histereskkopi kolay mızor mu
dua okumamız çok güzel olur liste yapın isterseniz sırasıyla dua okuyalım biz diğer topikte hergün birimize 313 ayetkürs-i okumuştuk ne okursanız seve seve okurum.hafızım ben
.
ben ilk evlendğim 2ay sonra hamile kaldım 7haftalık düşük yaptım,ilk olur dediler,sonra erekn düşük gibi birşey yaşadım 1sene hamile kalamadım...
iki ay hap ve evde ilişki günleiryle hamiellik olmayınca biraz daha bekleyip fakülteye başladım...
hamile kaldığım halde yinede nolurnolmaz diye rahim filmi çekildim...
1ay hapla yumurt büüymedi aşılama iptal oldu..
diğe ay 1.aşılamamı iğneyle oldu sonuçta pozitif oldu ama 1haftada değerelrim düşmeye başladı kimyasla gebelik oldu yani
işte ben tam burda fakültedeki dokdtorumdan pıhtılaşma gen testi istedim şüphelerim vardı doktor gerek görmedi ama ben ben uğraşcam siityroum dedim 3aya sonuç aldık,kromozomda kanda temiz dendi...
2.aşılamaya geçtik...negatif..yien aynı doktorum mehmet bilge çetinkaya...
3.aşılamada artık fakülteden yoruldum yaa orda hoca bulmak sonuç göstermek zordu ayak üstü deeğrlendiriyodu nerde bulursan doktoru...
3.aşılamayı istemiyordum ama hem bikere daha dene dedi eşim ve doktorum yani tayfun hoca dışaırda muayenehanesi ozaman tüpte rapordan yararlanırsın dedi bide...
oda tutmadı ben uzun bir ara verdim,aşılama hep oyanlanma geliyordu ama hani sorunda yok gözüküyor belki tutar diyeydi,tayfun hoca artık tüpe başla dedi bende fakültede yeniydi diye güvenemedim hemde ank.da araştırdım gittiğim yeri o ve birçok doktor tavsiye etmişti ama orası özle ve ticaret kazanı ve çok aklabalıktı derisnki burda bedavamı tüpbebek
insan işin içine girmeyince anlamıyormuş çok dua ettim araştırdım ama bikere girdim oraya sonucumda nagatif ama ben hamielde kalsam orayı bidaha düşünmezdim yada tavsiye etmezdim neyse bunalır konuşuruz senle
negatif tüpbebek daha zormuş herşey yolund akaliteli derken olmaması rabbimin takdiri tabiki ama hiçbi tahlilime bakılmadan başlamam tuhaf ama bakmadıalr ben desemde ama elimde tahlillerle ank.da hocaya gittim negatifi değerlendircek yaa bibaktı tabi ben hatırlattıım senin pıhtılaşma testlerin eksik demezmi yani ben 3sne önce eksik olmuş....
histreskopiyide önerdi çok fazla sorun görmesede ultrasonda bende canım yansın demiyorum ama 2.tüpte tutmazsa histreskopi olacağına 2.ye başlamadan gerek varsa yaptırcam...
ve sonuç kanımda pıhtılaşam var coraspin folibol başla..yani bu bend eyeni çıkmadı belkide aşılamamın öyle olması tüpün tutmaması kanımdan dolayıydı...
neyse vardır her şerde bir hayır diyelim dieyceğim ben transferden sonra kansulandırıcı ne iğne ne hap kullandım fakültede tüp yaptıran bi arkdaşıma pıhtılaşam olmaıdğı halde aspirin vermişler hamielde kaldı zaten ama artık 2.tüpte bakıcaz...:26:
yani nisandan beri bekliyorum ank.dan 5 donmuş embriyom buraya getircez sonuç nolcak bakalım kaliteli dendi ama:26:
histreskopi rahimi dhaa ayrıntılı bakılıyor yapışıklık falan varsa oanda düzelityolarmış bakalım gerek varsa rahimdende emin oluruz bari..
kusura bakmayın uzun oldu özegeçmişim7.yıla girdim evlilikte yaşta oldu 30..
kızlar herkese selam,
soyle bir gecmisi okudum liste gun gectikce artiyor gordugum kadairyla.... vallaha benimde cozulurken embriyolarimiz birsey olur diye endisem cok ama bunu dusunur dusunmez aklimdan atmaya calisiyorum allahim bu kadar emeklerimizi bosa cikarmasin insallah dilegim bu....
Kızlar ben su anda rahim kalinlasma seviyesindeyim rahim yeterli kalinliga ulasinca transferim olacak hergun bir bardak adacayi ve bir bardak nar suyu iciyorum sizin bildiginiz baska yontemler varmi?
ooo kızlarrr, uzun zaman giremedim, sayfa canlanmış, ne güzel olmuş, elinize sağlık.
beni de ekleyin listeye lütfen;
lavinialavinia - yaş; 34 - nedensiz infertilite - Anatolia Tüp Bebek - deneme; 2 - kasım ayı adetini bekliyor - 5 dondurulmuş
kızlar; dua konusuna çok çok çok sevindim. nasıl başlayalım, neye başlayalım, ne zaman başlayalım, kimler katılacak?
benim bu süreçte okuduğum duaları aşağıda yazıyorum. (Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah)
* 313 ayetel kürsi
* 4444 salat-ı tefriciye
* 15.000 ihlas
* 151 fatiha
* 707 Ya Varis
* 1054 Hüvallahü'l Haliku'l Bari'ü (O yaratandandır Yoktan Var edendir) Haşr süresi ayeti
Bir sitede okumuştum; 15.000 ihlas okumuş ve bağışlamışlar. bir kızları olmuş şimdi. bunu hepimiz için (katılmak isteyenler tabi) başlayıp, paylaşıp, kısa sürede de bağışlayabiliriz.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. (amin)
cnm benim tekrar hosgeldin o zamanooo kızlarrr, uzun zaman giremedim, sayfa canlanmış, ne güzel olmuş, elinize sağlık.
beni de ekleyin listeye lütfen;
lavinialavinia - yaş; 34 - nedensiz infertilite - Anatolia Tüp Bebek - deneme; 2 - kasım ayı adetini bekliyor - 5 dondurulmuş
kızlar; dua konusuna çok çok çok sevindim. nasıl başlayalım, neye başlayalım, ne zaman başlayalım, kimler katılacak?
benim bu süreçte okuduğum duaları aşağıda yazıyorum. (Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah)
* 313 ayetel kürsi
* 4444 salat-ı tefriciye
* 15.000 ihlas
* 151 fatiha
* 707 Ya Varis
* 1054 Hüvallahü'l Haliku'l Bari'ü (O yaratandandır Yoktan Var edendir) Haşr süresi ayeti
Bir sitede okumuştum; 15.000 ihlas okumuş ve bağışlamışlar. bir kızları olmuş şimdi. bunu hepimiz için (katılmak isteyenler tabi) başlayıp, paylaşıp, kısa sürede de bağışlayabiliriz.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. (amin)
canım süpersin valla ihlas çok faziletli diye duymuştum bende. siz dağıtın payıma düşeni ve fazlasını okurum bende birde meryem suresini duymuştum yanlış hatırlamıyorsam 61 taneolması lazımmış 1 kişi 1 tane okuyabiiyormuş çocuk isteyenler genelde bu duayı okuyorlar
cnm günaydınarkadaşlar birde, günde 500 la havle, 200 salavat, Allahın isimleri, Yasin şerif, ihlas(1000) günde okuyarak başlayabilirz.
kızlarrrrr, ne güzel bir sürü katılım var, çok heyecanlandım. içim kıpır kıpır oldu.
şu an katılanlar; WİSH_, blowhole25, toobe, melikee, lavinialavinia = 5 kişi
NURME; canım sen de katılırsın gibi anladım ama kesin birşey yazar mısın?
blowhole25; canım tefriciye konusunda desteğe ihtiyacın varsa, yardımcı olabilirim.
Daha katılım olur inşallah, Sudenazz, canım nerelerdesin?
* bir an önce karar verelim, inşallah. Sonra tamamlayıp, inşallah da başka dualarımız ile Rabbimden isteyelim.
* benim önerim; 15.000 ihlas. nedeni ise; 1) herkes biliyor 2)kısa sürede okunabiliyor 3)1 kişi okumaya kalkarsa 10-15 gün alıyor, ama kalabalık olursak, bir günde bile bitirebiliriz. (1000 ihlas 1-1,5 saatte okunuyor)
* yine benim önerim; sudenaz ın hazırladığı listede tedavi gören herkese bir anda okuyalım. herkesi dahil edelim. dua okunup, bağışlanılan kişi sayısı artsa da dua bölünmüş olmaz diye biliyorum. Wish; canım bu konuda teyit eder veya doğrusunu söyler misin?
* bir diğer önerim ise; bağışlanma aşamasında; isteyenler isimlerini söylesin :)
ben malesef arapça bilmiyorum. öğrenicem inşallah, ama bir türlü başlayamadım. Türkçesinden okursa (ki doğru değil diye biliyorum) katkı veririm.
* bunlar benim önerim, başka önerisi, düşüncesi olan varsa da elimden geleni yaparım.
* hayırlı cumalar olsun hepimize. çok öpüyorum hepinizi
canım bazıllarına donmuş tedaviside olsa çatlatma iğnesi veriyolar.bu kontrollerde belli olur...
Kızlar Merhaba Hepinize ... Dua okuyan arkadaşların ağzına sağlık diyorum.. Yalnız gün içerisinde okuyamam ben işteyim çünkü ama elimden geldiğince hepimiz için dua ediyorum her zaman. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahh
canım yaa ilk defa duydum ne içinmiş acaba biliyormusun
kızlarrrrr, ne güzel bir sürü katılım var, çok heyecanlandım. içim kıpır kıpır oldu.
şu an katılanlar; WİSH_, blowhole25, toobe, melikee, lavinialavinia = 5 kişi
NURME; canım sen de katılırsın gibi anladım ama kesin birşey yazar mısın?
blowhole25; canım tefriciye konusunda desteğe ihtiyacın varsa, yardımcı olabilirim.
Daha katılım olur inşallah, Sudenazz, canım nerelerdesin?
* bir an önce karar verelim, inşallah. Sonra tamamlayıp, inşallah da başka dualarımız ile Rabbimden isteyelim.
* benim önerim; 15.000 ihlas. nedeni ise; 1) herkes biliyor 2)kısa sürede okunabiliyor 3)1 kişi okumaya kalkarsa 10-15 gün alıyor, ama kalabalık olursak, bir günde bile bitirebiliriz. (1000 ihlas 1-1,5 saatte okunuyor)
* yine benim önerim; sudenaz ın hazırladığı listede tedavi gören herkese bir anda okuyalım. herkesi dahil edelim. dua okunup, bağışlanılan kişi sayısı artsa da dua bölünmüş olmaz diye biliyorum. Wish; canım bu konuda teyit eder veya doğrusunu söyler misin?
* bir diğer önerim ise; bağışlanma aşamasında; isteyenler isimlerini söylesin :)
ben malesef arapça bilmiyorum. öğrenicem inşallah, ama bir türlü başlayamadım. Türkçesinden okursa (ki doğru değil diye biliyorum) katkı veririm.
* bunlar benim önerim, başka önerisi, düşüncesi olan varsa da elimden geleni yaparım.
* hayırlı cumalar olsun hepimize. çok öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?