Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Amin arkadaşım....

Fatiha'yı da okudum....

Biz de yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz,Allah'ım İnşaallah bir an önce hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.....

yarın sabah klınığe gidiyorum adet süresince hiç gitmedim ilk defa gidiceğim bakalım ne diyecek dr um merak ediyorum inş herşey yolundadır antibiyotik tedavimde devam ediyor az kaldı inş herşey daha iyi olur

yarın sabah klınığe gidiyorum adet süresince hiç gitmedim ilk defa gidiceğim bakalım ne diyecek dr um merak ediyorum inş herşey yolundadır antibiyotik tedavimde devam ediyor az kaldı inş herşey daha iyi olur

ayyyy hadi bakalım..güzel haberlerle bekliyoruz

kızlar ya ben hala adet olmadım canım çok sıkkın söktürücü ilaçta bitti yok gelen giden iki geceden beri sıcak sı torbasıyla yatıyorum bugünde hamama gittim ama bakalım

kızlar bu historoskopi sarstı beni sanırım. kanama ve kasılma gibi ağrı var biraz. yaptıranlar; kanama oldu mu sizde ne kadar sürdü? merkez kanama olur dedi gerçi ama, ne bilim deneyim paylaşımı farklı bir şey sanırım.

SUDENAZ, EFEYLÜL; kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.

PETEK_UNAL; canım durumun yarın netleşecek sanırım; öyle hatırlıyorum. Allah yardımcın olsun. Dr'un dedikleri çok doğru bence de. insan beklediği tedavi ve transfer süreci uzayınca üzülüyor, kırılıyor gibi oluyor tabi. ama en önemlisi en küçük fark edilen bir sorun bile varsa ertelenmesi, belki sonunda olacak bir negatifi ortadan kaldırıyor. yani öyle düşüneceğiz. canım; herşeyin hayırlısı. yarın inşallah, senin için en hayırlı haberi alacağına inanalım ve dua edelim inşallah.

DEW77; iyi dileklerin için teşekkür ederim, inşallah öyledir. adet olacakmışsın belirtilerin varsa, bence de endişe etme. benim ilk transferde gögüslerim bir anda inmişti, kasık ağrısı falan hiç olmamıştı. o gün anlamıştım, negatifi göreceğimi aslında. hamilelik ve adet belirtilerinin birbirine çok yakın olduklarını duyuyoruz hep, seninki de umarım hamilelik belirtisidir.

BEBEŞİM1; Amin, Allah kabul etsin hepimizin dualarını arkadaşım. duayı hepimiz yani bu süreçteki, evlat isteyen herkes için okuyup bağışladık. Allah kabul etsin. hepimiz aynı yoldayız.

WİSH; historoskopi olmuştun diye hatırlıyorum wish? antibiyotik onun için miydi? Allah yardımcın olsun, inşallah hayırlı ve güzel bir bir tedavi süreci olsun cnm

SEVDAMMMM; bu adet gecikmesi hakkında merkezinle görüştün mü canım?

canım çok geçmiş olsun beni histeroskobi baya bi sarsmıştı 1 hafta kanamam oldu ve şiddetliydi zor toparlandım ama şimdi iyiyim canım 2 türlü histeroskopi varmış benim ameliyat şeklinde oldu diagnostik histeroskopiymış birde ofis var o dahada kolaymış bana canım 10 günlük vajinal tablet ve onlar bitincede 21 günlük monodoks antibiyotik vermişti yarın son günü inş canım sende iyi olursun en azından bişey çıkmadı ona sevin canım tekrardan çok geçmiş olsun

kızlar, sevgili arkadaşlarım; ne bilim yazayım yazmayayım bilemedim.sonra yazayım, burada karar verilsin dedim. süper dualar buldum. ne dersiniz?

günaydın
lavinia gecmiş olsun tatlım, duaya ben katılmaya calısırım
sevdam söktürücü bittikten 3 gün sonra olmustum
deww carsambaya 3 gün kaldı hadi hayırlısı
blowhole dan hala hbr yok:26:

canım bende hıstereskopı olmuştum.. rahım arkasından 4 cn mıyom almışlardı ..onun dışında bı sorunum yoktu ..
ama ben hemen kalktım ayagta kanamam falan olmamıştı ..monodoks bende kullanmıştım..

ccanım sende mı host oldun..
canım rahat ol ..bende kanama falan olmadı.. wısh dediği gibi monodoks kullanduım..hıstle beraber lap da olmuştum 2. gun kaltım ayaga ben..

ben de histeroskopi oldum, yaklaşık 4 gün adet kanaması gibi oldu. daha sonra da lekelenme şeklinde devam etti. senin rahminin durumuna göre değişir.mesela benim rahim perdem çok kalınmış, doktor resmen duvar örmüşsün zordu dedi. ilk iki gün ağrılarım oldu sonra toparlandım cnm. şiddetli bir kanama olursa hemen merkeze gel, onun dışında kanama olması normaldir demişti.

Son düzenleme:
Canım ben de temmuz ayında histeroskopi yaptırmıştım. Benim için kabus gibi günlerdi, tam bir ay kanamam durmamıştı. Az az sürekli kanamam olmuştu ve ateşlendim,karın ağrım vardı. Enfeksiyon kaptım diye korktum, hasteneye yatırdılar iki gün kaldım sonra ateşim düştü çıkardılar. Antibiyotik ve ağrı kesici tedavisi uyguladılar.
Okuyacağımız bütün dualara bende katılırım, hatta dualar bitince boşluğa düştüm. İyi oyalıyordu.

Kızlar biraz önce geldim doktordan, kanamam olmadı o günden sonra. Yarın benim için büyük gün transfer olacak Hepinizin dualarına çok ihtiyacım var, sizlerden başka kimse bilmiyor... Doktor 10 gün rapor verdi, evde vakit geçirecem artık.

canımmm hayırlı olsun...
bende trasnferden sonra rapor almak ıstıyorum ..dr ne yazdı rapora..
tup bebek falan yazarsa şirkete veremem

çok sevindim bi aksililk çıkmamasına :)) bende yarın okula başlıyorum öğrencilerime kavuşuyorum :)) inşallah çok rahat bi transfer olur. sorunsuz miniklerini alıp gelirsin :)) bi daha da hiç ayrılmazsın :))

duvalarımız seninle cnm hayırlısıyla al bebişlerini:))

Canım yaşadıklarımız benzer bu hafta adet oldum heralde 10 gün sonra histereskopi yapılacak rahim duvarında sorun oluncada bebişler ölüyormuş eğer sorun varsa o anda çözüyorlarmış.Bu arada benim tiroid bezim seneler önce alınmıştı ben hayatım boyunca tiroid ilacı kullanacağım ve devamli takipte hamile kalınca bırakmak değil devamlı gözetlenip daha fazla doz artırılıyor.Nerde oturuyorsun bilmiyorum ben izmir deyaşıyorum ama doktorum manisa celal bayar üniversitesinde profesör oraya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…