İnşallah canım ya, çok özledim bebişlerimi. Görümcemin kızı var 2,5 aylık biraz önce onlarla birlikteydik, bebek kokusu öyle güzel ki kucağımdan indiremiyorum.kanamanın durmasına çok sevindim. inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder bir an önce miniklerine kavuşursun :))
kızlar selam, ultrason için merkeze gittik. dr "haydi bakalım bi historoskopi yapalım" dedi. onu da oldum. biraz sarstı beni; anestezi filan herhalde. çok şükür sonucu iyi, dedi dr. şimdi şöyle bir yol izlenecek. bir daha adet olacağım, 3. gün ultrason ve kan bakılacak. birkaç gün böyle bakılacak. sonra transfer. bu sefer doğal siklus takip edelim ve hiç ilaç kullanmayalım dedi. enteresan geldi bize de bi taraftan mantıklı da geldi. yani şu taraf mantıklı gözüktü; her ilaç kullandığım transfer arifesi; vücudumda olmadık tepkiler oldu; erken adet, geç adet, kist gibi. transfer edildiğinde ise yne erken adet olmuştum. ne bileyim belki vücudum tedavi oldğunu anlamayacak ve embriyoyu kabul edecektir diye bir hikaye uydurduk eşimle.bakalım Rabbim hayırlısını versin. bu yöntemi deneyen var mı aranızda? Sudenaz benim durumu; Aralık adetini bekliyor olarak güncelleyebilirsen sevinirim cnm.
kızlar selam, ultrason için merkeze gittik. dr "haydi bakalım bi historoskopi yapalım" dedi. onu da oldum. biraz sarstı beni; anestezi filan herhalde. çok şükür sonucu iyi, dedi dr. şimdi şöyle bir yol izlenecek. bir daha adet olacağım, 3. gün ultrason ve kan bakılacak. birkaç gün böyle bakılacak. sonra transfer. bu sefer doğal siklus takip edelim ve hiç ilaç kullanmayalım dedi. enteresan geldi bize de bi taraftan mantıklı da geldi. yani şu taraf mantıklı gözüktü; her ilaç kullandığım transfer arifesi; vücudumda olmadık tepkiler oldu; erken adet, geç adet, kist gibi. transfer edildiğinde ise yne erken adet olmuştum. ne bileyim belki vücudum tedavi oldğunu anlamayacak ve embriyoyu kabul edecektir diye bir hikaye uydurduk eşimle.bakalım Rabbim hayırlısını versin. bu yöntemi deneyen var mı aranızda? Sudenaz benim durumu; Aralık adetini bekliyor olarak güncelleyebilirsen sevinirim cnm.
Hadi bakalım BLOWHOLE den ilk güzel haber gelsin inşallah. pazartesi sanırım öğrenebiliriz.
WİSH; canım ağzına sağlık. Allah kabul etsin.
PETEK_UNAL; tatlım durum ne, anladığım kadarıyla düzelmiş gibi durum, doğru mu?
İnşallah canım ya, çok özledim bebişlerimi. Görümcemin kızı var 2,5 aylık biraz önce onlarla birlikteydik, bebek kokusu öyle güzel ki kucağımdan indiremiyorum.
Sadece biz değiliz canım Ankara da oturan, sanırım bir kaç arkadaş daha var. Bu arada bugün özel derslerim vardı, sonra da kayınvalidemlere gittik, yokluğumda iyi kaynatmışsınız. Bu face çılgınlığı da nerden çıktı beni de ekleyin, hatta seninle aynı şehirdeyiz ayarlayalım birşeyler...ya bi ben mi varım ankara da hepiniz ya izmir de ya da istanbul dasınız ANKARA DAN kimse yok mu. PETEK-UNAL sen varsın ankara da. ANKARADAN KİMSE YOK MU :)))
PETEK_UNAL; tatlım durum ne, anladığım kadarıyla düzelmiş gibi durum, doğru mu?
Sadece biz değiliz canım Ankara da oturan, sanırım bir kaç arkadaş daha var. Bu arada bugün özel derslerim vardı, sonra da kayınvalidemlere gittik, yokluğumda iyi kaynatmışsınız. Bu face çılgınlığı da nerden çıktı beni de ekleyin, hatta seninle aynı şehirdeyiz ayarlayalım birşeyler...
ya ne yapayım kuzularım sıkılmışlar 4 gündür evde olmaktan bende gezmeye çıkardım onları :))) yormadım onları merak etmeyin. biraz yürüyüp geldik :))
bazen içimde öyle bi umut büyüyor ki tamam bu sefer kesin oldu diyorum bazen de öyle bir hüzün çöküyor ki gene olmadı diyorum. rabbim inşşalh hakkımızda hayırlı olanı versin hepimizze
Kızlar günayın .. Akşam kanattıkkkk gece rüyamda... Transferim olmuş eve geliyorum.. unutuyorum transferim olmuş haldur huldur iş yapıyorumm filan saçma salak rüya gördüm
Blowhole'u bende cok merak ediyorum coktan sonucunu almis olmasi lazim....dierim olumlu olur....
Bende bugun regli belirtilerim var....kasiklarim cok agriyor kizlar...biraz hevesim umidim kirildi gibi...sudenaz diger topikte yazmissin estrofem adet gecikmesi yapar diye ben hic bilmiyordum....bu bilgi icin tesekkurler....belkide regli olmak istoyor vucudum estrofem engelliyor bilemedim...
inşallah iyi haberler verirrr... canım hemen umnudunu kırma regll belirtisi olması olacağın anlamına gelmez
Blowhole'u bende cok merak ediyorum coktan sonucunu almis olmasi lazim....dierim olumlu olur....
Bende bugun regli belirtilerim var....kasiklarim cok agriyor kizlar...biraz hevesim umidim kirildi gibi...sudenaz diger topikte yazmissin estrofem adet gecikmesi yapar diye ben hic bilmiyordum....bu bilgi icin tesekkurler....belkide regli olmak istoyor vucudum estrofem engelliyor bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?