ohhh şükürler olsun birisi daha anne olma yolunda...kızlar kendiside gelir herhalde burayaaa ...ama ben dayanamayıp söyliycemmmmmmmmm
karasu81 arkadaşımız hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
9. gün değeri 71.72 çıkmış...
tekrar tebrikler arkadaşımmmmmmmmmmmm
kızlar hamileym şükür rabbime 71.72 degerim 10. gun baktırdım rabbm hepimize nasip etsin anne olmayı darısı hepinzin başına hadi sudenazz sıra sen de cnmmm
kızlar hamileym şükür rabbime 71.72 degerim 10. gun baktırdım rabbm hepimize nasip etsin anne olmayı darısı hepinzin başına hadi sudenazz sıra sen de cnmmm
hakkaten kız,baksana millet çatır çatır hamile kalıyor,ama yanlış hatırlamıyorsam karasuyun bayağı bir belirtisi vardı,bende belirti falan yok doğal olarak umutda yok hal böyle olunca kendime dikkat etmem gerektiğini bile unutuyorumnilüfercim bak..karasu hamile bende seni arıycaktım yani..
bırak umutsuzluğu bak neleroluyor inş.sende hamilesin
buz bebişler bence daha iyi tutunuyor hem annenin rahmi dinlenmiş oluyor hemde bebişler sıcağa hasretler niye ayrılsınlarki ordan tabi tutucaklarr
çok şükür canım inşallah deyerin güzel bir şekilde artar sen sürekli yatıyomuydun yoksa ev işi falan yapıyomuydun
Karasu sana soracağım o kadar soru var ki doktorun kim di aynı merkezdeyiz çünkü neler yaptın nelere dikkat ettin hemen transferden sonra eve mi gittin yoksa orda geceledinmi ben ilkinde orda yatmıştım sorular çok ama inan senin için çok sevindim duyduğumdan beri gözyaşlarıma hakim olamıyorum canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhabalar bir şey soracam perşembe günü histerekopi olacağım olanlar biliyordur dinlenmek gerekiyor mu daha sonrasında stres yaptım nedense :)
ay kız ağzından bal damlıyo ama ben hamile deyilim malseftebrik ederim canım allahım hayırlısıyla kucağına almayıo nasip etsin inşallah
bak kaç kere okuduk yazıldı yani..onun belirtileri vardı ve hamile çıktı ama hiçbişey yaşamayanda çıkıyor canım hamile...hakkaten kız,baksana millet çatır çatır hamile kalıyor,ama yanlış hatırlamıyorsam karasuyun bayağı bir belirtisi vardı,bende belirti falan yok doğal olarak umutda yok hal böyle olunca kendime dikkat etmem gerektiğini bile unutuyorum
Kizlr hepinize tektek yazmk istiyrm ama esimm kiziyr tlfnu aliyr elimdn kanamm onu korkuttu bana dua efin sonuctn 1saat sonra kan geldi yatyrm tekrr t edrum herkese darisi hepinizn basina hepimz anne olucaz
ay kız ağzından bal damlıyo ama ben hamile deyilim malsef
inşallah bir ay sonra:))
kıslarr Nitrik Oksit ( l arginin ve taurinle diye bişey duydum embriyo transferinde tutunmaya yardımcı oluyomuş, duyan varmı bu ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?