demek eşinle okuyorsun..ne güzel...rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahhhh........
kızlar ben geldim az önce geldim çok yoruldum
muayene yaptı kis falan yok dedi esrafom diye bir ilaç verdi kollanıcam
pazartesi kel dedi başladık ama bende zerre kadar heyecan yok niye bilmiyorum sankı bu gün dr öylesine gitmişim gibi
heyecan umut yok niye acaba benden bu kadar
Kızlar merhaba,
Sonunda bugün Bülent Urman'a gidebildim. Eşim ve benden test istedi.İstediğim yerde yaptırabileceğimi söyledi. sonra da endometriousz için ameliyat olup da deneyebileceğimi, şansımın arttacağını söyledi. Ama ameliyat olmadan da deneyebileceğimi söyledi %50 şansımın olduğunu söyledi. Uzun protokol uygulayacağını söyledi. İşte böyle...Şimdi rahim filmi çektirmem gerekiyor....İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Sizce nerde film çektrebirim? Özelde mi çektireyim yok sa devlette mi? daha önce hiç çektirmedim de..
Bu arada gün sayan arkadaşlar size şimdiden şans diliyorum, dualarımı gönderiyorum. Umarım güzel haberlerinizi okuruz burdan..
Sudenaz ve Karasu, bugün hastanede beklerken dergide okudum. Klasik müzik dinlemek bebeklerin stresin azaltıyormuş ve beyinleri geişiyormuş...Bebişlere dinletin bol bol da, stresten uzak dursunlar, zaten dünya çok stresli:))
tedaviye yeni başlayanlar, inancınızı yitirmeyin...Önce inanmak gerekiyor..
ben nedense bugün daha iyi hissediyorum. Amerikan Hastanesinin fiyatı da korktuğum gibi çıkmadı...ama bakalım...başka yerleri de araştıralım diyor eşim:))
canım hakkında hayırlı olsun inşallah rahim filmi kolay ben 12 gün falan oluyor çektireli kendi doktorum çekti özellikle ondan istedim kendimi daha rahat hissedecektim çünkü oylede oldu normal muayenden farkl ıdeğildi narkoz falanda almadım doktorumla muahbbet ederek çekti. sadece sonunda birazz kanamam oldu ilaç tansiyonumu düşürdü 5 dakika falan masa da yattım sonra kalktım canım. inşallah her şey yolunda gider bir an önce kavuşursun bebeğine :))
sağol canım, ne kadar ödedin rahim filmine..Şimdi ben orda çektirmek istemedim. ne kadar isterler onu da blmyorum ama:)) hepimiz aynı gemide yolculuk yapıyorum..umarım isteyen herkes en kısa zamanda, yorulmadan, tükenmeden bebeğimize kavuşuruz...
Sudenaz 500 daha salavat , 700 ya rahman, 700 ya varis ve 400 ya halik-ya bari-ya musavvir eklermisin. Yarin dualarinizda bana torpil gecermisiniz arkadaslar
canım 350 dediler ama pazarlığı iyi yapmışım herhalde şu kadar para verdik daha şu kadar daha vereceğiz falan derken 173 liraya düşürdüm canım :))) aminnnnn
ooo süpersin:))) ben de bulduğum yerle pazarlık yapayım o zaman:))
sağol canım, ne kadar ödedin rahim filmine..Şimdi ben orda çektirmek istemedim. ne kadar isterler onu da blmyorum ama:)) hepimiz aynı gemide yolculuk yapıyorum..umarım isteyen herkes en kısa zamanda, yorulmadan, tükenmeden bebeğimize kavuşuruz...
ısırırım senin o bebişlerini bennnnn....iyiyim canım...bugün misafir vardı..şimdi giriyorum...kocişim ayın 17 sinde geliyor..18 inde ilk ultrason var..çok heyecanlıyım...hamileyim derken sanki yalan söylüyomuşum gibi hissediyorum..daha inanamadım hala..görmem lazım
selam canım heyecan doruktaa şafak 10 günkızlarr nasılsınızzzz
sudenaz beybıı yazıyorum ama sen bana cevap yamzıyosunn :44::44:
transferı bekleyen arkadaşlar nasılsınız..heyecan yapmayın Allahın ıznıyle hayırlısı olsun..
öpuyorum buralardayım...
hayırlı olsun canım umarım pozitifi görürsü belirti arama skın çok erkenn.merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6.günü çok şükür.bende halen tık belirti yok galiba benim minik kuzum yok artık çok dua ediyorum ama artık nasip
bebişşşşş daha yeni gördümm süper bir gündüüüfaceden yazdım burdan yazmazsam çatlarım :))) bugun güzel bir gün :) elize ve özloşcan'la görüşeceğim saatler kaldı :))))
çeektik canımm wishhh yayınlarsaa bende görmedim :)günaydın canımmmmmmmmmmmmmmm.....güzel bir gün geçirin...fotolarınızı çekin
olsun canım bende senin gbiyimmm :)Kızlar ben işteyim, büsürü işin arasında girip okuyorum yazdıklarınızı ama ben pek yazamıyorum, kusuruma bakmayın... burda olduğunuzu bilmek güsel.. onu dicektim ben :26:
sğol canım beni güzel birgün oldu.. kaynattık :)wish,elize,özloşcan şen sohbetli,keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle...
äarkadaslarrrr... taransfer saatim belli oldu 11 ocak 9:15 ve bebislerimin durumu iyi Allah sükürTra sfere nasil gittiniz nasil oluyo ve sonrasinda nelere dikkat edecegim bilmiyorum, söylemiyo bu drlar
Sudenaz 500 daha salavat , 700 ya rahman, 700 ya varis ve 400 ya halik-ya bari-ya musavvir eklermisin. Yarin dualarinizda bana torpil gecermisiniz arkadaslar
Kızlar merhaba,
Sonunda bugün Bülent Urman'a gidebildim. Eşim ve benden test istedi.İstediğim yerde yaptırabileceğimi söyledi. sonra da endometriousz için ameliyat olup da deneyebileceğimi, şansımın arttacağını söyledi. Ama ameliyat olmadan da deneyebileceğimi söyledi P şansımın olduğunu söyledi. Uzun protokol uygulayacağını söyledi. İşte böyle...Şimdi rahim filmi çektirmem gerekiyor....İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Sizce nerde film çektrebirim? Özelde mi çektireyim yok sa devlette mi? daha önce hiç çektirmedim de..
Bu arada gün sayan arkadaşlar size şimdiden şans diliyorum, dualarımı gönderiyorum. Umarım güzel haberlerinizi okuruz burdan..
Sudenaz ve Karasu, bugün hastanede beklerken dergide okudum. Klasik müzik dinlemek bebeklerin stresin azaltıyormuş ve beyinleri geişiyormuş...Bebişlere dinletin bol bol da, stresten uzak dursunlar, zaten dünya çok stresli:))
ben nedense bugün daha iyi hissediyorum. Amerikan Hastanesinin fiyatı da korktuğum gibi çıkmadı...ama bakalım...başka yerleri de araştıralım diyor eşim:))
kızlarr merhabaa allah hepinizin gönlünün muradını versinnnn inş.
ben tam 1 sene sonunda bebiş haberi aldım rabbim sizlerede güzel haberl almayı nasip etsin
tesadüfen gördüm dua listenizi bende sizin için dua etmek isterim
tesbihlerden sizin için çekebilirmiyim yoksa sizlermi çekeceksinizzz
iyi geceler kızlar...
nasılsınız?*ben iyi olmaya çalışıyorum(
sudecim inş.bebişleirni göreceksin canım..
tedaviye başlıyacakalrın allah yardımcısı olsun...
sye...inş.seninde poziitif olurda yeniden motive oluruz negatifler canımı sıkıyor giresim bile gelmiyor yaaa
transfer olucka arkdaşalırmız siiznde inş.transferiniz güzel geçer canlar....
...........1000 yamuasvvir yabari yahalık(1001 oldu kızzyazarkene)
2500 ya rahman
707..ya varis..
kızlarr merhabaa allah hepinizin gönlünün muradını versinnnn inş.
ben tam 1 sene sonunda bebiş haberi aldım rabbim sizlerede güzel haberl almayı nasip etsin
tesadüfen gördüm dua listenizi bende sizin için dua etmek isterim
tesbihlerden sizin için çekebilirmiyim yoksa sizlermi çekeceksinizzz
kızlar benim transferimin 11. günü 398........13. günü 894 çıktı...değerim yüksek fakat anca ikiye katladı..baktım yazılanlara ikiz olanlar genelde 3 e 4 e kalıyor...sizce ikiz olabilirmi? ayın 18 inde öğrenicem daha..çok heyecanlıyım
Kızlar merhaba,
Sonunda bugün Bülent Urman'a gidebildim. Eşim ve benden test istedi.İstediğim yerde yaptırabileceğimi söyledi. sonra da endometriousz için ameliyat olup da deneyebileceğimi, şansımın arttacağını söyledi. Ama ameliyat olmadan da deneyebileceğimi söyledi %50 şansımın olduğunu söyledi. Uzun protokol uygulayacağını söyledi. İşte böyle...Şimdi rahim filmi çektirmem gerekiyor....İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Sizce nerde film çektrebirim? Özelde mi çektireyim yok sa devlette mi? daha önce hiç çektirmedim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?