hayrlı olsun hakkın da benm de 2. denemmm dondrulmştu ve oldu darısı sana inşallah evet sakın kendini kasma lütfen raht ol takma kafaya olucak inşallah rabbımn izniyle rabbim yardımcın olsun kucağın bebişle dolsun inşallhMerhaba arkadaşlar bende bugün dondurulmuşlarla tedaviye başladım. Bu ikinci denemem olacak ilkinde çok kasmıştım kendimi. O yüzden ikincisinde daha rahat olmak istiyorum . iki tanecik embriyom var estrofem ile bugün tedaviye başladım hakkımızda hayırlısı , Allah hepimizin yardımcısı olsun.
cnmmm wishm ama bizi de unutma burayuada yaz ne olur walla annelik nasıl gidiyr daha henuz hiç birşey anlamadım çünkü hep hastalıkla geçti buseferde grip oldum sanki alerjide var hapşuruyrm sürekli cnmm keyif yapamadım yani anlıyacağın inşallah keseyi de pıtırcıklarıda duydukmu inşallah sükür diyicem darısı başına inşallah wishim hep aklımda ve duamdasın rabbim bu sefer sana son tedavi olmayı nasip etsin kucağını doldursun inşallah herşey gönlünce olsuniyim canım ben genelde burdaki arkadaşlarla facede takılıyoruz buraya girmeyi unutuyorum :))ama aklım sende nasıl gidiyo annelik yarın kalp atmımını duymaya gideceksin canım hayırlısı olsun inş senin adına çok seviniyorum :)bende şuan beklemedeyim düznliyicim bitti bugun yarın adet olmam lazım bakalım ne olucak merakla bekliyorum bende:) benim için dua et canım k.i.b öptüm
neden olduğunu doktor doğru dürüst açıklayamadı kesesi yok dedi ne olmuş olmuş ölmüş dedi aynen dediğini yazdım ve kafam çok karıştı doğru dürüst bi açıklama yapamadığından kesin bişe demediğinden güvenim yok doktoruma haliyle dondurulmuş embriyolarada.sanki para basıyoruz biz ne maddiyatımızı ne de psikolojimizi nasıl bi ruh haline gireceğimizi düşünmüyolar.az önce randevu aldım görüşmeye gitcem beni tatmin edecek açıklama yapmak zorunda.canım ALLAHIM bebeğini sana bağışlasın sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah kesesini kalp atışını duydunu mu daha yenimi yoksa ALLAHIM üzmez senide hiç kimseyide inşallahhhhhhhh...
arkadaşlar topiğin başlığından anlaşılacağı gibi dondurulmuşlar,ilk tarnasferleriniz neticesi ne oldu negatifse yada pozitifse dondurulmuşlara güveniniz ne kadar benim ilki pozitif ti ama dediğim gibi 6 hafta anca kaldı bebeğim benle şimdi güvenim yok merkezede,doktorumada,dondurulmuş embriyolarımada ve doktorum 2 ay sonra gel tekrarlayalım dedi erken deilmi 2 ay hiç bi fikrim yok bu konuda 32 yaşındayım 6 yıllık evlilik ama yinede bana erken geliyo düşükten sonra 2 ay sizler nasıl güveniyorsunuz neler hissediyosunuz kafam çok karışık.
günaydın bütün anne adayları ve hamişler yarın test yaptırmayı düşünüyorum ne olur dua edin bana.Yeni tedaviye başlayan arkadaşlar sizlerinde hayırlı olsun inşallah
slmmm kıslar nasılsınız ben 2 gundur pek giremiyrm feci halde grip oldumm acayip hapşuruyorum kasıklarım acıyor artık ve sadace minoset verdi dr um bir de iphone dn giriyrdum evde fakat kesinlikle kendimden uzak tutmamı istedi bilgilerinze kıslar bu konuda iphone kullananlar pek bulundugunz ortama yakın tutmayın bugun birz ofise geldim burda takılıcam dua edin bizde yarın ilk kontrol için gidicez bakalım kesemizi gorür ve dr amcadn güsel şeyler duyarız inşallah rabbim herkese nasip etsin en kısa zaman da inşallah kuzagımıza almak nasip olur bebeklerimizi
merhaba sudenazcım benide eklermisin listene.25 yasındayım umut tüp bebekte aralık adetimle basladım tedavime ben pko hastasıyım esimdede varikosel war.bende dondurulmuşlarla denicem sansımı çünkü dr.um çok yumurta çıknca transferi iptal etti.buarada 2.denemem.16 tane embriyom var
adetimi bekliyordum ve bu gün adet oldum dr.gidicem dualarınızı bekliyorum.ALLAHım hepimizi sevindirsin inş...hayırlı cumalarrr.
huhuuuuuuuuuuuuuuu ikiz annesi nerdesin ayol şimdi tam seni sorucktım baktım geldi bizim annecik dua et bize yarın ilk buluşmamız var bebişimle inşallah herşy yolunda olur senın maşallah cnm değer uçmş kıs 3 üz olmasın bu bebeler içeride
bak yaaa diyene bak
kızım sen nerdesin asıl..ben seni çok merak ettim
yarın bebişini gör gel bakalım...
bana daha çok var...bende çok merak ediyom...
evet cnm yaaa ben biliyrm yok oldum ortalıktan fakat hasta oldum dun hiç çıkmadım yataktan bugun kendimi attım dışarı evde net yok cnmm laptpta yok ceptn giriyorum ona da dr izin vermiyr kesinlkle iphonu yaklşatırma yanına dedi ben de korkudan attım oda dan dışarı tlfnuinşallah cnmmm yaaa yarın olsun hemen hadi herkes yatağa hemen yatalım uyanalım ben dr a gideyimm hadi amaaa ayy çok heyecan yaptım ben ilk buluşmamız rabbim herkese nasip etsin inşallhh darısı başına sen de biran önce git buluşmaya bebişlerin le sana bişiy dicem ben sen bence üçüzzzzzz annesi olucaksın cnmmm
Merhaba arkadaşlar bende bugün dondurulmuşlarla tedaviye başladım. Bu ikinci denemem olacak ilkinde çok kasmıştım kendimi. O yüzden ikincisinde daha rahat olmak istiyorum . iki tanecik embriyom var estrofem ile bugün tedaviye başladım hakkımızda hayırlısı , Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım aramıza hoşgeldin...inşallah sende buz bebişine kavuşursun...senide ekleyelim listeye...bilgilerini verirsen (yaş,merkez,infertilite nedeni,)
slm arkadaşlar benim transferim dün gerçekleşti dondurulmuş embriyomla bakalım şimdilik pek bi değişiklik yok hakkımızda hayırlısı olsun bu sefer daha da rahatım ilk 2 deneme de çok stresliydim bakalım nasip inşallah Allahım er yada geç güldürür hepimizi bundan sonrası zaten Allah'a kalmış elimizden geleni yapıyoruz ve takdir gene de Allahtan sizler ne durumdasınız ben haftaya 21 ocakta test dedi ama cumartesi gününe geliyo pazartesi yaptırırım artık Lavinya yazdıkların için çok teşekkür ederim...
slm arkadaşlar benim transferim dün gerçekleşti dondurulmuş embriyomla bakalım şimdilik pek bi değişiklik yok hakkımızda hayırlısı olsun bu sefer daha da rahatım ilk 2 deneme de çok stresliydim bakalım nasip inşallah Allahım er yada geç güldürür hepimizi bundan sonrası zaten Allah'a kalmış elimizden geleni yapıyoruz ve takdir gene de Allahtan sizler ne durumdasınız ben haftaya 21 ocakta test dedi ama cumartesi gününe geliyo pazartesi yaptırırım artık Lavinya yazdıkların için çok teşekkür ederim...
sudenazzz nbr nasilsin:) ben bi sey sorcam tutunma kanamasi falan diyorlar o nasil oluyo ki
Hoşbulduk Sudenazcım bilgilerimi veriyim hemen ikinci denemem 25 yaşındayım , Kadıköy Florence Nightingale'de tedavi görüyorum, sorun eşimdeki sperm azlığı.
Aylinim bende cumadan tahlil yapsam çıkarmı acaba kararsızım çok şimdilik crinone jel kullanıyorum akşamları ve bide estroderm bant kullanıyorum neler yesem neler yemesem bilmiyorum sen nelere dikkat ediyorsun aynı ilaçlarımı kullanıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun çok kasmamak lazım her iş olacağına varıyo zaten sabırla bekliyorum bebişimi...:))
32 yaşındayım sebebsiz infertilite ilk denemem Ankara Tüp Bebek merkezinde negatifle sonuçlandı
2.denemem Ankarada Gata da yaptırdım oda negatifti ve orda 2 dondurulmuş embriyom vardı bunlardan sadece 1i transfer edildi diğeri çözülürken bozulmuş sanırım
3.denemem dondurulmuş embriyo ve test tarihim 21 ocak cumartesi ama tatil olduğu için mecbur pazartesiye kalacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?