mrb cnm benide listeye eklermisin bilgilerim: benimde 11 tane dondurulmuşlarım, sol tüpüm kapalı sağ tüğte yapışıklıklar var 3.denememiz olucak,bursa soarnüs t.b.merkezi, şuan esterofem ve elevit kullanıyorum
Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşlh sonuçlarımızolur Rabbim ya rahim ismi hürmetine (amin)
sebebiz infertilite ne kadar çokmuş aslında sebebsiz değilde bence açıklanamayan kısırlık çünkü nedenini bulamıyorlar sebebsiz kısırlık teşhisi konan arkadaşlar hiç gebe kaldınızmı daha önce cvp verirseniz sevinirim.
canım inşallah ilk ve son listen olur...artık burdan hamiş listelerine girersin...ben 4-5 senedir burda kaç listeye girdim inan sayısını hatırlamıyorum..inşallah hepimiz için son olur...
canım ellerine sağlık bende takip ediyorum bu topiği uzun zamandır yazmadım 27 ekimde olumsuz sonuç aldım ilk denememde bu ay histeroskopi yapıldı polip vardı onlar temizlendi inş da öyledir kasım sonu yada aralık başı gibi adet olmam lazım adet düzenim şaşırdı düzenli olduğu halde ilaçlardan ve histeroskopiden dolayı.yaşım 27 aralıkta 28 olucam 2 adet donduruluşum var 5.gün embriyosu inş sağlıklı çözülürler pko luyum bahçeci fulyada tedavi görüyorum.
Günaydın kızlar nerelerdesiniz bakalım.
günaydın kızlar
elize,wish hosgeldiniz
kızlar tüp bebekten sonra benim dengem değişti
sabahları zor uyanıyorum bıraksalar aksama kadar uyucam
sizde de oldu mu böle bişi:44:
mrb cnm benide listeye eklermisin bilgilerim: benimde 11 tane dondurulmuşlarım, sol tüpüm kapalı sağ tüğte yapışıklıklar var 3.denememiz olucak,bursa soarnüs t.b.merkezi, şuan esterofem ve elevit kullanıyorum
Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşlh sonuçlarımızolur Rabbim ya rahim ismi hürmetine (amin)
ben ilk tedavimde progestan iğne ve kapsul kullanmıştım..acaba bu sefer kullanmıcakmıyım..
bilgisi olan varmı
merhaba arkadaşlar...
bende 2.denememi dondurlumuş embriyolarla deniycem inş.
samsundayım daha önce ank.da yaptırdım hem ankaralıyım hemde aielm orda diye ama merkezden memnun kalmadık ordan alıcaz bebişleri...
bi risk olmaz dediler ama bakalım.burda karar vericem nereye başlarsam ozaman getircez azot tankıyla...
bu şelikde taşıma yapan oldumu sonuçta neler oldu???
bide nilüfer bahardı sanırım samsundan seninel görüşmek isterim sorcaklarım varda
rabbim hepimizin yarıdmcısı olsunn..
merhaba arkadaşlar...
bende 2.denememi dondurlumuş embriyolarla deniycem inş.
samsundayım daha önce ank.da yaptırdım hem ankaralıyım hemde aielm orda diye ama merkezden memnun kalmadık ordan alıcaz bebişleri...
bi risk olmaz dediler ama bakalım.burda karar vericem nereye başlarsam ozaman getircez azot tankıyla...
bu şelikde taşıma yapan oldumu sonuçta neler oldu???
bide nilüfer bahardı sanırım samsundan seninel görüşmek isterim sorcaklarım varda
rabbim hepimizin yarıdmcısı olsunn..
ilaçlı rahim filmi çekildin mi, bana çekildi temiz dediler, histereskopi yapılmadı ,polip olsa ilaçlı rahim filminde görülür mü acaba?
ben ilk tedavimde progestan iğne ve kapsul kullanmıştım..acaba bu sefer kullanmıcakmıyım..
bilgisi olan varmı
haytımşuan tedavin dondurulmuşlarla olacağı için jel veriliyormuş bende umutta tadavi görüyorum süleyman bey öyle dedi senin doktorun kimdi benimde
3adet donmuşum var rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder ihşallah
haytımşuan tedavin dondurulmuşlarla olacağı için jel veriliyormuş bende umutta tadavi görüyorum süleyman bey öyle dedi senin doktorun kimdi benimde
3adet donmuşum var rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder ihşallah
canım bende umuttayım suleyman bey..
sadece estrofem verdı..26kasımda kontrol varmış..rahıme bakılacakmış..
folıc asıt verdı bıde..
sen ne kullanıyosun
canım benim taşıma konusunda bir bilgim yok,ben yazdığım gibi ünüversite hastanesindeyim,görüşedebiliriz de ama,ben doğum kontrol hapına başladım yeni,bir sonraki adete kadar samsuna gelemeyeceğim,ama merak ettiklerini burdanda seve seve cevaplarım
saol canım..
ben daha önce ilk iki aşılamada tabi 3yıl önce fakültedeydim..orda tüpbebek merkezi açıldı ama ank.yı tercih ettim malesef..
doktorun kim başında kim var merkezin?bide memnunkaldınmı?
ben eski merkezin sayesind eartık güvenim kalmadı hiçbiryer ama...
1.tüp negatifden sonra kanımda pıhtılaşmayı öğrednim düşükleirm ve aşılamadan kimyasla gebelik vardı zaten..
bide histereskopi önerilmişti,fakültede yapıyoalrmı acaba önce bundan yani rahimdende emin olup sonra 2.tüpe başlasam diyorumm
hayırlsıı b akalım.mahsuru yoksa telini özleime yaz ben ararım senidaha rahat dertleşiriz
Allah razı olsun arkadaşım inşlh sağlıklı çözülürlerde hayırlısıyla pozitif sonuçu alırım.ha buarada yaşım 29 yazmayı unutmuşum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?