yazmıstım ama tekrarlayım 1.deneme biokimyasalla sonuclandı ekim ayında
ekimde regl oldum kasımda ya da aralık basında regl olunca tedavime baslancak 8 tane dondurulmus 5. gün embriyom var
ama doktorum 45 gün sürecek dedi
genelde adetin 2.günü baslanmıs tedaviye
benimki uzun protokol olacak sanırım
bu sekilde baslayan var mı
ben kısa olmasını isterdim cünki onda iğne filan kullanılmıyor sanırım
hemde oraya sürekli git gel istemiyorum
neyse vardır bi bildikleri

Allah razı olsun arkadaşım inşlh dediğin gibi hayırlı olur tedavim, Rabbim sanada tez zamanada evlat nasip etsin.şuan esterofem ve elevit ilaç kullanıyorum pazar günü tekrar kontrolüm var hayırlısı inşlh bu son tedavim olur ve busefer meleğim gelir yeni yıla hayırlı bir şekilde girerimmmmmm

herkese merhaba zaman zaman yaziyorum bu topige ama genelde sizleri takip ediyorum cunku bende dondurulmus tedavisindeyim su anda...yumurtlarm toplandiktan sonra transferimi hemen yapmadi doktorum rahim kalinligim iyi degil diye o yuzden donduruldu embriyolarim...2 tane 1.kalite 3.gun embriyolarim dondurulmus sekilde beni bekliyorlar...gecen ay ki reglimde dogum kontrol hapina basladim 1 hafta oncede burun spreyine sprefact adinda bir ilac kullanıyorum bugun konrolum vardi ve estrofem diye bri ilaca basliyorum bugun simdilik hersey yolunda gidiyor 2 hafta icerisinde transferim gerceklesecek gibi gorunuyor umarim hersey yolunda gider heyecanim oldukca fazla...

herkese bu ugurda basarilar diliyorum...bende sizlere bilgi acisindan zaman zaman deneyimlerimi yazacagim dun nilıfer isimli arkadasim yazmisti 2 embriyo azmi diye hic az degil arkadasim benimde 2 tane ve unutmaki bize bir embriyoda yeter....

mrb hosgeldin
sen baslamıssın tedaviye ne güzel umarım hayırlı ve uğurlu olur
sık sık yaz cnm 2 hafta hemen gecer ins ve alır gelirsin bebisini
doktorum bana doğum kontrol hapı demedi lucrin die bi iğneden bahsetti
benim tedavi 45 gün sürecekmiş umarım bu ay gecikir reglim
ben sömestra denk gelmesini istiyorum
bunun için aralık 5inde hasta olsam
ocak 5 te 1 ay olcak+ 15 gün tam sömestra denk geliyor
hıı bu arada embriyo sayısına takılmayın o kadar güzel deneyimler okudum ki bu forumda
bi tane yeter bize
bol sans

cnm tsk ins ee sende estrofeme basladıysan transferin yaklastı demektir
ne güzel
ben daha regl olcam 45 gün gececek nasıl gececek sabırsızlanmaya basladım

cnm ilaçlarıma 5 gün önce başladım dr bi aksilik çıkmazsa 17 gün sonra transfer yaparız dedi.Allahım inşlh sağlıklı çözülürler ve hayırlısı olur canım

ins 5.deneme sana uğurlu gelir
tahminen ne zaman baslıcak tedavin

canım şimdi aralık başında adet olmayı bekliyorum..adetin 2. günü muayene sonucu herşey yolundaysa donmuş tedaviye o gün başlıyoruz...

bende burda uzun süren donmuş tedavileri okudum...pozitifte sonuçlanmış..dr.una güven herşey güzel olacak inşallah..valla bu günler için yıllardır bekliyoruz...bir kaç ay daha bekleriz yeterki gelsinler...

evet burayı biraz hareketlendirelim...işe liste yapmakla başlayabiliriz

hoşgeldin canım...inşallah tedavin sorunsuz gider ve sonunda pozitifi alırsın...

cnm ins evet liste yapalım
sen yapabilir misin yoksa ben birazdan okula gidcem gelince aksam yapabilirim

bu arada bende aralıkta adet olursam ve 45 gün gecerse ocak 15 gibi filan olcak transfer hihoyttt
ay bi heycan daha baslayacak ve mutlulukla sonuclancak ins
hepimiz için ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…