kendime bu transferimle alakalı netten hiç birşey bakmıyacağım diye söz vermiştim ama dayanamadım iyide oldu aslında belirti yaşamayıp hamile kalan bir sürü insan varmııış:)))
kendime bu transferimle alakalı netten hiç birşey bakmıyacağım diye söz vermiştim ama dayanamadım iyide oldu aslında belirti yaşamayıp hamile kalan bir sürü insan varmııış:)))
ay kız ağzından bal damlıyo ama ben hamile deyilim malsef
inşallah bir ay sonra:))
canım 2 tane kaldı donmuşum üşümüş bi halde annelerinin yeniden cesaret etmesini bekliyor. teşekkür ederim arkadaşım beni düzenlediğin için :)))
Canım bende yapmak istiyorum.Bugünlerde herşeyden o kadar uzak kaldımki kendime çok kızıyorum, kendime söz verdim yarın dualara katılmaya tekrardan başlıyacağım. Bu arada sizleri de özledim neler yapıyorsunuz...kızlar bu arada bugün komşum annesi için mevlüt okuttu ordaki hocaya sorum ne yapalım nasıl dua edelim diye oda bana 40 gün boyunca günde 2256 kere YA RAHMAN soyle dedi. bol bol zekeriya as duasını et dedi. 7 gün oruç tut iftar ederken suya 21 er defa YA BARİ YA MUSAVVIR YA HALİK söyleyip üfle o suyla orucunu aç dedi. bende yapmayı düşünüyorum sizinle de paylaşayım dedim :))
inşaalah alırsın tez zamanda sonrada tutarlar canım..ya ben napıyım 5 buz bebişim10 aydır dondular kaldılar
Canım bende yapmak istiyorum.Bugünlerde herşeyden o kadar uzak kaldımki kendime çok kızıyorum, kendime söz verdim yarın dualara katılmaya tekrardan başlıyacağım. Bu arada sizleri de özledim neler yapıyorsunuz...
Canım sen takılma belirtilere hiç birşey hissetmeden hamilelik geçiren insanlar var. Şimdilik bebişlerin seninleler sen onun tadını çıkar, gerisi Allah'a kalmış nasibinde bu sefer olması varsa neyi ihmal edersen et olur...yaa kızlar,daha doğrusu karasu ve sude,siz böyle belirti melirti yazdıkça ben bir garip oluyorum,sizi okuyunca uyuşma kasılma falan bende tık yok valla,neyese hayırlısı ne yapalım,bu arada transferimin 4 günü yaptırmam gereken e2 ve progesteron testini ancak bugün yaptırabildim,6.günüm bu arada,biraz ihmalden dolayı kızdılar ama yapcak bişey yok,bu süreç arasında sizden hiç böyle testler istenmedi mi?benim ilkindede istenmişti,neyse e2 yani estradiol 420,prgtrn 8,3 perşembe tekrar,estrofemimde 4 alıyordum 3e indi,bilginize ve yorumlarınıza sunulur
Ne güzel motive ediyorsunuz insanı, ben nedense negatiften sonra birşey yapamaz oldum. Ama şimdi sizlerin yazdıklarınızı okuyunca kendimden utandım, yarın tam gazla tekrardan başlıyorum...Allah'ın izniyle cumaya bitirelim kızlar, dualarımızı mademse. Ayyyy çookk heyecanladım yineee. Allahım kabul etsin inşallah.
Ne güzel motive ediyorsunuz insanı, ben nedense negatiften sonra birşey yapamaz oldum. Ama şimdi sizlerin yazdıklarınızı okuyunca kendimden utandım, yarın tam gazla tekrardan başlıyorum...
kızlar listeyi üzerinden tekrar düzenledim
Canım tebrik ederim,Rabbim sonuna kadar onu koruyup, kollasın.kızlar hamileym şükür rabbime 71.72 degerim 10. gun baktırdım rabbm hepimize nasip etsin anne olmayı darısı hepinzin başına hadi sudenazz sıra sen de cnmmm
tşk ederim sudenaz sağolasın bebeklerinle yaşayasn inşallah :))
Canım karasu arkadaşımıza ben de çok sevindim, sıra sende artık. İnşallah cuma günü seninde hamilelik haberini okurum burdan, bana hep hamileymişsin gibi geliyor. Rabbim bebişlerini sana bağışlasın...kızlar kendiside gelir herhalde burayaaa ...ama ben dayanamayıp söyliycemmmmmmmmm
karasu81 arkadaşımız hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
9. gün değeri 71.72 çıkmış...
tekrar tebrikler arkadaşımmmmmmmmmmmm
Ben de aynısını istiyorum, önce üst listeye daha sonra da en alttaki listeye yazılmak istiyorum. Bu arada perşembe günü gidicem hastaneye görüşmek için, doktor uygun görürse ben de son donmuşları adet olduktan sonra denemek istiyorum...aminnn inşallah o listeye geçtiğim gün hemen çıktısını alıp asacamiyice psikopata bağladım ben yaaaa yeni yeni kendime geliyorum yaa nasıl ihtiyacım varmış böyle bir habere. kendim alsam bu kadar sevinirim herhalde :)) sırıtık sırıtık geziom yaaa ağzım kulaklarım da :)))
sudenaz senin sonuçtan sonra damat halayı çekecem ahdım var.sana da çok az kaldı canım :)))
SUDENAZ ya beni negatif listesinden kaldırabilir misin sana zahmet ya ocak adetini bekliyor diye üst listeye ekle kötü oluyorum kendimi orda görünce :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?