Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

histereskkopi kolay mızor mu

canım ben 2 kez yaptırdım....

1. si ofis histereskopi,sadece kamerayla rahim içine girildi..bu işlemi bana canlı yaptılar doğumhanede ve o acıyla hayatım kaydı...

2. si aynı işlem + rahimden parça alındı..bu anesteziliydi hiç bişey anlamadım..sonrasındada bir acı olmadı...

kesinlikle anestezili tercih et..gerçi bana ilkinde öyle bir tercih sunmadılar tam olarakta ne olduğunu bilmiyordum..ilk deneme öncesi ve tecrübesizken yatırdılar...zor kendime geldim..

dua okumamız çok güzel olur liste yapın isterseniz sırasıyla dua okuyalım biz diğer topikte hergün birimize 313 ayetkürs-i okumuştuk ne okursanız seve seve okurum.hafızım ben

süpersin canım ya...sen daha iyi biliyosun...nasıl yapalım,ne okuyalım sen karar ver..listeyi ben yaparım...

yani zamanı gelen en yakın kişilere okuyabiliriz...ben varım............

canım çok geçmiş olsun...seninde baya uzun ve zorlu bir sürecin olmuş..rabbim yar ve yardımcımız olsun...

canım bende nar suyunu çok duydum..iyi yapyosun içmekle...

ooo kızlarrr, uzun zaman giremedim, sayfa canlanmış, ne güzel olmuş, elinize sağlık.
beni de ekleyin listeye lütfen;
lavinialavinia - yaş; 34 - nedensiz infertilite - Anatolia Tüp Bebek - deneme; 2 - kasım ayı adetini bekliyor - 5 dondurulmuş
kızlar; dua konusuna çok çok çok sevindim. nasıl başlayalım, neye başlayalım, ne zaman başlayalım, kimler katılacak?

benim bu süreçte okuduğum duaları aşağıda yazıyorum. (Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah)
* 313 ayetel kürsi
* 4444 salat-ı tefriciye
* 15.000 ihlas
* 151 fatiha
* 707 Ya Varis
* 1054 Hüvallahü'l Haliku'l Bari'ü (O yaratandandır Yoktan Var edendir) Haşr süresi ayeti

Bir sitede okumuştum; 15.000 ihlas okumuş ve bağışlamışlar. bir kızları olmuş şimdi. bunu hepimiz için (katılmak isteyenler tabi) başlayıp, paylaşıp, kısa sürede de bağışlayabiliriz.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. (amin)

Son düzenleme:

canım süpersin valla ihlas çok faziletli diye duymuştum bende. siz dağıtın payıma düşeni ve fazlasını okurum bende birde meryem suresini duymuştum yanlış hatırlamıyorsam 61 taneolması lazımmış 1 kişi 1 tane okuyabiiyormuş çocuk isteyenler genelde bu duayı okuyorlar

arkadaşlar rabbim bu muberek günün yüzü suyu hürmetine herkese yavrusunu bağışlası n
vakti saati gelince bizlerde anne olcaz buna inanın birde yusuf suresi 7 gün günde 1 defa
okunacak rabbim şifa versin herkese inaç çok önemli

çok güzel bir konuya deyinmişsiniz arkadaşlar, bende katılırım dua konusunda. bir kişi belirleyip onun adına dua yaparız ve daha sonra diğer kişi adına sırayla yapabiliriz. Allahım bu cuma mübarek günün hürmetine kabul etsin inşlh

cnm benim tekrar hosgeldin o zaman
dua isine ben varım
bende 10.000 ihlas diye duymustum
liste yapalım ben de okurum payıma ne düserse hatta simdiden baslayalım sıkısmasın
herkese okuyalım

arkadaşlar birde, günde 500 la havle, 200 salavat, Allahın isimleri, Yasin şerif, ihlas(1000) günde okuyarak başlayabilirz.

ben de varım

arkadaşlar birde, günde 500 la havle, 200 salavat, Allahın isimleri, Yasin şerif, ihlas(1000) günde okuyarak başlayabilirz.
cnm günaydın
cok iyi fikir diğer arkadaslarda gelsin bende payıma düseni okurum
birazdan ise gidicem
aksam gelince bakarım ne karar verdiğinize
hayırlı cumalar herkese

arkadaşlar ben 3. salatı tefriciyeme(4444) başladım.Allahım inişlh kabul eder. Peygamber efendimiz(a.s.)' e ve onun ailesine, ashabına binlerce kez salat ve selam gönderiyorum İnşlh Rabbim onu bize şefatçı kılar onun hürmetine duamızı kabul eder.Tez zamanda yaptıklarımızın karşılığını verir inşlh bizlere meleklerimizi gönderir.Ben inanıyorum Rabbim kimsenin duasını geri çevirmez yeterki ona samimi ve içten yapılan dua olsun arkadaşlar.

kızlar dualarinizi allah kabul etsin ben yokum dua kisminda...dualarin allah ve kul arasinda olmasi gerektigine inananlardanim....okuyana saygim buyuk ama boyle su duadan su kadar okunacak gibi kurallarla sinirli dualar bana sahici gelmiyor....hepinize dualarinizda kolay gelsin diliyorum...

kızlarrrrr, ne güzel bir sürü katılım var, çok heyecanlandım. içim kıpır kıpır oldu.

şu an katılanlar; WİSH_, blowhole25, toobe, melikee, lavinialavinia = 5 kişi

NURME; canım sen de katılırsın gibi anladım ama kesin birşey yazar mısın?

blowhole25; canım tefriciye konusunda desteğe ihtiyacın varsa, yardımcı olabilirim.

Daha katılım olur inşallah, Sudenazz, canım nerelerdesin?

* bir an önce karar verelim, inşallah. Sonra tamamlayıp, inşallah da başka dualarımız ile Rabbimden isteyelim.

* benim önerim; 15.000 ihlas. nedeni ise; 1) herkes biliyor 2)kısa sürede okunabiliyor 3)1 kişi okumaya kalkarsa 10-15 gün alıyor, ama kalabalık olursak, bir günde bile bitirebiliriz. (1000 ihlas 1-1,5 saatte okunuyor)

* yine benim önerim; sudenaz ın hazırladığı listede tedavi gören herkese bir anda okuyalım. herkesi dahil edelim. dua okunup, bağışlanılan kişi sayısı artsa da dua bölünmüş olmaz diye biliyorum. Wish; canım bu konuda teyit eder veya doğrusunu söyler misin?

* bir diğer önerim ise; bağışlanma aşamasında; isteyenler isimlerini söylesin :)

ben malesef arapça bilmiyorum. öğrenicem inşallah, ama bir türlü başlayamadım. Türkçesinden okursa (ki doğru değil diye biliyorum) katkı veririm.

* bunlar benim önerim, başka önerisi, düşüncesi olan varsa da elimden geleni yaparım.

* hayırlı cumalar olsun hepimize. çok öpüyorum hepinizi

hehehe canım goruyodum ben senı bı topıkte ..ama boş olduğudan pek gırmıyodum..ama bak ne kadar çok kişi varmışız dondurulmuşlarla deneyen..
senın nezaman tedavın..ben başladım..estrofem ıcıyıyorum bugun 5. gun 2 tane ye çıkartıım..

Kızlar Merhaba Hepinize ... Dua okuyan arkadaşların ağzına sağlık diyorum.. Yalnız gün içerisinde okuyamam ben işteyim çünkü ama elimden geldiğince hepimiz için dua ediyorum her zaman. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahh

canım bazıllarına donmuş tedaviside olsa çatlatma iğnesi veriyolar.bu kontrollerde belli olur...

canım yaa ilk defa duydum ne içinmiş acaba biliyormusun

bende kiminde duydum kımınde duymadım..ama benım merkez vermıyomuş sanırım..
hiç bahsetmedıler..
ama ben yıne merak ettım..

canım cumanız mubarek olsun herşey ayet üzerine eyer kurana inancımız varsa okuyalım
bizler kafamıza göre demiyoruz kuranda yazılanı diyiyoruz kime ne okunması gerekirse
ben varım kulun kula duası kabul olurmuş rabbim kabul olanlardan eylesin amin ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…