kızlar bir sey daha soracagım. ben adet olalı 10 gun oldu. 1. gun ostorojen bantına basladım. simdi ben normal yani 19. gunde transfer mi olucam yoksa bir sonraki adeti mi bekliyorlar? anlamadım kafam karıstı simdi
Merhabalar,
Bende dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim ama benimkiler mecburi donduruldu.10 Kasım'da 15.gün kontrolüme gideceğim bant kullanıyorum..Siz ne kullanıyorsunuz??
selam kızlar....bende aranıza katıldım....aralık başında adetim olacak 5. denememi donmuşlarla deneyeceğim...yarın dr.u aramayı düşünüyorum..ilk donmuş deneyişim ...acaba öncesinde herhangi bişey,doğum kontrol hapı flan kullanılıyormu? inşallah hepimizin son denemeleri olur
merhaba canım,ben de dondurulmuşlarla tedaviye başladım.şimdi bant kullanıyorum.bana verilen çizelgede 19.gün transfer olacağı yazılı.ben de bir şey sormak istiyorum.bantı bacağına mı yapıştırıyorsun?
tedavin hayırlı olsun inşallah canım. Benim bir transfer arifesinde kistim oluştuğu için doğum kontrol hapı kullanmıştım. Bir arkdaşımda da önceki ayında kist görüldüğü için öncesinde vermişlerdi hapı. genelde dr lar haber ve karar veriyor.
bu sefer tutar inşallah.ben de altıncı denememem başladım.ben doğum kontrol hapı kullandım.adetim düzensiz o yüzden.bir de vitaminlere hapla birlikte başla dediler.rabbim yardımcımız olsun.
kızlarrr nerelerdesiniz.....donmuşlarla tedavi olan yokmu?????
bende dün doğum kontrol hapına başladım...adet olunca kontrol edilcek, uygunsa donmuş tedavim başlıycak inşallah....
cnm hayırlı olsun tedavin bende kasım adetini bekliyorum ilk deneme de biokimyasal gebelik olustu artmadı kan değerim
8 tane dondurulmusumuz var tedavi 45 gün sürecekmiş
ins bu sefer bebeğini kucağına alırsın
kızlar ben ilk tüp denemem başarısız oldu,akşam öğrendim ve akşamdan beri bu sayfalarda birşeyler arıyorum,2 tane 3.gün (tranferimde o gün yapılmıştı)dondurulmuş embriyom var ve hastalanınca tedaviye başlamayı düşünüyorummerak ettim tedavi doğum kontrol hapıyla mı başlıyor yani bir ay hap kullanıp diğer siklusta mı başlanıcak,benim tüp tedavim böyle olmuştu,herkez embriyosunun kalitesini biliyor ama bana bir bilgi verilmedi,sadece transfer sonrası labaratuardan gelip iki kaliteli embriyom olduğunu,aslında normalde dondurmak için beklettiklerini ama iyi olduğu için bekletmeden hemen donduracaklarını söylediler,burdada okuduklarım 5.güne giden embriyoların daha iyi olduğu,,,,,,,,,neyse denemeye değermi dersiniz 2embriyo az mı sizce
benımde adetımın 2. gunu. dr sadece estrofem verdı ..26 kasımda kontorol..folbıol bıde..dondurulmuş tedavısınde başka ilaç yokmu...
kızlar ben ilk tüp denemem başarısız oldu,akşam öğrendim ve akşamdan beri bu sayfalarda birşeyler arıyorum,2 tane 3.gün (tranferimde o gün yapılmıştı)dondurulmuş embriyom var ve hastalanınca tedaviye başlamayı düşünüyorummerak ettim tedavi doğum kontrol hapıyla mı başlıyor yani bir ay hap kullanıp diğer siklusta mı başlanıcak,benim tüp tedavim böyle olmuştu,herkez embriyosunun kalitesini biliyor ama bana bir bilgi verilmedi,sadece transfer sonrası labaratuardan gelip iki kaliteli embriyom olduğunu,aslında normalde dondurmak için beklettiklerini ama iyi olduğu için bekletmeden hemen donduracaklarını söylediler,burdada okuduklarım 5.güne giden embriyoların daha iyi olduğu,,,,,,,,,neyse denemeye değermi dersiniz 2embriyo az mı sizce
günaydın arkadaşlar nasılsnız? eylül ayında 2. negatif sonucumu aldım ve bu ay dondurulmuşlarım ile tedaviye başladık bugün kontrolüm var hayırlısı artık Rabbim bu yolda kimseyi utandrmasın, inşlh bu son tedavim olur dua edin lütfen bana.İnşlh Rabbim burda ve diğer evlat isteyen tüm kardeşlerime hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin (amin)
sudenazcım seninde tedavin hayırlı olsun canım,sen sanırım bir sonraki siklusu bekliyorsun,bakalım benim için ne karar verilecek tüp bebekte uzun protokol uygulaması yapıyorlar ama dondurulmuşta nasıl işler bilemiyorum,hayırlısı bakalım,aslında bu dondurulmuş embriyo beni çok rahatlattı,negatif sonucu alınca üzüldüm ama geride bir şansım daha vardı,çok zorlanmayacağım beni çok yormayacak,,,,,,,,,,,,,bizim bebişlerimiz belkide geride bıraktıklarımızdır ne dersiniz......
canım ben samsun ünüversite hastanesine gidiyorum,memnunum ve oturduğum yere en yakın yer burası,bundan önce biraz amasyada zaman kaybettik,sonrasında medikalde bir aşılama denemem oldu,orayla tüp bebek içinde konuşmuştuk ama bana çok ticari amaçlı geldi,içime sinmedi işin özü,sonra buraya öylesine gitmiştik ama içime sindi,iki aşılamada burda denedim ama maalesef,,,sonrasında tüp bebeknegatif,benim hikaye böyle işte,,,,yaklasşık 3 senedir bu yolda git gellerle geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?