seni cok iyi anliyorum canim tam bir yil 13 aralik 2010 da ilk transfeeim oldu. cok umutlu olduklari icin tek embriyo transferi oldu maalesef sonuc negatif. yaklas k bir yilda kendimizi toparlayabildik maddi manevi. ekimde tekrar basladik hadi ayirlisi dedik 17 kasim 2011 ikinci negatif sonuc sonuctan 4 gun sonra adet oldum zatwn kontrole gittim doktorum kistimin veya herhangi bir sorunun olmadigini soyledi yumurtaliklarim rahmim normale donmustu.hormonlarim kan degerlerim guzeldi ve doktorum hamilelik icin butun hormanlar uyarilmisken vucut buna hazirlanmisken ara vermeyelim dedi . simdi sonuc icin gun sayiyorum :)) tek dilegim rabbim hayirlisi ile saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin :))) ha burada ilk denemeden sonra hemen klinigimi degistirdim.insan yasadikca tecrube edindikce daha bilincli davraniyor :))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm degerim 119.50 sevincten ucuyorummmmmmmmmmmmmmmm hemen yazayim istedim :)))))
Canım sonucun beni yattığım yerden ağlattı, çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin...Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm degerim 119.50 sevincten ucuyorummmmmmmmmmmmmmmm hemen yazayim istedim :)))))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm degerim 119.50 sevincten ucuyorummmmmmmmmmmmmmmm hemen yazayim istedim :)))))
CİDO hosgeldin aramiza aslinda adfik ozel kliniklerde iki embrigo transfwei yapuyorlar. sadece butun sorumlulugun bize ait olduguna dair bi kagit imzalatiyorlar :)) hatta ben doktorumu uc embrigo icin zorladim ama kabul etmedi :)) yasak bisey yapiyoruz zaten daha da zora sokma lutfen bizi dedi ole deyine bende bisey demedim.
DEW77 sonucunu gorunce hemen test yapmak istedim cok heveslendimilk hamisimiz olarak listenin basinda olacaksin insallah :))
PWTEK-UNAL nasilsin canim.iyisin demi :))
aldım ben cevabımıinşallaaaahhhh pozitif çıkar herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun bir an önce
dew çk mutlu oldum inan umudumuz oldun.rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin hayırlı ugurlu olsun cnm.darısı başımızaaaa:))Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm degerim 119.50 sevincten ucuyorummmmmmmmmmmmmmmm hemen yazayim istedim :)))))
DEW77 sonucunu gorunce hemen test yapmak istedim cok heveslendimilk hamisimiz olarak listenin basinda olacaksin insallah :))
PWTEK-UNAL nasilsin canim.iyisin demi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?