canım bence gitme epilasyona..normalde bile zararlı lazer ışınları...bu süreçte uzak dur...sonuçta zaten yarım kalacak...
Demi, ben de öyle düşünmüştüm, bundan öncekiler boşa gitti o zaman, gerçi bayaa bi azalma oldu ama seviniyodum ne güsel kurtuluyorum diye , hamile kalmadan bu işi hallederim gibi geliyodu, şindi artışa geçtiler yineolsun hamiş kalayımda hiç önemli değil
çok sağol canım Allah razı olsun umarım Rabbim dualrımızı kabul eder ve bebişlerimizle bizi kavuşturur hiç ayırmaz inşallah!!!dualarınıza beni de dahil ettiğiniz için Allah razı olsun ben 8 tane yasin okudum Allah kabul etsin inşallah!!!
Demi, ben de öyle düşünmüştüm, bundan öncekiler boşa gitti o zaman, gerçi bayaa bi azalma oldu ama seviniyodum ne güsel kurtuluyorum diye , hamile kalmadan bu işi hallederim gibi geliyodu, şindi artışa geçtiler yineolsun hamiş kalayımda hiç önemli değil
Canım;
LİMON TUZ KARIŞIMI : Tüyler, ağda veya epilatör ile temizlendikten hemen sonra, gözenekler açıkken limon tuz karışımını temizlenen bölgeye sürülüyor. Bu işlemin tüy köklerini yaktığı, tüyleri azalttığı ve hatta zamanla tüyleri yok ettiği iddia ediliyor.Ve akşamları yatmadan önce bir fincan nane çayı içilmesi gerekiyormuş.
Denemedim ama çok kişiden duydum.Bilgine
Canım;
LİMON TUZ KARIŞIMI : Tüyler, ağda veya epilatör ile temizlendikten hemen sonra, gözenekler açıkken limon tuz karışımını temizlenen bölgeye sürülüyor. Bu işlemin tüy köklerini yaktığı, tüyleri azalttığı ve hatta zamanla tüyleri yok ettiği iddia ediliyor.Ve akşamları yatmadan önce bir fincan nane çayı içilmesi gerekiyormuş.
Denemedim ama çok kişiden duydum.Bilgine
Canım inşallah tez zamanda ve bebeğine kavuşursun... duarların için teşekkür ederiz
evet bu karışımı bende duydum..hatta geç çıkartıyormuş tüyleri..
merhaba arkadaşlar benim de 14 ocakta transferim gerçekleşti 26 ocakta da gebelik testi yaptıracağız inşallah bebeğim benimledir...dualarınızı gördüm ben de evde yasin tebareke amme okuyup tesbih çekiyorum ve kendimle beraber tüm bebek isteyenlere dua ediyorum Allahım kabul eder inşallah!!!eğer isterseniz beni de listenize eklerseniz benim dualarımı da yazar tamamlarız
evet canım eşimle dönemiyorum malesef..çünkü annemler şubat ortasına kadar burdalar işleri var...şimdi ben dönersem kimse bana bişey yaptırtmıyor..evim şuan Allahlıktır yani..yardım edecek çok olur ama benim içim rahat etmez...eşim benim sabah 6 gidiyor akşam 8 geliyor ben tek başıma yiyemem bakamam kendime,içimden gelmez....tabi diğer taraftan dönme diye büyük bir baskı var...
bu bilgisayar fazlasıyla kaldı bende sözde 15 günlüğüne aldık..dönerken eşim götürcek..ama şimdi kardeşim ünv. arasına geldi..onunkinden ara ara takılırım...o da şubat başı okula dönecek...o zamandan sonra eve dönene kadar hiç giremiycem..senden haberleri alırım artık canım
merhaba arkadaşlar benim de 14 ocakta transferim gerçekleşti 26 ocakta da gebelik testi yaptıracağız inşallah bebeğim benimledir...dualarınızı gördüm ben de evde yasin tebareke amme okuyup tesbih çekiyorum ve kendimle beraber tüm bebek isteyenlere dua ediyorum Allahım kabul eder inşallah!!!eğer isterseniz beni de listenize eklerseniz benim dualarımı da yazar tamamlarız
Merhaba arkadaşlar yarın doktorumla fiyat görüşeceğim. Size ne fiyat verdiler konu hakkında bilgim olsun istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Tatlı anniş,nane çayı hariç sende deneyebilirsin.
Senin dr konrolün yarındı değilmi?
aman oyle olsuncanım boş ver evi falan en fazla bi bayan ayarlarsın verirsin hakkın halledersin yeter ki siz iyi olun canımdönerken annende seninle birlikte dönmeyecek mi. ben ararım seni her gün ahberleri veririrm senden haberleri yazarrım canım hiç endişen olmasın zaten evdeyim tetil aşlıyor benim bundan saonra yaklaşık 1 ay rahatım çok şükür
Sudenazcım sadece dondurulumşlarla transfer ücretini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?