Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

[SIZE=1[B][/B]][/SIZE]

wish cnm nbr şimdi okudum yanlış okumadı isem neden iptal olduki transfer ben de sen dn hbr arıyrdum bugun dr a gidicektin ya sormk istediklerim vardı sana neyse cnm hayrlısı olsun sorun ne bilmiyrm ama belki bizde de ters giden birşyler olabilir hayrlısı inşallah hakkımız da

Evet kavuşuyorum bebeklerime 2 tane transfer edilecek, tabi inşallah sorunsuz çözülürlerse....

arkadşm hayrlısı olsun inşallah rabbm kucağınada almayı nasip etsin hiç sorunsuz sormk istediğim birşey var sana benm de buay dondurlmş olucak bu çözülme işi nasıl oluyor sen transfer için gittiğin andamı çözülüyr embriyolar birde kaçıncı gün yapılıyor transfer hiç bilgim yokta ö dilerim merak ettm rabbm yardımcın olsun

TOOBEE, PETEK_UNAL, EFEYLUL, SUDENAZ,
cankuşlar, o halde; 70.000 Besmele-i Şerif ve 70.000 Kelime-i Tevhid başlayalım inşallah. Ne dersiniz? bir de aslında 7 cuma üst üste Kenzül Arş okunması var. ama onu disipline etmek zor olabilir. sizin için de uygun olursa 70.000 Besmele-i Şerif ve 70.000 Kelime-i Tevhid başlayalım.

MELİKEE; valla bilmiyorum ne yaptı. ama baya bir kanama var canım. dışarı çıkıyorum, sorun olmuyor, yani ağrım çok yok ama hissediyorum. tüp bebiş tarihi konusunda şöyle dedi; "tekrar adet ol, 3.gün gel, hormon bakalım, sonra transfer yapalım, hiç ilaç kullanmayacağız" dedi. sanırım ocak 18-20 gibi yapar inşallah. PETEK_UNAL'a sormuşsun rapora ne yazdı diye. benim dr da geçen transferde "şiddetli pelvik ağrı" yazmıştı.

SEVVALÇİÇEK; bana tek söylediği "rahimde bir sorun yok, herşey yolunda" dedi. çok şükür. ben bu kadar kanama beklemediğim şaşırdım canım. sana da cd vermişlerdir sanırım; ne bileyim saçma bir benzerme olacak ama ortada pamuk şekeri gibi görüntüler var mıydı?

PETEK_UNAL; canıımmmmm, gözün aydın. Allahım yolunu açık etsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. çok sevindim tatlım ya. hayırlı olsun tekrar. senin için de kısmetse 707 Ya Varis okuyacağım; Allah kabul etsin inşallah. (AMİN)

SEVDAMMMM; Canım hayırlı olsun. kist hepimiz yaşadık, hemen geçecek nasıl olsa, hiç keyfini bozma arkadaşım.

WİSH_; kaçırdım galiba, neden iptal oldu canım?

faceden yazınca burdan yazmayı unutuyorum.
bugun klınkteydim tarnsfer günüm belli olacaktı
10 kasımda histeroskopi olmuştum araştırma sonunda polip çıktığı öğrenildi ve o gün alıntı bugun adetimin 10. günü ilaçlarımı ve bantlarımı kullanıyorum usg E2 vePROGESTERON tahlileri yapıldı dr um usg de rahimde çizgi şeklinde birşey var dedi ekranda bende gördüm kalın çizgi şeklinde bişey vardı dr benim anlayacağım dilde pütürüklü bişey var dedi. sanırım polip tam olarak temizlenmemiş dr um bu ay iptal edelim dedi eğer transferini yaparsam benim içime hiç sinmez dedi önümüzdeki ay adetin 6.-7.günü gel dedi tekrar bakalım eğer kaybolmadıysa yine temizlerim dedi bana yine histeoskopi yolları gözüküyo gibi bugun 21. günlük ilacının sonu kendimi avutuyorum belki önümüzdeki ay geçer diyorum tüm tedavilerimde acele ettim sonra hep pişman oldum bu tedavimde acele etmek istemiyorum ama kendimi bu ay için çok hazırlamıştım sabah çok üzülmüştüm şimdi ama iyiyim bundada vardır bir hayır diyorum ..ama ALLAH biliyo bu ay tedayi hiç istemiyordum 2 sene önce aynı ayda aşılama yaptımıştım doğum günümde negatif sonuç almıştım yine negatif sonuçalmaktan korkuyordum d.günümde. benimki takıntı tabi.

Son düzenleme:
oooo hamam yaramış haaaa süpermiş....
ara hemen doktorunu..muyeneye çağırır muhtemelen
aradım hayatım yarın merkezdeyim allahın izniyle
hadi gözün aydın canım çok sevindim hemen doktorunu ara görüş muhakkak kontrol için cağıracaktır :)))
yarın kontrole gitcem kuzummmmmm

hayatım bundada vardır bir hayır allah korusun transferin olupta sonuç negatif olsaydı daha çok üzülürdün içine sinsin daha iyi

olur canım ben yaparım listeyi

canım tekrar burdanda yazayım...klasik cümleler olacak ama vardır herşeyde bir hayır ...bazen ben bi neden çıkça bile diyorum...çünkü negatiflerime bir kılıf bulamıyorum...sende bildiğin bu engeli aşıp bebişine çooooook kısa zamanda kavuşacaksın..

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF
[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]70.000[/TD]
[TD]70.000[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

BLOWHOLE25
DEW77
EFEYLUL
PETEK-UNAL

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şimdiden hepinizin ağzına yüreğine sağlık

Son düzenleme:
PETEK- UNAL allah yardimcin olsun hayirlisi ile al gel bebislerini :)) alkim dualarim seninle bi daha hic ayrilma bebislerinden : ))

canımmmm sakın saakınnn uzulmee...herişde vardır bı hayır kesın... Bunu bıle bıle transferyapmalarından onlemını alıp yapmaları bın kat daha ıyı
bız hemen ıstıyruz.. Ama zaman çabuk geçiyo ben geçen ay trasnfer olucaktı ıptal oldu yumurtalar fazla çalıştıgından.. ıyıkıde yapılmadı dedim bak bugun yarın adet olucamm..başlıcam tedavımee

SEVVALÇİÇEK; bana tek söylediği "rahimde bir sorun yok, herşey yolunda" dedi. çok şükür. ben bu kadar kanama beklemediğim şaşırdım canım. sana da cd vermişlerdir sanırım; ne bileyim saçma bir benzerme olacak ama ortada pamuk şekeri gibi görüntüler var mıydı?

Ben ilk anastezinin etkisiyle ilk ayıldığımda baya bir kan gelmişti. Benzetmene bayıldım bu arada :)
aynen bahsettiğin gibi görüntüler vardı. beyazlı grili, deri gibi de değil, hakketen pamuk şeker gibiydi evet.
doktor onları lazerle kısa kısa vuruşlarla kesiyor. sonra aynı cihazla su veriyor temizliyor falan.
benim ilk 5 gün adet kanaması gibi diğer günlerde lekelenme şeklinde devam etti.
şimdi iyiiym cnm.
senin de geçirdiğin operasyonun büyüklüğüne ya da senin duruma göre değişir.herkes aynı değil, dert etme bence.
aksi bir durum olsa, şiddetli ağrı kanama şeklinde olur bence.

Kızlar şimdiden hepinize çok teşekkür ederim dualarınıza çok ihtiyacım var. Transferim saat 13.00 da, heyecandan karnıma ağrılar giriyor. Bugün kocişimde evde onunla kahvaltı keyfi yaptık, şimdide ayaklarımızı uzattık televizyon izliyoruz. Aslında kurbanlık koyunlar gibi transfer saatini bekliyoruz... Transfer saatinde dualarınızı bekliyorum, ben de sizler için dua edicem, hepinizi öpüyorum...

arkadşım hayrlısı olsun bolbol dua et rabbim kolaylaştırsın inşallah,sağlıkla al bebeklerini ben inanıyorum hepimiz anne olucaz sırayla bugun sıra senın ben de heyecnlanıyrm böyle tranfer olan arkdşlarımı okuyunca tedavideym ve gun sayıyorum bebeklerimi almak için ne guzel bir duygu aslında yaşadığımız olumlu bakmak lazım her kadına nasip olmuyor saf saf gidiyorlar bir bakıyrlarki hamile bence biz özel anneleriz bebeklerimiz de öyle tabiki rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah pozitif sonuç alıcaksın

herkese merhaba, 2 haftadan sonra ben geldim ve dün test yaptık malesef negatif arkadaşlar 3. tedavimizde hüsran ile sonuçlandı.....

canim hayirlisi olsun sikma canini lutfen demek ki zamani degilmis daha RABBİM hskkinda hayirlisini vrsin. cok sukur de esinde iyisiniz tekrar denersiniz olmadi tekrardenersiniz umudunu kaybetme lutfen (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…