faceden yazdım burdan yazmazsam çatlarım :))) bugun güzel bir gün :) elize ve özloşcan'la görüşeceğim saatler kaldı :))))
canım sağol 4.gün dondurulmuş 2 embriyo bide ben şey duydum tek kalanı tekrar dondurmuyolarmış 2 sini transfer ediyolarmış bilmiyorum ne derece doğru inşallah böyle olursa ikiz bile olabilir içimi rahatlattınız ben Ankara gatada yaptırmıştım nasip transferim bu perşembe inşallah bi sıkıntı olmazda mutlu haberimi bende paylaşırım sizlerle :)
äarkadaslarrrr... taransfer saatim belli oldu 11 ocak 9:15 ve bebislerimin durumu iyi Allah sükürTra sfere nasil gittiniz nasil oluyo ve sonrasinda nelere dikkat edecegim bilmiyorum, söylemiyo bu drlar
sye cim bir tuhaf oldum..yani bu kadar yıl içinde onlarca idrar testi yaptım..hepsinde 2. çizgiyi görmek için saatlerce bekledim...ama olmadı...kısmet bu güneydi..onuda gördüm şükürler olsun...
slm kızlar nasılsınız
benim yarın 14.30da randevum var inşallah iyi geçer yarın baçlıyorum allın izini ile bana dua edin
faceden yazdım burdan yazmazsam çatlarım :))) bugun güzel bir gün :) elize ve özloşcan'la görüşeceğim saatler kaldı :))))
Kızlar ben işteyim, büsürü işin arasında girip okuyorum yazdıklarınızı ama ben pek yazamıyorum, kusuruma bakmayın... burda olduğunuzu bilmek güsel.. onu dicektim ben :26:
günaydın
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
sudecim idrar testini yapmakla iyi etmişin
kızlar bulusuyosunuz bugün ne güzel
karasu sen her halinle güzelsindir sekerim bebis napı
sudecim bu arada dua listesinde hepsinden 1000 tane okudum
Allah kabul eder ins
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6.günü çok şükür.bende halen tık belirti yok galiba benim minik kuzum yok artık çok dua ediyorum ama artık nasip
Ahhh cnmmm edrtimm tedaviden onve guzel bir kadindimm ama tam 1yil ivinde 4kere tedsvi ve sonradinda hizla alinn kilolar suanda 60kilo ile hamis kaldim cok dikkat etmm lazim enaz 10kilo ile girdersem dogumasukur dicem valla moralim bozuluyr cnmmm ayrica t edetim sana moral ver bana
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6.günü çok şükür.bende halen tık belirti yok galiba benim minik kuzum yok artık çok dua ediyorum ama artık nasip
kızlarr nasılsınızzzz
sudenaz beybıı yazıyorum ama sen bana cevap yamzıyosunn :44::44:
transferı bekleyen arkadaşlar nasılsınız..heyecan yapmayın Allahın ıznıyle hayırlısı olsun..
öpuyorum buralardayım...
canım belirtisiz tutanda var..bak aramızda yabangulu var..oda hiç hissetmemişti..ama pozitif..hatta bugün yazmış 6 haftalık oldu hala tık yok diye..düşün artık..
kız ben seni napıyım heeben yazıyorum sen görmüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?