EVET CANIM AC KARINLAN ICMEN GEREKIYOR YEMEKLERDEN 10DAKIKA ÖNCE TADI COK IGRENC BILIYORUM AMA KATLANACAKSIN BEN KATLANDIM.ILIK iC FAZLAD TADI BELLI OLMAZ ILIK ICMEN GEREKIYOR
1.günümü tamamladım:)) iyi kötü içeceğiz artık..bakarsın tüp bebeğe falan gerek kalmadan hamile kalırım değil mi? Neden olmasın:))
teşekkür ederim sudeciğim şimdilik benim karnımın hemen altında bi şişlik var, ama dediğin gibi hiç belli olmuyo. bazen diyorum kendimi dinliyorum ondan böyle oluyo bundan önceki denememde çok fazla hazırlanmıştım ama tam testime 2 gün kala kahve lekelenmelerim başlamıştı ve benim o kadar çok moralim bozulduki başladım ağlamaya tabiy o zaman tutunma kanamasını falan bilmiyorum beni susturabilmek ne mümkün ama dediğim gibi ondan sonra devamı geldi bu sefer o yüzden biraz da olursa olurr olmazsa Allah sağlık versin diye bakıyorum hayırlısı diyorum testi düşünmemeye çalışıyorum biliyorumki Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak bu iş hakkımızda hayırlısı olsun...
Can arkadaşlarım hepinize çok teşşekkür ederim ama sonuç beklediğim gibi yani negatif oldu 4,84 bende de sınır bir sonuç çıkar zaten.dr um pazartesi tekrarla belki yükselir dedi ama bu saatten sonra yükselmez bilen bilir eşim azosperm yani menide sperm yok tekrar mikro tese olması lazım ki buda çok zor bir ihtimal eşim hemen olmaz diyor tabi oda haklı kendince çok yıprandı bende çok yıprandım içim yanıyor can arkadaşlarım hepinizin yolu açık olsun benden şimdilik bu kadar
kızlar yarın randevum var doktorda saat12de ınsallah doktor yarın yumurtlama olmus desın rahım duvarıda kalınlasmıstır ınsallah hersey ıyı olursa yarın.allahın ıznıylen cuma transferım olacak heralde tabı bebıslerım rabbımın ıznıylen sapa saglam cözülürlerse bana dua edın yarın ıcın canlarım!!!!!!!!!!:18::18::18:[/color][/sıze][/font][/B]
cnm sen zencefil ve bali karistirip hergun ye bana cok iyi geliyrdu guselce dinlen hatta belki ust solynum yoluyla ilgili antibiotk alirsin dr la gorus su kirmizilr hamis olsanda sana slm veriyorlr yine insllh sende olmaz bendn aksm ustu tekrar geldi hyrlusi artik sabh aricam dr umu benimki baya biryaramz olucak uslu uslu yatamiyor iceride darisii size insllh cnm
Sende dr unla gors transfer oncesi hallet o oksuruk isini cnmm ben yadiyorum suanda igrenc bir durum ve kotu olan ilac yok dinlen darisi basina insllh cnmm rabbim herkese cifter cifter evlat versin insllh hyrli olsun
inşallah bi sorun yaşamadan bebişlerine kavuşursun canım
AMiN CANIM AMiN SENDE INSALLAH
Can arkadaşlarım hepinize çok teşşekkür ederim ama sonuç beklediğim gibi yani negatif oldu 4,84 bende de sınır bir sonuç çıkar zaten.dr um pazartesi tekrarla belki yükselir dedi ama bu saatten sonra yükselmez bilen bilir eşim azosperm yani menide sperm yok tekrar mikro tese olması lazım ki buda çok zor bir ihtimal eşim hemen olmaz diyor tabi oda haklı kendince çok yıprandı bende çok yıprandım içim yanıyor can arkadaşlarım hepinizin yolu açık olsun benden şimdilik bu kadar
canım geçmiş olsun ama değerin sınırda inşallah yükselir canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki üzülme diyemeyeceğim biliyorum ki insan üzülüyor(
inşallah bi sorun yaşamadan bebişlerine kavuşursun canım
canım denedim onuda ya neler yapmadım ki kim ne dediyse yaptım ama geçiremedim doktorumu ilk grip olduğumda aradım ama ilaç kullanma doğal beslen boğazını sıcak tut bol c vitamini al dedi ilaç istemiyorum dedi canım ne olur sende kendine çok dikkat et bol bol dinlen dua et. çok yaramaz senin bu sıpacığın baksana ne güzel rahat yeri bulmuş sıcacık bide huysuzluk ediyor :))) aminnn bizim için bol bol dua et canım hamişin duası kabul olurmuş
kızlar yarın randevum var doktorda saat12de ınsallah doktor yarın yumurtlama olmus desın rahım duvarıda kalınlasmıstır ınsallah hersey ıyı olursa yarın.allahın ıznıylen cuma transferım olacak heralde tabı bebıslerım rabbımın ıznıylen sapa saglam cözülürlerse bana dua edın yarın ıcın canlarım!!!!!!!!!!:18::18::18:
canım hadi bakalım güzel haberlerle gel..rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahhh...
bu arada listeyi gayet güzel yapıyosun yani göz atmama gerek bile yok...karışıcağını sanmıyorum...çünkü en sonki listeden itibaren okunanlar ekleniyor...listeyi en son sen eklediysen ben artık öncesine bakmam o listeden sonraki verilenleri eklerim...o zamanda bunları bunları ekledim demene gerek yok..
lisetelerle ingilenmene çok sevinirim..çünkü eşim gelecek pek giremem..ayrıca eşim dönerken bilgisayarımı götürcek (zaten arkadaşınındı) kardeşimin var ama oda okullar açılınca gidecek...malesef evime dönene kadar böyle çok giremiycem...
canım hadi bakalım güzel haberlerle gel..rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahhh...
bu arada listeyi gayet güzel yapıyosun yani göz atmama gerek bile yok...karışıcağını sanmıyorum...çünkü en sonki listeden itibaren okunanlar ekleniyor...listeyi en son sen eklediysen ben artık öncesine bakmam o listeden sonraki verilenleri eklerim...o zamanda bunları bunları ekledim demene gerek yok..
lisetelerle ingilenmene çok sevinirim..çünkü eşim gelecek pek giremem..ayrıca eşim dönerken bilgisayarımı götürcek (zaten arkadaşınındı) kardeşimin var ama oda okullar açılınca gidecek...malesef evime dönene kadar böyle çok giremiycem...
canım yaa girmeye çalış lütfen merak ederiz biz seni :)) gerçi ararım ben seni. eşinle dönmekten neden vazgeçtin canım bişey yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?