anlıyorum canım..zor işler..sen rahatsan merkezinde gerisi önemli değil zaten...bende normalde bodrum'da yaşıyorum..tedavi için istanbula gidiyorum...benimde tüp bebek macerasında 4. senem...bu yılın son ayı maceramız mutlu sonla biter inşallah...
kızlar bu transfer sonrası adet değişiyor mu?benim ağrım var ve sabahtan beri hatta geceden beri kahve akıntı şeklinde hafif bişeyler geliyor,özür dileyerek yazdım biraz açıksözlü oldu ama,,,,,,,,,şimdi bu gün benim ilk günüm müdür?ama kesinlikle önceki gibi regl olmadım
Kizlar yarin ya da obur gun transferim var. Ilk dondurulmus denememi yapacagim. Nolur bana sans dileyin..
istanbulda bizde düşündük,hatta yanında kalmayı planladığım arkadaşımla bile konuşmuştum,ama öncesinde burda denemeye değer dedik,sonra evinde olmanın verdiği rahatlık,,,kaç denemen oldu ve hep aynı yerdemiydin
kızlar bu transfer sonrası adet değişiyor mu?benim ağrım var ve sabahtan beri hatta geceden beri kahve akıntı şeklinde hafif bişeyler geliyor,özür dileyerek yazdım biraz açıksözlü oldu ama,,,,,,,,,şimdi bu gün benim ilk günüm müdür?ama kesinlikle önceki gibi regl olmadım
günaydın arkadaşlar nasılsnız? eylül ayında 2. negatif sonucumu aldım ve bu ay dondurulmuşlarım ile tedaviye başladık bugün kontrolüm var hayırlısı artık Rabbim bu yolda kimseyi utandrmasın, inşlh bu son tedavim olur dua edin lütfen bana.İnşlh Rabbim burda ve diğer evlat isteyen tüm kardeşlerime hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin (amin)
canım ben bütün denemelerimi istanbulda yaptım...ben bodruma istanbuldan geldim..tüm akrabalarım orda...bu konuda rahatım çok şükür..tabi illaki insan evinde olmak,bebişini orda beklemek istiyor ama yapcak bişiy yok..zaten bizim yakınlarda hiç merkez yok...4 deneme negatif..bu 5. olcak...
1. denemem bahçelievler medikal park
2. ve 3. denemem umut tüp bebek
4. ve şimdiki ASM (anadolu sağlık merkezi)
herkese merhaba zaman zaman yaziyorum bu topige ama genelde sizleri takip ediyorum cunku bende dondurulmus tedavisindeyim su anda...yumurtlarm toplandiktan sonra transferimi hemen yapmadi doktorum rahim kalinligim iyi degil diye o yuzden donduruldu embriyolarim...2 tane 1.kalite 3.gun embriyolarim dondurulmus sekilde beni bekliyorlar...gecen ay ki reglimde dogum kontrol hapina basladim 1 hafta oncede burun spreyine sprefact adinda bir ilac kullanıyorum bugun konrolum vardi ve estrofem diye bri ilaca basliyorum bugun simdilik hersey yolunda gidiyor 2 hafta icerisinde transferim gerceklesecek gibi gorunuyor umarim hersey yolunda gider heyecanim oldukca fazla...
herkese bu ugurda basarilar diliyorum...bende sizlere bilgi acisindan zaman zaman deneyimlerimi yazacagim dun nilıfer isimli arkadasim yazmisti 2 embriyo azmi diye hic az degil arkadasim benimde 2 tane ve unutmaki bize bir embriyoda yeter....
Allah razı olsun arkadaşım inşlh dediğin gibi hayırlı olur tedavim, Rabbim sanada tez zamanada evlat nasip etsin.şuan esterofem ve elevit ilaç kullanıyorum pazar günü tekrar kontrolüm var hayırlısı inşlh bu son tedavim olur ve busefer meleğim gelir yeni yıla hayırlı bir şekilde girerimmmmmm
ins 5.deneme sana uğurlu gelir
tahminen ne zaman baslıcak tedavin
arkadaslar önceden cok güzel seyler paylasılmıs bu topikte ama bence bugünlerde hareketsiz
biraz canlandıralım burayı
yazalım,paylasalım,dua da okuyabiliriz birlikte isterseniz
ben hikayemi yazmıstım ama tekrarlayım 1.deneme biokimyasalla sonuclandı ekim ayında
ekimde regl oldum kasımda ya da aralık basında regl olunca tedavime baslancak 8 tane dondurulmus 5. gün embriyom var
ama doktorum 45 gün sürecek dedi
genelde adetin 2.günü baslanmıs tedaviye
benimki uzun protokol olacak sanırım
bu sekilde baslayan var mı
ben kısa olmasını isterdim cünki onda iğne filan kullanılmıyor sanırım
hemde oraya sürekli git gel istemiyorum
neyse vardır bi bildikleri
herkese merhaba zaman zaman yaziyorum bu topige ama genelde sizleri takip ediyorum cunku bende dondurulmus tedavisindeyim su anda...yumurtlarm toplandiktan sonra transferimi hemen yapmadi doktorum rahim kalinligim iyi degil diye o yuzden donduruldu embriyolarim...2 tane 1.kalite 3.gun embriyolarim dondurulmus sekilde beni bekliyorlar...gecen ay ki reglimde dogum kontrol hapina basladim 1 hafta oncede burun spreyine sprefact adinda bir ilac kullanıyorum bugun konrolum vardi ve estrofem diye bri ilaca basliyorum bugun simdilik hersey yolunda gidiyor 2 hafta icerisinde transferim gerceklesecek gibi gorunuyor umarim hersey yolunda gider heyecanim oldukca fazla...
herkese bu ugurda basarilar diliyorum...bende sizlere bilgi acisindan zaman zaman deneyimlerimi yazacagim dun nilıfer isimli arkadasim yazmisti 2 embriyo azmi diye hic az degil arkadasim benimde 2 tane ve unutmaki bize bir embriyoda yeter....
canım şimdi aralık başında adet olmayı bekliyorum..adetin 2. günü muayene sonucu herşey yolundaysa donmuş tedaviye o gün başlıyoruz...
bende burda uzun süren donmuş tedavileri okudum...pozitifte sonuçlanmış..dr.una güven herşey güzel olacak inşallah..valla bu günler için yıllardır bekliyoruz...bir kaç ay daha bekleriz yeterki gelsinler...
evet burayı biraz hareketlendirelim...işe liste yapmakla başlayabiliriz
canım şimdi aralık başında adet olmayı bekliyorum..adetin 2. günü muayene sonucu herşey yolundaysa donmuş tedaviye o gün başlıyoruz...
bende burda uzun süren donmuş tedavileri okudum...pozitifte sonuçlanmış..dr.una güven herşey güzel olacak inşallah..valla bu günler için yıllardır bekliyoruz...bir kaç ay daha bekleriz yeterki gelsinler...
evet burayı biraz hareketlendirelim...işe liste yapmakla başlayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?