32 yaşındayım sebebsiz infertilite ilk denemem Ankara Tüp Bebek merkezinde negatifle sonuçlandı
2.denemem Ankarada Gata da yaptırdım oda negatifti ve orda 2 dondurulmuş embriyom vardı bunlardan sadece 1i transfer edildi diğeri çözülürken bozulmuş sanırım
3.denemem dondurulmuş embriyo ve test tarihim 21 ocak cumartesi ama tatil olduğu için mecbur pazartesiye kalacak :))
Canım bu soğan kürünü bana da anlatır misin? Benim de çikolata kistim var acaba ise yarar mi?
hadi bakalım canım benim bebişlerini görde bizide haberdar etmeyi unutma tamammıevet cnm yaaa ben biliyrm yok oldum ortalıktan fakat hasta oldum dun hiç çıkmadım yataktan bugun kendimi attım dışarı evde net yok cnmm laptpta yok ceptn giriyorum ona da dr izin vermiyr kesinlkle iphonu yaklşatırma yanına dedi ben de korkudan attım oda dan dışarı tlfnuinşallah cnmmm yaaa yarın olsun hemen hadi herkes yatağa hemen yatalım uyanalım ben dr a gideyimm hadi amaaa ayy çok heyecan yaptım ben ilk buluşmamız rabbim herkese nasip etsin inşallhh darısı başına sen de biran önce git buluşmaya bebişlerin le sana bişiy dicem ben sen bence üçüzzzzzz annesi olucaksın cnmmm
hayırlı olsun canım bebişlerin inşallah annelerine sıkıca tutunur ve hep orda kalırlar sonunda güzel haberlerinizi alacaz inşallah rabbimin izniyleslm arkadaşlar benim transferim dün gerçekleşti dondurulmuş embriyomla bakalım şimdilik pek bi değişiklik yok hakkımızda hayırlısı olsun bu sefer daha da rahatım ilk 2 deneme de çok stresliydim bakalım nasip inşallah Allahım er yada geç güldürür hepimizi bundan sonrası zaten Allah'a kalmış elimizden geleni yapıyoruz ve takdir gene de Allahtan sizler ne durumdasınız ben haftaya 21 ocakta test dedi ama cumartesi gününe geliyo pazartesi yaptırırım artık Lavinya yazdıkların için çok teşekkür ederim...
SUDECIM LISTEYE 1200 yA VARiS,1300 ya MUSAVViR-YA BARi-YA HALIK EKLERMISIN CANIM
[sıze=2][sıze=3]ekledim canım[/sıze][/sıze]
sUDECIM SENI YORACAM AMA YANLIS HESAPLAMISSIN CANIM ÖNCEDEN 700 YA MUSAVVIR YABARI YA HALIK CEKMISTIM BUGÜNDE 1300TANE CEKTIM YANI TOPLAM 2000 YAPIYOR SEN LISTEYE 3000YAZMISSIN ZAHMET OLMAZSA TABI OLCAK SENI GECE GECE YORUYORUM DÜZELT CANIM
hallettim canım..ne demek
CANIM hayırlı olsun tedavin dondurulmuşlamı transfer olacak öyleyse bilgi verirmisin
tedavideCanım hayırlı olsun, yolun açık olsun inşallah. ücret ne kadar acaba? Allah muhtaç etmesin inşallah ama burası olmazsa ben de orayı düşünüyorum?
Canım benim 3.denemem olacağı için 4160 dediler. Içinde tahliller, ultrasonlar, psikolog işte herşey var. Tabi artı ilaç, ilaç için de en az 1000 en çok 2500 tutar dediler. Hepsi bu:) sen şu an hangi merkeze gidiyorsun. Bugün nette tararken gördüm hospitalium hastanesininin sgk ile anlaşmasi varmış hiç fark ücreti almıyormuş. Ben de henüz tam net karar vermedim. Bakalım.
günaydın herkese kan tahlili verdim geldim sonuç saat 13:30 da çıkacak.bu arada evde gebelik testleirnden de yaptım sonuç negatif zaten hissetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?