canımmm nasılsın......
senın ıkız olabılırmı degerın baya bı yuksek...
canım sen hangi merkezdesin? kaçıncı denemen? sebep ne? ve kaç embriyo kanuldu?
ben umut tüp bebek merkezindeyim 2.tüp bebek denemem.2 embiryo konuldu kaliteleri orta denildi .nedeni ise eşim azospermi ve bulunan spermlerde hareketsiz idi.ilk denemem de iyi kalite3.gün embiryosu verildi 2 tane ama olmadı bende herhangi bir problem yok belkide tüp bebek de bu son denemem olacak elimzde kullancak başka sperm de kalmadı.Ama Allahım herşeyin hayırlısını versin o yüzden biraz sulu gözlüyüm ben
sELAM CANIM HAYIRLI OLUR INSALLAH BU SEFER SENDE O POSITIVI YASARSIN UMARIM.BENDE ALMANYADA KWZ DARMSTADTA 3DENEMEMI ILK DEFA DONDURULMUSLARLAN YAPICAM 2 EMBIRYOM VAR SALI GÜNÜ TERMININ VAR SUANDA ADETIN9GÜNÜNDEYIM NORMAL YUMURTLADIKTAN SONRA RAHIM KALINLIGINA BAKILACAK SONRADA ALLAHIN IZNIYLEN TRANSFER YAPILACAK SEN KACINCI GÜNÜNDESIN ADETININ
sağol canım iyiyimmm çok şükür...
evet değerler yüksek ama hiç belli olmaz...bende isterim ikiz olsun inşallah
ben umut tüp bebek merkezindeyim 2.tüp bebek denemem.2 embiryo konuldu kaliteleri orta denildi .nedeni ise eşim azospermi ve bulunan spermlerde hareketsiz idi.ilk denemem de iyi kalite3.gün embiryosu verildi 2 tane ama olmadı bende herhangi bir problem yok belkide tüp bebek de bu son denemem olacak elimzde kullancak başka sperm de kalmadı.Ama Allahım herşeyin hayırlısını versin o yüzden biraz sulu gözlüyüm ben
sudenazzz cnmmm cokkk t ederimm walla bayıldımmm cok güzel olmuşşş eline sağlıkkkk nasılsın bugunn
Selam kızlarrr .... Az önce doktordan geldim, reglmin 2. günü, kistim yok olmuşçatlamamış yumurta kist oluşturmuş onun durmununu gözleyeceğiz ona göre başlarız ilaca demişti... çok sevindim haliyle bir prüz kalkmış oldu. doğuöm kontrol ilacına başıycam bugün 15 gün sonra da gel bi iğne yapıcaz dedi, izmirdeki doktorumla görüşmüş, spreye falan gerek yok onlar eski yöntemler, hem spreyin ayarlaması zor dedi. iğneyi yaparız şubat reglisini bekleriz dedi!! bu durumda şubat reglsini bekliyo yazalım banaaa
ay cnm yaa aynen ben de hep eşim annem ve ben eküri gibi dolandık cumaya kadar hafta sonunu da evde geçirdim bugun sabh ben de kendimi hemen kuafre attim kaş bıyık walla insana benzedim ayol bir kaşlarım var görmen lazım birde hormon ilaçları alınca tabi 1 hafta da recep ivedik gibi oldumt ederim cidden eline sağlık cnm yaa off biran önce hafta sonu gelsin ben bebemi görmek istiyorum hiç tık belrti yok ben de hamiş olduguma inanamıyorum da sende iyi yapmışsın walla sıkıldık evde oturmktan
Selam kızlarrr .... Az önce doktordan geldim, reglmin 2. günü, kistim yok olmuşçatlamamış yumurta kist oluşturmuş onun durmununu gözleyeceğiz ona göre başlarız ilaca demişti... çok sevindim haliyle bir prüz kalkmış oldu. doğuöm kontrol ilacına başıycam bugün 15 gün sonra da gel bi iğne yapıcaz dedi, izmirdeki doktorumla görüşmüş, spreye falan gerek yok onlar eski yöntemler, hem spreyin ayarlaması zor dedi. iğneyi yaparız şubat reglisini bekleriz dedi!! bu durumda şubat reglsini bekliyo yazalım banaaa
ay cnm yaa aynen ben de hep eşim annem ve ben eküri gibi dolandık cumaya kadar hafta sonunu da evde geçirdim bugun sabh ben de kendimi hemen kuafre attim kaş bıyık walla insana benzedim ayol bir kaşlarım var görmen lazım birde hormon ilaçları alınca tabi 1 hafta da recep ivedik gibi oldumt ederim cidden eline sağlık cnm yaa off biran önce hafta sonu gelsin ben bebemi görmek istiyorum hiç tık belrti yok ben de hamiş olduguma inanamıyorum da sende iyi yapmışsın walla sıkıldık evde oturmktan
güldürdün beniiii delüüüüüüüüüü
allahtan benim kaş bıyık sorunum yok...daha hayatımda hiç bıyık aldırmadım..kaşımdada 3-5 adet bişey cımbızla çeviyorum..
bende ayın 18. inde aldım randevuyu..çok heyecanlıyım..benim belirtiler sürüyor..özellikle sol kasığımdaki sancı hiç geçmiyor..ama dediğin gibi inanamıyorum..bugün hazır dışarıdayken idrar testi aldım yapıcamsaklarım artıkın
güldürdün beniiii delüüüüüüüüüü
allahtan benim kaş bıyık sorunum yok...daha hayatımda hiç bıyık aldırmadım..kaşımdada 3-5 adet bişey cımbızla çeviyorum..
bende ayın 18. inde aldım randevuyu..çok heyecanlıyım..benim belirtiler sürüyor..özellikle sol kasığımdaki sancı hiç geçmiyor..ama dediğin gibi inanamıyorum..bugün hazır dışarıdayken idrar testi aldım yapıcamsaklarım artıkın
ay cnm yaa senın 18 benm 14 ocak ayyyyyy çok heyecanlı ben biran önce görmk istiyorummmm bebeğimi rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu darısı herkesin başına ayyşanslısın sen ne gusel bıyık ve kaş derdi yok walla kendimden korktum aynada eşime diyorum benmle konuşurken bakma işte yüzüme süşür temiz anne oldum bu sabah ay bide ne oldu şupentinin licra çorap almştım 1 ayönce hadi dedim sabh giyim tayt gibi sıck tutsun benii anam içine giremedim 1 beden çorabın kestim lastiğini iyice öyle giydim sonra dedim bol gelen kotum var o nu giyim şokk içine giremedimm ben şişko oldum şişko moralim bozulduuu:2:
bakkk belirti arıyordun al sana belirti KİLOLAR :))) keşke bütün kilolarımızı böyle güzel bi sebepten alsak canım ya :)))
canım çok sevindim..doğum kontrol hapını bende kullanmıştım...kist olmasın diye..işe yaramıştı...sende güzel başladın sonuda güzel biter inşallah....
hahahaaaaaaaaacnm benm çok kilo aldımmm ama çirkin anne olucamm dikkat ediyorum ama ekmek yemiyrm sadece sbh 1 dilim o kadar ama bu belirtimi bilmem ki birde enaz 4 saatte arayla karnım acıkıyor başka da bişiy yok
selam arkadaşlar ben aranıza daha yeni katıldım 2 tüp bebek denemem oldu her ikisi negatifle sonuçlandı 3.tüp bebek denememi dondurulmuşlarla deneyeceğim bakalım bu çarşamba çözdürcekler ve bi bozulma olmazsa çözülmelerinde perşembe günü transferim gerçekleşecek şuanda estroderm bant kullanıyorum bu akşamda crinone jele başlıycam benim aklıma takılan ne gibi bi bozulma oluyo düzgün çözülmezse umutlarım bir sonrakinemi kalacak
hahahaaaaaaaaacnm benm çok kilo aldımmm ama çirkin anne olucamm dikkat ediyorum ama ekmek yemiyrm sadece sbh 1 dilim o kadar ama bu belirtimi bilmem ki birde enaz 4 saatte arayla karnım acıkıyor başka da bişiy yok
merhaba inşallah güzel haberler alırız benimde bu ay dondurulmuş buz bebeklerle ilk deneme biraz anlatırmısn ilaç kullandınmı adetinin kaçıncı günü transfer ön bilgi verirsen sevinirim[/m i
Canim benim ilk denemem donmamislarla hic yapilmadi, almanyada tedavi görüyorum, burda ordaki gibi cok ikazda tavsiyelerde bulunmuyorlar, sanki cok normal bisey gibi. Burda adetimin ilk gününden itibaren prognova21 diye bi ilac kullanmaya basladim, simdi bebisler cözüldü ve carsamba günü 9:15 de türkiye saati 10:15 de buluscaz:) tranferden 5 gün önce utrogest diye düsük önleyici bi hap var onu almaya basladim. bu kadar. transfere nasil gelecegim dedim normal gel bisey yapmana gerek yok dediler. bende bilmiyorum türkiyede idrara skisik gelin diyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?