Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlar bir sey daha soracagım. ben adet olalı 10 gun oldu. 1. gun ostorojen bantına basladım. simdi ben normal yani 19. gunde transfer mi olucam yoksa bir sonraki adeti mi bekliyorlar? anlamadım kafam karıstı simdi

merhaba canım,ben de dondurulmuşlarla tedaviye başladım.şimdi bant kullanıyorum.bana verilen çizelgede 19.gün transfer olacağı yazılı.ben de bir şey sormak istiyorum.bantı bacağına mı yapıştırıyorsun?

bu sefer tutar inşallah.ben de altıncı denememem başladım.ben doğum kontrol hapı kullandım.adetim düzensiz o yüzden.bir de vitaminlere hapla birlikte başla dediler.rabbim yardımcımız olsun.

canim cok sagol cevabin icin.
Ilk bant gobek deliginin 3 parmak altina yapistirdim. sonra her seferinde farkli bir yere yapistiriyorum degistirme gunlerimde. Ust bacagin dis tarafi, kolun ust dis tarafi, gobek deliginin sag yani, sol yani, alti. vb gibi yerlere yapistiriyorum donusumlu. hep ayni yere koyma dediler bana. (hemsire soyledi) bende aynen uyguluyorum.
bana kalirsa cok olumcul bi onemi de yok ama dediklerini yapiyorum iste :)

Son düzenleme:

bu sefer tutar inşallah.ben de altıncı denememem başladım.ben doğum kontrol hapı kullandım.adetim düzensiz o yüzden.bir de vitaminlere hapla birlikte başla dediler.rabbim yardımcımız olsun.

sağolun kızlar...bakalım daha görüşemedim...zaman azaldıkça heyecanım rtmaya başladı...oysa artık alışmış olmam lazım...Allah hepimizin yardımcı olsun inşallah...

kızlarrr nerelerdesiniz.....donmuşlarla tedavi olan yokmu?????

bende dün doğum kontrol hapına başladım...adet olunca kontrol edilcek, uygunsa donmuş tedavim başlıycak inşallah....

kızlarrr nerelerdesiniz.....donmuşlarla tedavi olan yokmu?????

bende dün doğum kontrol hapına başladım...adet olunca kontrol edilcek, uygunsa donmuş tedavim başlıycak inşallah....

cnm hayırlı olsun tedavin bende kasım adetini bekliyorum ilk deneme de biokimyasal gebelik olustu artmadı kan değerim
8 tane dondurulmusumuz var tedavi 45 gün sürecekmiş
ins bu sefer bebeğini kucağına alırsın

cnm hayırlı olsun tedavin bende kasım adetini bekliyorum ilk deneme de biokimyasal gebelik olustu artmadı kan değerim
8 tane dondurulmusumuz var tedavi 45 gün sürecekmiş
ins bu sefer bebeğini kucağına alırsın

geçmiş olsun canım...inşallah bu son tedavin olur ve herşey yolunda gider...benimde 7 tane donmuşum var...benimde aralık başı adetim olacak..aksilik olmazsa inşallah o zaman başlıycaz....

inşallah güzel haberlerle döneriz....

benımde adetımın 2. gunu. dr sadece estrofem verdı ..26 kasımda kontorol..folbıol bıde..dondurulmuş tedavısınde başka ilaç yokmu...

kızlar ben ilk tüp denemem başarısız oldu,akşam öğrendim ve akşamdan beri bu sayfalarda birşeyler arıyorum,2 tane 3.gün (tranferimde o gün yapılmıştı)dondurulmuş embriyom var ve hastalanınca tedaviye başlamayı düşünüyorummerak ettim tedavi doğum kontrol hapıyla mı başlıyor yani bir ay hap kullanıp diğer siklusta mı başlanıcak,benim tüp tedavim böyle olmuştu,herkez embriyosunun kalitesini biliyor ama bana bir bilgi verilmedi,sadece transfer sonrası labaratuardan gelip iki kaliteli embriyom olduğunu,aslında normalde dondurmak için beklettiklerini ama iyi olduğu için bekletmeden hemen donduracaklarını söylediler,burdada okuduklarım 5.güne giden embriyoların daha iyi olduğu,,,,,,,,,neyse denemeye değermi dersiniz 2embriyo az mı sizce

Selam canim, benimde ilk denemem negatif oldu. hemen ilk adetimde tedaviye baslattilar yani dogum kontrol hapi vermediler. hemen bantlara basladim ilk regl gunu. Tabi herkeste ayni olmayabilir. kist falan olusursa dogum kontrol hapi veriyorlar 1 ay sonra basliolar dondurulmus tedavisine sanirim.
Kalite konusunda bende bilmiyorum iyiye yakin demislerdi ve benimde 2 adet dondurulmusum var. Benimde 3. gun donduruldu.
2 embriyo az olurmu hic? deneycegiz tabiiki. onlardan biri ilerideki bebegin olabilir:)

benımde adetımın 2. gunu. dr sadece estrofem verdı ..26 kasımda kontorol..folbıol bıde..dondurulmuş tedavısınde başka ilaç yokmu...

canım bu bazen kişiden kişye bazende merkezden merkeze göre değişir...asıl hap herkesin kullandığı estrofem dir...gerisi değişiklik gösterebilir..sen bunları kafana takma..kontrolünde rahim kalınlığının uygunluğuna bakılcak ...transfer tarihinde o zaman belli olur herhalde..

tedavin hayırlı olsun canım....inşallah pozitif sonuçlanır..bizleride haberdar et durumundan...

geçmiş olsun canım..zor bi durum seni anlıyorum..malesef tam 4 kez başıma geldi..

bende ilk kez donmuş deniycem..doktor sansımız daha yüksek olduğunu söylüyor..çünkü nihayetinde aşırı hormon yüklemesi ve yumurta toplama gibi sancılı bir dönem yok ve vücut bu yüzden rahat..kesinlikle yabana atma derim...bende burayı baştan itibaren okuyorum,tavsiye ederim sende oku..bana çok moral oldu...

tüp bebek tedavisi işleyişi merkezden merkeze değişiyor..senin durumunada bağlı tabi...bir ay önce doğum kontrol kullanmak iyi ,bende şuan kullanıyorum...bunun amacı eğer olası bir kist varsa hapla atılmasını sağlamak...çünkü bazen okuyorum..kistler vs. yüzünden iptal olunabiliyor..eğer doğum kontrol hapı kullanırsan zaten adetle başlıyosun kullanmaya..hap bittimi adetin geliyor...adetinin 2. veya 3. günü muayenen oluyor,herşey yolundaysa rahim kalınlaştırıcı hap vs. ilaçlarla asıl tedaviye başlıyorsun...adetin yaklaşık 12. günü gibi rahim kontrolüne göre (kalınlığı ölçülüyor)transferin tarihi belli oluyor...

3. gün dondurmaları farketmez...sonuçta çözdürdükten sonra 2. gün daha gidişatlarını izleyip 5. günlerinde transfer yapabilirler...ki bence 5. gün tabiki daha iyi oluyor..sonuçta 5.güne iyi bir canlılıkta geliyorsa şansı artırır...ama diğer taraftanda bu işler hiç belli olmuyor...herşeyin hayırlısı..inşaallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eder...

günaydın arkadaşlar nasılsnız? eylül ayında 2. negatif sonucumu aldım ve bu ay dondurulmuşlarım ile tedaviye başladık bugün kontrolüm var hayırlısı artık Rabbim bu yolda kimseyi utandrmasın, inşlh bu son tedavim olur dua edin lütfen bana.İnşlh Rabbim burda ve diğer evlat isteyen tüm kardeşlerime hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin (amin)

çok sağolun kızlar yaa,bakalım her şey doktora gidince belli olucak,doğum kontrol hapı kullanmak banada mantıklı geliyor ama ne bileyim sanki beklemeye hiç tahmmülüm yok gibi,gelsin artık yaaaa
olacak olacak;tedavin hayırlı olsun canım,tüm kalbimle olumlu sonuç almanı diliyorum,tabi aynı dileklerim buradaki herkez için,allah hepimizin yardımcısı olsun

sudenazcım seninde tedavin hayırlı olsun canım,sen sanırım bir sonraki siklusu bekliyorsun,bakalım benim için ne karar verilecek tüp bebekte uzun protokol uygulaması yapıyorlar ama dondurulmuşta nasıl işler bilemiyorum,hayırlısı bakalım,aslında bu dondurulmuş embriyo beni çok rahatlattı,negatif sonucu alınca üzüldüm ama geride bir şansım daha vardı,çok zorlanmayacağım beni çok yormayacak,,,,,,,,,,,,,bizim bebişlerimiz belkide geride bıraktıklarımızdır ne dersiniz......

canım tedavin hayırlı olsun...ben donmuşlara çok güveniyorum...inşallah hepimiz güzel haberler alıcaz...durumundan haberdar et bizi...

canım katılıyorum sana...zahmetsizler ve stressizler...bu yüzden bende daha rahatım...kesinlikle denemeye değer...

bizimkiler dondurmam kaymak olacak inşallahh

ben şuan doğum kontrol hapındayım..tahmini aralık başında adetim olacak...

sen nerde tedavi oluyosun canım?

canım ben samsun ünüversite hastanesine gidiyorum,memnunum ve oturduğum yere en yakın yer burası,bundan önce biraz amasyada zaman kaybettik,sonrasında medikalde bir aşılama denemem oldu,orayla tüp bebek içinde konuşmuştuk ama bana çok ticari amaçlı geldi,içime sinmedi işin özü,sonra buraya öylesine gitmiştik ama içime sindi,iki aşılamada burda denedim ama maalesef,,,sonrasında tüp bebeknegatif,benim hikaye böyle işte,,,,yaklasşık 3 senedir bu yolda git gellerle geçiyor

anlıyorum canım..zor işler..sen rahatsan merkezinde gerisi önemli değil zaten...bende normalde bodrum'da yaşıyorum..tedavi için istanbula gidiyorum...benimde tüp bebek macerasında 4. senem...bu yılın son ayı maceramız mutlu sonla biter inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…