merhaba arkadaşlar benim de 14 ocakta transferim gerçekleşti 26 ocakta da gebelik testi yaptıracağız inşallah bebeğim benimledir...dualarınızı gördüm ben de evde yasin tebareke amme okuyup tesbih çekiyorum ve kendimle beraber tüm bebek isteyenlere dua ediyorum allahım kabul eder inşallah!!!eğer isterseniz beni de listenize eklerseniz benim dualarımı da yazar tamamlarız
[ı][sıze=3]hayırlı olsun canım ınsallah bebıslerın sana sımsıkı tutunmuslardır rabbım dualarını ve dualarımız kabul etsın[/sıze][/ı]
sağol canım Allah razı olsun inşallah bebeğim benimledir beklemek çok zor ya 26 ocağa kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum inşallah tutunmuştur Rabbim hepimizin duasını kabul eder inşallah!!!
amin canim amin.suanda nasil bir durumda oldugunu gayet iyi anliyorum ben iki kez yasadim haftayada ALLAHIN izniylen 3.kez olacak insallah son olur hepimizin.rahat ol canim sadece positiv düsün hamile oldugunu farz et öyle gecir günlerini.ben ikisindede negativ düsündüm öylede oldu ama busefer insallah positiv düsünüp positiv sonuc alirim sende öyle yap keyfini cikar bebislerinin
benim ilk tüp bebek denemem bu kadar heyecanlıyım ve stresliyim Allahım size gereçekten sabır versin ve Rabbim bu yollarda kimseyi oyalamasın hepimizin son denemesi olsun inşallah!!içimde var mı yok mu çok merak ediyorum hiçbir şey hissetmiyorum varlığına dair zaten daha önceden de hamile kalmadığım için de hamilelik belirtisi nasıl bir şey onu da bilmiyorum inan içime koyduklarını görmesem inanmayacağım olduğuna şimdi fena halde merak ve heyecan varhep dua ediyorum bebişlerimiz bizi terk etmesin diye...
AMiN AMiN... iNSALLAH SENINLEDIRLER CANIM STRES YAPMA FAZLA MERAK ETME OLACAGI VARSA OLUR CANIM BELIRTIDE ARAMA BURDA ARKADASLARIMIZ HIC BELIRTI YASAMADAN HAMILE KALANLAR COK:BEN 1ENEMEMDE HIC BELIRTI YOKTU NEGATIV SONUC ALDIM 2 ENEMEMDE VARDI AMA YINE NEGATIV SONUC ALDIM YANI BELLI OLMUYOR BU BELIRTILER.BU ARADA NE PROBLEMIN VARDI TÜP BEBEK YAPTIN CANIM
canım edanur ben bir şey sormak istiyorum sen bu konuda baya şey yaşamışsın rabbim sana daha büyük acılar yaşatmaz inşallah bebişinin seninle olmadığını nasıl anladın son gün yapılan kan testinde mi belli oldu yoksa 12 günlük süreçte kanaman mı oldu
[ı][sıze=3]ınsallah canım.ben zaten hıc bırındede benımlen olduklarını hıssetmedım 2.denememde 5gün benımlen oldugunu anladım sonrada 5günden sonrada hergün agladım yemek yerken bıle durup durup aglamaya baslardım 5günden sonra nedense gıtıklerını anlamıstım:ben hıc bırındede kanam olmadı doktorum test yaptı 10:gün öyle bılıyordum.[/sıze][/ı]
inşallah bu son denemen olur ve son olur bebişn ömür boyu seninle olur!!!ben de endişe ediyorum acaba benimle mi değil mi diye hep dua ediyorum rabbim inşallah dualarımı kabul eder doktorum bana birçok şey söyledi onlara dikkat ediyorum inşallah sonuç olumlu olur
[ı][sıze=3]26 ocakta burda senınKutlamalarını yaparız ınsallah hamıle haberlerını beklıyoruz artık bebıslerını üzme onlar ıyı bak
inşallah ya ağzından bal damlıyorAllahın izniyle hamile olduğumu öğrensem ne yaparım bilmiyorum ağlarmıyım yoksa sevinçten bağırırmıyım Allah bilir... zaten kimi zaman ağlayasım geliyor nedense ve aman bebişim sen üzülme diyorum edanur teyzesi ben ona kendime baktığımdan daha iyi bakıyorum merak etme
26 OCAKTA MUTLAKA HABER VER BANA MERAK EDERIM SIMDI BEN.BEN BU TOPICTEYIM BURAYA YAZARSAN GÖRÜRÜM CANIM HADI HAYIRLISI buarada 12.günmü testi yapiyorsun ben hep 10.günde yaptim
Kısslarrr günaydıınnn......
Ben haftasonu giremedim evden malum ctesi de çalıştığım için evde tonla iş beni bekliyordu. ctesi çarşı pazar işleri, pazar günü de temizlik, ütü yemek derken tbiri caizse totomun istine oturamadım
hepsini okuyamadım henüz, okucam şindi. bu arada dün akşam yasin'i türkçe okudum ben saylanırmı bilmiyorum :44: bu günde arapçasını okumayı düşünüyorum.
ya bu arada dün akşam doğum kontrol ilacını almayı unutmuşum bu sabah aldım, bi sakıncası olmaz herhalde! (transfer öncesi kist oluşmaması için vermişti)
Bide bişiy kurcalıyo aklımı, danışayım bakalım size dedim. ben önceki aylarda lazer epilasyona başlamıştım şimdi devam edeyimmi bırakayım mı, transferden önce son bi kez yaptırayım mı yoksa hamilelik olursa zaten tüylenme artıyormuş diye duymuştum, zaten boşa gideceği için hiç yaptırmasammı!! bilemedim ben onu
amin canim amin.suanda nasil bir durumda oldugunu gayet iyi anliyorum ben iki kez yasadim haftayada ALLAHIN izniylen 3.kez olacak insallah son olur hepimizin.rahat ol canim sadece positiv düsün hamile oldugunu farz et öyle gecir günlerini.ben ikisindede negativ düsündüm öylede oldu ama busefer insallah positiv düsünüp positiv sonuc alirim sende öyle yap keyfini cikar bebislerinin
merhaba arkadaşlar benim de 14 ocakta transferim gerçekleşti 26 ocakta da gebelik testi yaptıracağız inşallah bebeğim benimledir...dualarınızı gördüm ben de evde yasin tebareke amme okuyup tesbih çekiyorum ve kendimle beraber tüm bebek isteyenlere dua ediyorum Allahım kabul eder inşallah!!!eğer isterseniz beni de listenize eklerseniz benim dualarımı da yazar tamamlarız
canım bence gitme epilasyona..normalde bile zararlı lazer ışınları...bu süreçte uzak dur...sonuçta zaten yarım kalacak...
kıssss yazının rengini değiştir..yazdıklarını ben yazdım zannediyommm
hayırlı olsun transferin canım..rabbim sizi hiç ayırmasın inşallahhhhh...dualarımızda katılabilirsin tabi...bizim listedekilerden okuduğun sayıyı yaz ekleyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?