Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

iki saat gezmeye çıktım dışaaırya ortalığı kaynatmışsınız yahu :))) ben grubu bulamadım biri beni davet etsin face de ki gruba :)))

evet sonunda kendimi grubun içinde buldum çok mutlu oldum :))) bebişler iyilerdir inşallah şimdililk pek bi fark yok. bi belirti yok zten bende bişey aramıyorum. tek dileğim rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli versin yeter ... gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum çok rahatım. allah göstermesin negatif sonuç bile olsa üzülürüm ama çabuk toparlarım diye düşünüyorum. sanırım bu acıya da alıştık :))

arkadaşlar BLOWHOLE den hala haber yok demi ( bugün bütün gün aklım ondaydı ya inşallah iyi haberlerle gelirr hepimize umut olur.

kuzum ya anneler en büyük destekçi ama benim annemler 5yıl oldu hala bilmiyorlar aynı şehirde oturmadığımız için tedavilerdende haberleri olmuyor ben hep olunca haber veririm diyorum ama ihşallah birgün gerçekleşir allahın izniyle
kızlar ben bu istanbulu çok iyi bilmiyorum...gerçi 16 yaşına kadar ordaydım ama işte

annemlerin kartal da (soğanlık) evi var....
bana çok yakınsınız hayatım bende pendikte oturuyorum

bulmuşssun grubu :13: iyi süper

canım sen bebişlerle gezmeyemi çıktın ...otur kız yerinde yorma bebişleri..

ya ne yapayım kuzularım sıkılmışlar 4 gündür evde olmaktan bende gezmeye çıkardım onları :))) yormadım onları merak etmeyin. biraz yürüyüp geldik :))

bazen içimde öyle bi umut büyüyor ki tamam bu sefer kesin oldu diyorum bazen de öyle bir hüzün çöküyor ki gene olmadı diyorum. rabbim inşşalh hakkımızda hayırlı olanı versin hepimizze

ya bi ben mi varım ankara da hepiniz ya izmir de ya da istanbul dasınız ANKARA DAN kimse yok mu. PETEK-UNAL sen varsın ankara da. ANKARADAN KİMSE YOK MU :)))

cnm üzülme ya durdu mu kanaman peki ne etkisi oluyormus anlamadım
neyse hayırlısı olsun gec olsun güç olmsın

Bugün kanamam olmadı, dün sanki özellikle yapmış gibi doktorun yanında oldu. Nedenini bilmiyorum, doktorda birçok neden olabilir dedi. Estrofemi günde 3 e çıkarmıştı, haptan da olabilirmiş...

kızlar selam, ultrason için merkeze gittik. dr "haydi bakalım bi historoskopi yapalım" dedi. onu da oldum. biraz sarstı beni; anestezi filan herhalde. çok şükür sonucu iyi, dedi dr. şimdi şöyle bir yol izlenecek. bir daha adet olacağım, 3. gün ultrason ve kan bakılacak. birkaç gün böyle bakılacak. sonra transfer. bu sefer doğal siklus takip edelim ve hiç ilaç kullanmayalım dedi. enteresan geldi bize de bi taraftan mantıklı da geldi. yani şu taraf mantıklı gözüktü; her ilaç kullandığım transfer arifesi; vücudumda olmadık tepkiler oldu; erken adet, geç adet, kist gibi. transfer edildiğinde ise yne erken adet olmuştum. ne bileyim belki vücudum tedavi oldğunu anlamayacak ve embriyoyu kabul edecektir diye bir hikaye uydurduk eşimle.bakalım Rabbim hayırlısını versin. bu yöntemi deneyen var mı aranızda? Sudenaz benim durumu; Aralık adetini bekliyor olarak güncelleyebilirsen sevinirim cnm.

Hadi bakalım BLOWHOLE den ilk güzel haber gelsin inşallah. pazartesi sanırım öğrenebiliriz.

WİSH; canım ağzına sağlık. Allah kabul etsin.

PETEK_UNAL; tatlım durum ne, anladığım kadarıyla düzelmiş gibi durum, doğru mu?

bu seferlik öyle olsun hadi bakalım..

güzel düşün çünkü güzel olacak herşeyyyyyyy

Bugün kanamam olmadı, dün sanki özellikle yapmış gibi doktorun yanında oldu. Nedenini bilmiyorum, doktorda birçok neden olabilir dedi. Estrofemi günde 3 e çıkarmıştı, haptan da olabilirmiş...

süper canım..bazen bu beden tam heyecanlı zamanlarda böyle uyuzluklar yapıyor..buda onlardan biri olsun..bana estrofemi baştan beri 3 verdi....

inşallah her şey yolunda gider canım ya. bi sorun oluşmazz inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…