donmuşlarda sıkıntı çözünmeleri sanırım,daha doğrusu hasara uğramadan çözünmeleri,benim 2 tanecik embriyom var oysaki,,,,,,,,,,,bu şimdiden kafama takılıyor
transferi gelen arkadaşımız bize burda haber versin hepimiz o gün onun için özel olarak dua edelim
slm nasılsınız hatunlar
ben yeni geldim eve okudum gecmişi
çözülürken risk oluyormus ama doktor cok rastlanılan bişi diil demişti
bende onu dicektim cnm yanlıs anlasılır die teklif edemedim
isteyenlerle listedeki herkes için dua okuyabiliriz
baskasının dua etmesi cok makbulmüş
önerisi olan
saol canım..
ben daha önce ilk iki aşılamada tabi 3yıl önce fakültedeydim..orda tüpbebek merkezi açıldı ama ank.yı tercih ettim malesef..
doktorun kim başında kim var merkezin?bide memnunkaldınmı?
ben eski merkezin sayesind eartık güvenim kalmadı hiçbiryer ama...
1.tüp negatifden sonra kanımda pıhtılaşmayı öğrednim düşükleirm ve aşılamadan kimyasla gebelik vardı zaten..
bide histereskopi önerilmişti,fakültede yapıyoalrmı acaba önce bundan yani rahimdende emin olup sonra 2.tüpe başlasam diyorumm
hayırlsıı b akalım.mahsuru yoksa telini özleime yaz ben ararım senidaha rahat dertleşiriz
canım bende estrofeme başladım - folbıol ..
hayırlı olsun benımde tuplerde sorun var..kapalı..11 tane dondurulmuş çok ıyı benım 2 tane var kısmetse 26 kasımda muayene ..4-5 gun sonra transfer oluyomuş...
.ben ilk samsun medikalde aşılama denemiştim,ama hiç içime sinmedi,sonra fakülteye öylesine gitmiştim ve gerisi geldi,şimdi öncelikle orda 3 prof var,sertaç,arif, tayfun bey,birde devran hanım var,benim transferimi tayfun bey yaptı,bundan sonraki sürecede o karar verdi,ben transferden hemen sonra kanı sıvılştırıcı iğne kullanmaya başlamıştım mesela,
canım orda sabah muayene oluyorsun kan veriyorsun,öğleden sonra doktorlar tedavinim gidişatına ilaç dozuna falan karar verip,öğleden sonra sen bilgilendiriliyorsun,histeroskopi yapılırmı bilemiyorum,benim sadece rahim filmi istenmişti onuda öncesinde çektirmiştim,tekrarına gerek yok denmişti,histeroskopinasıl bir işlem hangi soruna istinaden yapılır bilmiyorum,ama gerek görürse istenir,domuş mu deniceksin yoksa yeni bir tedaviye mi başlıyacaksın?he bu arada mesala ben birdahaki siklusla başlıyacağım ama şimdiden kan pıhtılaşmasına karsı iğneyi biraktım ama günde bir bebek aspirini içiyorum
histereskkopi kolay mızor mu
kızlar selam. benimde doktorum süleyman bey. bende aralık adetinde donmuşlarla başlıcam kısmetse. son tedavide iğne vemişti progestan bu sefer jelmi olıuyorrrr.... inşallah olmaz yaa jel hep akıyorrrrbana görüşmede adetinle estrofen ve vitamin başlarsın dedi sonra gelirin bakarız demişti kızlar birde fiyatlar ne olmuş şuan
kıslar benım aklıma takıldı..
ben dondurulmuş kullanıcam bu sefer ama ben yumurtaları mı çatlatmak için iğne falan kullanıcanmı acaba bılg. olan varmı
histereskkopi kolay mızor mu
kıslar benım aklıma takıldı..
ben dondurulmuş kullanıcam bu sefer ama ben yumurtaları mı çatlatmak için iğne falan kullanıcanmı acaba bılg. olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?