Saol canım darısı sizlerin başına, raporu alınca ben de ilkk teşhise ne yazdı diye baktım, PELVİK ENFEKSİYON diye yazmış.
Evet kavuşuyorum bebeklerime 2 tane transfer edilecek, tabi inşallah sorunsuz çözülürlerse....
aradım hayatım yarın merkezdeyim allahın izniyleoooo hamam yaramış haaaasüpermiş....
ara hemen doktorunu..muyeneye çağırır muhtemelen
yarın kontrole gitcem kuzummmmmmhadi gözün aydın canım çok sevindim hemen doktorunu ara görüş muhakkak kontrol için cağıracaktır :)))
faceden yazınca burdan yazmayı unutuyorum.
bugun klınkteydim tarnsfer günüm belli olacaktı
10 kasımda histeroskopi olmuştum araştırma sonunda polip çıktığı öğrenildi ve o gün alıntı bugun adetimin 10. günü ilaçlarımı ve bantlarımı kullanıyorum usg E2 vePROGESTERON tahlileri yapıldı dr um usg de rahimde çizgi şeklinde birşey var dedi ekranda bende gördüm kalın çizgi şeklinde bişey vardı dr benim anlayacağım dilde pütürüklü bişey var dedi. sanırım polip tam olarak temizlenmemiş dr um bu ay iptal edelim dedi eğer transferini yaparsam benim içime hiç sinmez dedi önümüzdeki ay adetin 6.-7.günü gel dedi tekrar bakalım eğer kaybolmadıysa yine temizlerim dedi bana yine histeoskopi yolları gözüküyo gibi bugun 21. günlük ilacının sonu kendimi avutuyorum belki önümüzdeki ay geçer diyorum tüm tedavilerimde acele ettim sonra hep pişman oldum bu tedavimde acele etmek istemiyorum ama kendimi bu ay için çok hazırlamıştım sabah çok üzülmüştüm şimdi ama iyiyim bundada vardır bir hayır diyorum ..ama ALLAH biliyo bu ay tedayi hiç istemiyordum 2 sene önce aynı ayda aşılama yaptımıştım doğum günümde negatif sonuç almıştım yine negatif sonuçalmaktan korkuyordum d.günümde. benimki takıntı tabi.
TOOBEE, PETEK_UNAL, EFEYLUL, SUDENAZ,
cankuşlar, o halde; 70.000 Besmele-i Şerif ve 70.000 Kelime-i Tevhid başlayalım inşallah. Ne dersiniz? bir de aslında 7 cuma üst üste Kenzül Arş okunması var. ama onu disipline etmek zor olabilir. sizin için de uygun olursa 70.000 Besmele-i Şerif ve 70.000 Kelime-i Tevhid başlayalım.
bugun klınkteydim tarnsfer günüm belli olacaktı
10 kasımda histeroskopi olmuştum araştırma sonunda polip çıktığı öğrenildi ve o gün alıntı bugun adetimin 10. günü ilaçlarımı ve bantlarımı kullanıyorum usg E2 vePROGESTERON tahlileri yapıldı dr um usg de rahimde çizgi şeklinde birşey var dedi ekranda bende gördüm kalın çizgi şeklinde bişey vardı dr benim anlayacağım dilde pütürüklü bişey var dedi. sanırım polip tam olarak temizlenmemiş dr um bu ay iptal edelim dedi eğer transferini yaparsam benim içime hiç sinmez dedi önümüzdeki ay adetin 6.-7.günü gel dedi tekrar bakalım eğer kaybolmadıysa yine temizlerim dedi bana yine histeoskopi yolları gözüküyo gibi bugun 21. günlük ilacının sonu kendimi avutuyorum belki önümüzdeki ay geçer diyorum tüm tedavilerimde acele ettim sonra hep pişman oldum bu tedavimde acele etmek istemiyorum ama kendimi bu ay için çok hazırlamıştım sabah çok üzülmüştüm şimdi ama iyiyim bundada vardır bir hayır diyorum ..ama ALLAH biliyo bu ay tedayi hiç istemiyordum 2 sene önce aynı ayda aşılama yaptımıştım doğum günümde negatif sonuç almıştım yine negatif sonuçalmaktan korkuyordum d.günümde. benimki takıntı tabi.
Bugun klınkteydim tarnsfer günüm belli olacaktı
10 kasımda histeroskopi olmuştum araştırma sonunda polip çıktığı öğrenildi ve o gün alıntı bugun adetimin 10. Günü ilaçlarımı ve bantlarımı kullanıyorum usg e2 veprogesteron tahlileri yapıldı dr um usg de rahimde çizgi şeklinde birşey var dedi ekranda bende gördüm kalın çizgi şeklinde bişey vardı dr benim anlayacağım dilde pütürüklü bişey var dedi. Sanırım polip tam olarak temizlenmemiş dr um bu ay iptal edelim dedi eğer transferini yaparsam benim içime hiç sinmez dedi önümüzdeki ay adetin 6.-7.günü gel dedi tekrar bakalım eğer kaybolmadıysa yine temizlerim dedi bana yine histeoskopi yolları gözüküyo gibi bugun 21. Günlük ilacının sonu kendimi avutuyorum belki önümüzdeki ay geçer diyorum tüm tedavilerimde acele ettim sonra hep pişman oldum bu tedavimde acele etmek istemiyorum ama kendimi bu ay için çok hazırlamıştım sabah çok üzülmüştüm şimdi ama iyiyim bundada vardır bir hayır diyorum ..ama allah biliyo bu ay tedayi hiç istemiyordum 2 sene önce aynı ayda aşılama yaptımıştım doğum günümde negatif sonuç almıştım yine negatif sonuçalmaktan korkuyordum d.günümde. Benimki takıntı tabi.
Kızlar şimdiden hepinize çok teşekkür ederim dualarınıza çok ihtiyacım var. Transferim saat 13.00 da, heyecandan karnıma ağrılar giriyor. Bugün kocişimde evde onunla kahvaltı keyfi yaptık, şimdide ayaklarımızı uzattık televizyon izliyoruz. Aslında kurbanlık koyunlar gibi transfer saatini bekliyoruz... Transfer saatinde dualarınızı bekliyorum, ben de sizler için dua edicem, hepinizi öpüyorum...
kızlar bu kunuda hiç bir bilgisi olnan yokmuınjurıy rahim yaralama yapılım tutunma şansını artırıyomuş
aranızda dondurulmuşlarla bu tekniği oyguluyan varmı cevaplarsanız çok sevinirim
kızlar bu kunuda hiç bir bilgisi olnan yokmu
benim bi bilgim yok canımm...
herkese merhaba, 2 haftadan sonra ben geldim ve dün test yaptık malesef negatif arkadaşlar 3. tedavimizde hüsran ile sonuçlandı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?