herkese merhaba, 2 haftadan sonra ben geldim ve dün test yaptık malesef negatif arkadaşlar 3. tedavimizde hüsran ile sonuçlandı.....
bende bu ay adetimi bekliyorum 3.denemem olacak bu sufer ilk defa dondurulmuslarla transfer yapilacak hayirlisi artik insallah bu seferde hüsranlan bitmez.
canımm lucrıne adetın 21 gunu başladım dımı...
sanırım bende ole olucak...
trasnfere kadar devammı..
bende bu ay adetimi bekliyorum 3.denemem olacak bu sufer ilk defa dondurulmuslarla transfer yapilacak hayirlisi artik insallah bu seferde hüsranlan bitmez.
datlum
yarın kesın haberlerını beklıcem..
kızlar bı pozıtıf gorsek de neşelensek..
Melikeeecim sagol guzelim nasil heyecanliyim anlatamam blowhole beni cok etkiledi isterdim ki ondan once pozitifi gorelim ama kismet ...umarim ben sevindiririm topigi....kizlar yarin ilk firsatta sizlere yazacagim olumlu olumsuz burda olacagim aksama...
opuyorum,
edanur hoş geldin aramıza hayırlı olsun cnaım tedavin.. benim de üçüncü denemem ve ilk donmuş transferim oldu çarşamba günü sonucu almama az kaldı inşllah hepimiz iiçin hakkımızda hayırlısı olur.
aramıza hoşgeldin canım..inşallah bu ilk donmuşunla gelir bebişin....istersen senide listeye ekleriz
sudenazcım bu gün estrofeme başladım,listeye geçersin,sizi sık sık kontrole çağırıyorlar mı bu tedavide,ben haftaya perşembe gidicem 22 aralık yani,ilk 3 gün günde 2,sonraki 5 gün 3,sonra 4 estrofem alıcam günde 10 ünite lucrin de devam,zaten gittikten sonrada transferime karar verilir rahim kalınlığıma göre sanırım hayırlısı çok umutsuz bir akşamımdayım,yarın güzel haberler almak istiyoum artık burdan
Melikeeecim sagol guzelim nasil heyecanliyim anlatamam blowhole beni cok etkiledi isterdim ki ondan once pozitifi gorelim ama kismet ...umarim ben sevindiririm topigi....kizlar yarin ilk firsatta sizlere yazacagim olumlu olumsuz burda olacagim aksama...
opuyorum,
Hosbulduk canim sagol.Insallah tutunmuslardir simdi nasil bir durumda oldugunu biliyorum cok zor insaalh sonuc hayirlisiylan iyi olur mutlu haberi alirsin artik 3.olmus seninde rabbim kimseyi mahrum birakmasin.iyi haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?