Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

slm bayanlar.bu akşam saat 9 da başlayıp cumhurbaşkanımıza twitırdan tüp bebekta uygulanan tek embriyonun ve rapor şartlarının zorluklarını yazıcaz.herkes toplanıp yazarsak gerekli ilgiyi toplayabilirixz. lütfen destek verin yaşadığımız zorluklar yetmezmiş gibi bu uygulamalarda her denemedeki şansımızı düşürüyo .LÜTFEN DESTEK VERİN

amin arkadaşım amin inşlh Allahım sağlıklı, sıhatlı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Bende canım ilk denemeden sonra değiştirdim merkezi, 2 ve 3. denememi soranüste yaptık.dondurulmuşlarım var hastanede ama ben daha iyi bir doktor arayıştayım ve bi kaç ay doğal şeyler ile uğraşıcam Allahım doğru yolu göstersin inşlh.Sonuçta bu yaptıklarımız vesile Rabbim ol dedisin inşlh cnm.....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm degerim 119.50 sevincten ucuyorummmmmmmmmmmmmmmm hemen yazayim istedim :)))))

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm degerim 119.50 sevincten ucuyorummmmmmmmmmmmmmmm hemen yazayim istedim :)))))

cok sevindim canim :))) gsrcekten godunce gozlerim doldu cok mutlu oldum. RABBİM insallah saglikli aihhatli kucagina aayi da naaip etsin. RABBİMsizi hic ayirmasin sizi. heehlade bugun en mutlu gunundur. RABBİM insallah bize dw tattirsin bu duyguyu

tebrik ederim canım, ben de kent hastanesi tüp bebek le ilgili foruma şöyle bir girdim bugün orda bana yazmışsın sonuç ne oldu diye fi tarihinde, merak ettim senin durumun ne oldu diye bir bakayım dedim ve bu mesajını buldum, çok sevindim, darısı başıma inşallah

DEW77 sonucunu gorunce hemen test yapmak istedim cok heveslendim ilk hamisimiz olarak listenin basinda olacaksin insallah :))

PWTEK-UNAL nasilsin canim.iyisin demi :))

kızlar merhaba, ben dew i ararken tesadüf buldum burayı, bizim de dondurulmuş 4 embriyomuz var, geçen sene aralık gibi başlamıştık tüp bebek işlemlerine, 35 i doldurmadığım için tek embriyo koydular ve tutmadı, aslında ilk test pozitif çıktı çok sevindik ama ikinci negatif çıktı tam bir yıkım oldu bizim için (( herneyse epey bir toparlayamadım ben kendimi şimdi yeniden dondurulmuşlardan transfer düşünüyoruz. mart ayında 35 imi dolduracağım için marttan sonra düşünüyoruz. sizlerle deneyimlerinizi paylaşmayı çok isterim. bütün bunlar çok yıpratıcı ve demotive edici paylaşmak biraz olsun rahatlatıyor inşallah hepimizin dileği bir an önce gerçekleşir

CİDO hosgeldin aramiza aslinda adfik ozel kliniklerde iki embrigo transfwei yapuyorlar. sadece butun sorumlulugun bize ait olduguna dair bi kagit imzalatiyorlar :)) hatta ben doktorumu uc embrigo icin zorladim ama kabul etmedi :)) yasak bisey yapiyoruz zaten daha da zora sokma lutfen bizi dedi ole deyine bende bisey demedim.

hoşbulduk biz kent hastanesinde yaptırdık izmirde, mümkünü yok olmaz, bu konuda çok sıkı denetleniyoruz dediler, mecburen tek koydurduk biz de
peki senin durum nedir şu anda ne zaman yapıldı transfer

DEW77 sonucunu gorunce hemen test yapmak istedim cok heveslendim ilk hamisimiz olarak listenin basinda olacaksin insallah :))

aldım ben cevabımı inşallaaaahhhh pozitif çıkar herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun bir an önce

aldım ben cevabımı inşallaaaahhhh pozitif çıkar herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun bir an önce

bugun 8. gun insallah pazartesi trst gunum. ucuncu denememiz ilk dondurulmus transferim. hayirlisi insallah :))

dew çk mutlu oldum inan umudumuz oldun.rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin hayırlı ugurlu olsun cnm.darısı başımızaaaa:))

efeylül sakın tes falan yapıyım deme lütfen sabret az kaldı inşlh listede ikinci sırada seni göreceğiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…