Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

hepinizden allah razı olsun canlarım ama sadece keseden ibaret olsa da candı iste (nasıl düzelcem bilmiyorum
Melocum uzun zamandır girmiyordum..
önce hamilelik haberini okudum çok sevndim..
keşke sonu böyle olmasaydı ama Rabbimin taktiri işte elden birşey gelmiyor..

toparlanmak zorundayız başka çaremiz yok kendimizi parçalasakta Rabbimin dediği oluyor..

en kısa zamanda toparlanacağına eminim..

Hbycim demek sende donmuş bebişini alacaksın 10 kasımda.. donmuşlar bana uğurlu geldi ilk defa hayatımda (tedavilerden)2.çizgiyi silikte olsa görebilmiştim..ama nasip olmadı işte..umarım sana sımsıkı tutunur yavrucuğun.. bunu içten diliyorum .. bu savaştan sende galip çıkarsın inşallahhh

Son düzenleme:
arkadaşlr her zaman giremiyorum.hepinize ilginiz için teşekkür ederim.inşallah rabbim dualarımızı kabul eder de bebişlerimiz bizimle olur.daha başlamadım tedaviye.hayırlısı.

saol sabolicim uzun zamandır yoktun nasılsın?...inşallah bu sefer rabbim yüzümüzü güldürür bizimde isteyen herkezinde...

haklısın canım elden biey gelmıyor malesef ınsallh en kısa zmanda toparlanabılırım elımden gelenı yapıyorm hakkımızda hayırlısı canım bende ılk kez sılıkte olsa cıft cızgıyı gordum gercekten guzel baslamıstı hersey ama malesef sonu oyle olmadı taktir-i ilahı napalım sen nerelerdesın neler yapıyosn nasıl oldn

kizlar slm
insallah 4.tedavime aralik basi gibi basliyacaim
1 embriyo transferim olacak.doktoruma sordum embriyomu5.gune bekletme sansim varmi diye
olabilir dedi
sizce 3.gunmu yoksa 5.gunmu fark edermi kafam karisti:44:

saol sabolicim uzun zamandır yoktun nasılsın?...inşallah bu sefer rabbim yüzümüzü güldürür bizimde isteyen herkezinde...
Toparlanmaya çalışıyorum hbycim..kolay olmuyor ama Rabbim sabrını veriyor.. senin transferede çok az kaldı bu kez her şey yolunda gitsin inşşşş...

Keşke böyle olmasaydı .. bigün bizde çizgilerde değilde kucağımızda da görürüz inşşş... yeni tedavi düşünüyormusun? senin dondurulmuşun var diye hatırlıyorum .. toparlanıp yeniden hamile kalableceğini umut ediyorum canımbenim..
kizlar slm
insallah 4.tedavime aralik basi gibi basliyacaim
1 embriyo transferim olacak.doktoruma sordum embriyomu5.gune bekletme sansim varmi diye
olabilir dedi
sizce 3.gunmu yoksa 5.gunmu fark edermi kafam karisti:44:

Buna doktorun ve embriyoloğun karar verecektir minecim.. eğer embriyoların yavaş gelişiyorsa 5.güne hiç bekleme 3.gün daha iyi.. ama gelişimlerinde problem yoksa 5.günü beklemek daha mantıklı.. hayırlısı

su mübarek günde dualarımız kabul olsun ins
mine , mele-seko,gecmiş olsun allah sabır versin
saboli sende baslama asamasındasın sanırım
benim 8 tane (10 tane zannediyorduk) 5.gün embriyom var dondurulmus
ilk deneme biyokimyasalla sonuclandı 12.gün 60 14.gün 12 cıktı kan değerim
doktorla görüstüm 3+3+2 seklinde dondurmuslar tedavi 45 gün sürcek dedi
bende sömestr tatiline gelmesini istiyorum bakalım ins umutluyum
iyi bayramlarr

sen hangi merkezde yaptırdın

Merhabalar,
Bende dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim ama benimkiler mecburi donduruldu.10 Kasım'da 15.gün kontrolüme gideceğim bant kullanıyorum..Siz ne kullanıyorsunuz??

canım ben zaten donmuslarımla hamile malesef baska yok sımdılık dusunemıyorum bıraz ara vermek ıstıyorum ne zman dusunurum baslarım bır fıkrım yok

canım ben zaten donmuslarımla hamile malesef baska yok sımdılık dusunemıyorum bıraz ara vermek ıstıyorum ne zman dusunurum baslarım bır fıkrım yok

her daim yazmasam da takip etmeye calısıyorum melo canim cok uzuldum hayirlisi demekten baska care yok...dilerim en kısa zamanda bu uzuntun gider mutluluk seninle olur...

benimde bu ay transferim var dogum kontrol hapı iciyorum 3 gun sonra regli olacagim bu arada burun spreyim var sanirim haftaya bir ilac daha ekleyecek rahim kalinligi istedigi seviyede olursa ay sonu transferim var...

hepimiz icin hayırlısı...

canım öncelikle sana çok geçmiş olsun demek istiyorum an yakın zamanda bebeğine kavuşmanı canı gönülden diliyorum.canım senin jklm arkadaşımızdan haberin var mı 19 ağustosta onunda transferi olacaktı.ama bir daha topiğe girip bize ne olumlu nede olumsuz cevap yazmadı onu çok merak ettim haberin varsa bizleri de aydınlata bilir misin ?tekrar geçmiş olsun

selam kızlar....bende aranıza katıldım....aralık başında adetim olacak 5. denememi donmuşlarla deneyeceğim...yarın dr.u aramayı düşünüyorum..ilk donmuş deneyişim ...acaba öncesinde herhangi bişey,doğum kontrol hapı flan kullanılıyormu? inşallah hepimizin son denemeleri olur

selam kızlar. bende 2. tup bebegim ve 1. ci dondurulmus denememi 10 gun sonra gerceklestircem. acaba dondurulmuslarda da antibiyotik tedavisi uygulanıyor mu?

canım iyi dileklerin için teşekkürler, Allah hepimiz için tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. (Amin) JKLM den haberim yok. daha önce karşılaşmadık hiç kendiyse. İnşallah o da pozitif sonucunu almıştır.

tedavin hayırlı olsun inşallah canım. Benim bir transfer arifesinde kistim oluştuğu için doğum kontrol hapı kullanmıştım. Bir arkdaşımda da önceki ayında kist görüldüğü için öncesinde vermişlerdi hapı. genelde dr lar haber ve karar veriyor.

DEW77, canım hayırlı olsun transferin inşallah. bu burun spreyini çok duydum, bana dr um vermedi ve hiç kullanmadım. burun spreyi hangi aşamada ve neden kullanıyorsun?

kızlar bir sey daha soracagım. ben adet olalı 10 gun oldu. 1. gun ostorojen bantına basladım. simdi ben normal yani 19. gunde transfer mi olucam yoksa bir sonraki adeti mi bekliyorlar? anlamadım kafam karıstı simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…