Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

donmuşlarda sıkıntı çözünmeleri sanırım,daha doğrusu hasara uğramadan çözünmeleri,benim 2 tanecik embriyom var oysaki,,,,,,,,,,,bu şimdiden kafama takılıyor

canım bu durum çok sık görülen bişey değil bu yüzden takılma fazla...ben burda okudum bi arkadaşın 7-8 hücreliyken dondurmuşlar...hücre kayına uğrayıp 3 hücreli kalmışlar..hatta şey diyodu..'' benim emriyoları toplasan 1 emriyo etmez''...sonra sonucuna baktım ,ben bile beklemiyordum yani ikiside tutmuş...

Allah büyük canım ya verecekse her şekilde verir gönlünü rahat tut

slm nasılsınız hatunlar
ben yeni geldim eve okudum gecmişi
çözülürken risk oluyormus ama doktor cok rastlanılan bişi diil demişti

transferi gelen arkadaşımız bize burda haber versin hepimiz o gün onun için özel olarak dua edelim

bende onu dicektim cnm yanlıs anlasılır die teklif edemedim
isteyenlerle listedeki herkes için dua okuyabiliriz
baskasının dua etmesi cok makbulmüş
önerisi olan

slm nasılsınız hatunlar
ben yeni geldim eve okudum gecmişi
çözülürken risk oluyormus ama doktor cok rastlanılan bişi diil demişti

bende onu dicektim cnm yanlıs anlasılır die teklif edemedim
isteyenlerle listedeki herkes için dua okuyabiliriz
baskasının dua etmesi cok makbulmüş
önerisi olan

hoşgeldin şekerim...

listede transfer yaklaşan bir kaç kişi var çoğumuz daha başlamadık...dua konusunda bende yardımcı olurum..

canım doktorlardan birinin adı arif değil idrismiş,nettende araştırabilirsin,ben şimdilik memnunum,tek sıkıntı sabahtan muayene olduktan sonra öğleden sonrayı beklemek,ben dışardan geldiğim için benim tam bir günümü yiyor,sen samsunda olduğun için sıkıntı olmaz zaten,tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun,benim şu an cep tel yok,çalındı maalesef,ama ev tlfnumu verebilirim yada geldiğimde görüşeblriz

kızlar herkese selam,

soyle bir gecmisi okudum liste gun gectikce artiyor gordugum kadairyla.... vallaha benimde cozulurken embriyolarimiz birsey olur diye endisem cok ama bunu dusunur dusunmez aklimdan atmaya calisiyorum allahim bu kadar emeklerimizi bosa cikarmasin insallah dilegim bu....

Kızlar ben su anda rahim kalinlasma seviyesindeyim rahim yeterli kalinliga ulasinca transferim olacak hergun bir bardak adacayi ve bir bardak nar suyu iciyorum sizin bildiginiz baska yontemler varmi?

melikee benim 2 tane var guzelim cok kiymetli diymi bizim kiymetlilerimiz :))) bende estrofem kullanıyorum birde suprefact burun spreyi...bakalim haftaya ne kadar kalinlasmi rahim meraktayim seninde hayrilisi olsun guzelim....

dew7 sen şubat-mart tüp topiğindemiydin acaba sanki ordan hatırladımda

Son düzenleme:
.

ben ilk evlendğim 2ay sonra hamile kaldım 7haftalık düşük yaptım,ilk olur dediler,sonra erekn düşük gibi birşey yaşadım 1sene hamile kalamadım...
iki ay hap ve evde ilişki günleiryle hamiellik olmayınca biraz daha bekleyip fakülteye başladım...
hamile kaldığım halde yinede nolurnolmaz diye rahim filmi çekildim...
1ay hapla yumurt büüymedi aşılama iptal oldu..
diğe ay 1.aşılamamı iğneyle oldu sonuçta pozitif oldu ama 1haftada değerelrim düşmeye başladı kimyasla gebelik oldu yani
işte ben tam burda fakültedeki dokdtorumdan pıhtılaşma gen testi istedim şüphelerim vardı doktor gerek görmedi ama ben ben uğraşcam siityroum dedim 3aya sonuç aldık,kromozomda kanda temiz dendi...

2.aşılamaya geçtik...negatif..yien aynı doktorum mehmet bilge çetinkaya...
3.aşılamada artık fakülteden yoruldum yaa orda hoca bulmak sonuç göstermek zordu ayak üstü deeğrlendiriyodu nerde bulursan doktoru...
3.aşılamayı istemiyordum ama hem bikere daha dene dedi eşim ve doktorum yani tayfun hoca dışaırda muayenehanesi ozaman tüpte rapordan yararlanırsın dedi bide...
oda tutmadı ben uzun bir ara verdim,aşılama hep oyanlanma geliyordu ama hani sorunda yok gözüküyor belki tutar diyeydi,tayfun hoca artık tüpe başla dedi bende fakültede yeniydi diye güvenemedim hemde ank.da araştırdım gittiğim yeri o ve birçok doktor tavsiye etmişti ama orası özle ve ticaret kazanı ve çok aklabalıktı derisnki burda bedavamı tüpbebek
insan işin içine girmeyince anlamıyormuş çok dua ettim araştırdım ama bikere girdim oraya sonucumda nagatif ama ben hamielde kalsam orayı bidaha düşünmezdim yada tavsiye etmezdim neyse bunalır konuşuruz senle
negatif tüpbebek daha zormuş herşey yolund akaliteli derken olmaması rabbimin takdiri tabiki ama hiçbi tahlilime bakılmadan başlamam tuhaf ama bakmadıalr ben desemde ama elimde tahlillerle ank.da hocaya gittim negatifi değerlendircek yaa bibaktı tabi ben hatırlattıım senin pıhtılaşma testlerin eksik demezmi yani ben 3sne önce eksik olmuş....
histreskopiyide önerdi çok fazla sorun görmesede ultrasonda bende canım yansın demiyorum ama 2.tüpte tutmazsa histreskopi olacağına 2.ye başlamadan gerek varsa yaptırcam...
ve sonuç kanımda pıhtılaşam var coraspin folibol başla..yani bu bend eyeni çıkmadı belkide aşılamamın öyle olması tüpün tutmaması kanımdan dolayıydı...
neyse vardır her şerde bir hayır diyelim dieyceğim ben transferden sonra kansulandırıcı ne iğne ne hap kullandım fakültede tüp yaptıran bi arkdaşıma pıhtılaşam olmaıdğı halde aspirin vermişler hamielde kaldı zaten ama artık 2.tüpte bakıcaz...:26:
yani nisandan beri bekliyorum ank.dan 5 donmuş embriyom buraya getircez sonuç nolcak bakalım kaliteli dendi ama:26:
histreskopi rahimi dhaa ayrıntılı bakılıyor yapışıklık falan varsa oanda düzelityolarmış bakalım gerek varsa rahimdende emin oluruz bari..
kusura bakmayın uzun oldu özegeçmişim7.yıla girdim evlilikte yaşta oldu 30..

kızlar ben ocak edetini bekliyorum tedavi için şuanki 1500tl ama yılbaşından sonra zam geleceğini söyledi yasemin hanım donmuş transferinden sonra jel veriyoruz dedi süleyman bey jel bana göre daha iyi iğneleri saati saatine vuruluyorsun sağlık kabini bana uzaktı zorluk çekiyordum oyüzden şimdi evde jeli kullanmak daha iyi olacak melikecim seninde tedavin ihşallah pozitif sonuçlanırda bize umut olursun buradan

kıslar benım aklıma takıldı..
ben dondurulmuş kullanıcam bu sefer ama ben yumurtaları mı çatlatmak için iğne falan kullanıcanmı acaba bılg. olan varmı

histereskkopi kolay mızor mu

aneztezili olduğu için birşey anlamıyorsun benim polip olduğu ve alındığı için yarım saat sürdü normalde 15 dk işlem sadece çıkıncı azcık adet sancısına benzer sancı oluyor ve birazda kanama o kadar zor değil yani

kıslar benım aklıma takıldı..
ben dondurulmuş kullanıcam bu sefer ama ben yumurtaları mı çatlatmak için iğne falan kullanıcanmı acaba bılg. olan varmı

canım bazıllarına donmuş tedaviside olsa çatlatma iğnesi veriyolar.bu kontrollerde belli olur...

dua okumamız çok güzel olur liste yapın isterseniz sırasıyla dua okuyalım biz diğer topikte hergün birimize 313 ayetkürs-i okumuştuk ne okursanız seve seve okurum.hafızım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…