kızlar ben bu istanbulu çok iyi bilmiyorum...gerçi 16 yaşına kadar ordaydım ama işte
annemlerin kartal da (soğanlık) evi var....
superrr
kesın goruşelim hep beraber
ozaman sudecım sen çılgın kk cılar yaparmısınn
ben deneme yapıyodu.. yanlışlıkla grubu kurmuşumm
kızlar sude ve melike süpersiniz canım
ozaman sudecım sen çılgın kk cılar yaparmısınn
ben deneme yapıyodu.. yanlışlıkla grubu kurmuşumm
iki saat gezmeye çıktım dışaaırya ortalığı kaynatmışsınız yahu :))) ben grubu bulamadım biri beni davet etsin face de ki gruba :)))
iki saat gezmeye çıktım dışaaırya ortalığı kaynatmışsınız yahu :))) ben grubu bulamadım biri beni davet etsin face de ki gruba :)))[/Qyaa çok şey kaçırdınnnn niye çıktın sen yaa bebişler iyimi.ben özel msj atamıyorum ama sudenaz facede ekliyse ondan bak,melike açık bakem o ekleye biliyomu..
kuzum ya anneler en büyük destekçi ama benim annemler 5yıl oldu hala bilmiyorlar aynı şehirde oturmadığımız için tedavilerdende haberleri olmuyor ben hep olunca haber veririm diyorum ama ihşallah birgün gerçekleşir allahın izniyleÇARŞAMBA GÜNÜ oldu transferim inşallah şimdiye kadar bi sorun yaşamadım. aslında çok yatmıyorum iki gündür ayaktayım bi iş yapmıyorum annem yanımda sağolsun o yapıyor her işi ben ayakta dolanıyorum. ufak tefek şeyler yaptıklarım. bugün ilk kez dışarı çıkmayı planlıyorum eşim nöbette bugün.geldiğinde inşallah biraz dışarı çıkıp temiz hava almayı düşünüyoruz :)) artık eşim gelmeden duşa girmeyi düşünüyorum inşallah :)) kendimden tiksinmeye başladım artık :)) rabbim inşallah gönlümüze göre versin. dediğin gibi yatmak çare değil ben ilkinde hiç kalkmaksızın yatmıştım hemde 15 gün. ikincide üç günden sonra evin içinde gezmeye başladım. bunda ikinci gün ayaklandım ve çok rahatım asla pişman değilim :)) salı günü de çalışmaya başlayacağım inşallah :))
bana çok yakınsınız hayatım bende pendikte oturuyorumkızlar ben bu istanbulu çok iyi bilmiyorum...gerçi 16 yaşına kadar ordaydım ama işte
annemlerin kartal da (soğanlık) evi var....
evet sonunda kendimi grubun içinde buldum çok mutlu oldum :))) bebişler iyilerdir inşallah şimdililk pek bi fark yok. bi belirti yok zten bende bişey aramıyorum. tek dileğim rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli versin yeter ... gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum çok rahatım. allah göstermesin negatif sonuç bile olsa üzülürüm ama çabuk toparlarım diye düşünüyorum. sanırım bu acıya da alıştık :))
bana çok yakınsınız hayatım bende pendikte oturuyorum
bulmuşssun grubu :13: iyi süper
canım sen bebişlerle gezmeyemi çıktın...otur kız yerinde yorma bebişleri..
cnm üzülme ya durdu mu kanaman peki ne etkisi oluyormus anlamadım
neyse hayırlısı olsun gec olsun güç olmsın
ya ne yapayım kuzularım sıkılmışlar 4 gündür evde olmaktan bende gezmeye çıkardım onları :))) yormadım onları merak etmeyin. biraz yürüyüp geldik :))
bazen içimde öyle bi umut büyüyor ki tamam bu sefer kesin oldu diyorum bazen de öyle bir hüzün çöküyor ki gene olmadı diyorum. rabbim inşşalh hakkımızda hayırlı olanı versin hepimizze
Bugün kanamam olmadı, dün sanki özellikle yapmış gibi doktorun yanında oldu. Nedenini bilmiyorum, doktorda birçok neden olabilir dedi. Estrofemi günde 3 e çıkarmıştı, haptan da olabilirmiş...
Bugün kanamam olmadı, dün sanki özellikle yapmış gibi doktorun yanında oldu. Nedenini bilmiyorum, doktorda birçok neden olabilir dedi. Estrofemi günde 3 e çıkarmıştı, haptan da olabilirmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?