selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bugün transferimin 9.günü ve cuma günü sonucu göreceğiz çok stresliyim...
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bugün transferimin 9.günü ve cuma günü sonucu göreceğiz çok stresliyim...
Merhaba arkadaşlar, ben de bu ay dondurulmuşlarla şansımı denedimBugün transferden sonraki 4. günüm. 25'inde test var. İnşaallah hepimiz güzel neticeleri paylaşırız.
SELAM ARKADASLAR BENIM BUGÜN DOKTORDA RANDEVUM VARDI BEN IKI DEFA TÜP BEBEK TAZE DENEDIM HERSEY COK AMA COK IYI GITMESINE RAGMEN TUTMADI BLASTOSiST BEBKLERIM ICIMDE OLMADI. KASIMDAN BERIDE :13:2BEBISIMIZ DONDURULMUS BIZI BEKLIYOR.NORMALDE ARALIKTA BEKLENEN ADET GELMEDI DOKTORA GITTIGIMDE 3,5CM KIST OLUSMUSTU 10GÜN SOGAN SUYU ICTIM VE 01.01.2012GÜNÜ ADET OLDUM YANI DONDURULMUSLARA BASLAYA BILIRDIK ARTIK BENDE ADET DÜZENSIZLIGI 31-35GÜNDE BIR OLUYORUM VE TROiD VAR ESIMDE ISE SPERM AZLIGI VAR.BU SEFER DOGAL TRANSFER YAPILACAKTI NORMAL YUMURTLAMAM OLUP ILACSIZ ÖYLE TRANSFER YAPILACAKTI.VE BUGÜN ADETIMIN 16TINCI GÜNÜYDÜ DOKTORA GITTIM BEKLENEN GÜNDÜ YANI YUMURTANIN CATLAMIS OLMASI LAZIMKEN HIC GELISMEMIS YUMURTAM YANI HERSEY BITTI BUGÜN TEDAVI DURDURULDU ARTIK ALLAHIN IZNIYLEN SUBATTAKI ADETIMLEN BASLANACAK TABI ADET OLURSAM DOKTOR KANIMA BAKTI GEC OLURSUN DEDI BUSEFÉR YUMURTA SORUNUNU YASAMAMAK ICIN ADET OLUNCA 3ÜCÜNCÜ GÜNÜNDEN 7iNCi GÜNE KADAR KLOMiFEN KULLANACAM BAKALIM INSALLAH HERSEY IYI OLUR COK ÜZÜLDÜM BUGÜN SANKi NEGATIV SONUC ALMIS GIBIYIM INSALLAH SONUC IYI OLUR.BUARADA HAZIR ERTELENmisken HYSTEROSKOPIE YAPIM DEDIM DOKTOR GEREK YOK DIYOR AMA EMIN OLMAK ISTIYORUM RAHIME KAMERAYLAN BAKILICAK.BUGÜN YASADIKLARIM ISTE NE UMUYORDUM NE CIKTI YINEDE SÜKÜR BEBEKLERIM HALEN BENI BEKLIYORLAR ONLAR ICIN ÜZÜLMEYECEM GECTE OLSA RABBIMIN IZNIYLEN ONLARA KAVUSACAM INSALLAH BANA DUA EDIN NE OLUR
arkadaşlar bildiğim edilmesi gereken dualar var yapmanızı isterim yaparsınızda burda birbirimize dua ediyoruz hep elbette ama kendimizin ettiği dualarda çok önemli..bir işe başlarken 37 defa YA EVVEL hayırlısıyla ve başarıyla neticelenir allahın izni ile.her gün 1054 kere hüvallahül halıkül barıü o yaratandır,yoktan var edendir.düşük olmaması için ve korunmak için YA MÜBDİ 99 kere eşiniz işaret parmağını karnınızda gezdirerek beraberce okuyacaksınız ben kendimde okuyodum okuyabildiğim kadar aklıma her geldiğinde hiç çıkmıyodu gerçiya.YA VARİS 707 DEFA her gün okudum sonuzum pozitifti ama şimdi bebeğim benimle deil.transferinin sonucunu bekleyen arkadaşlar RABBİM inşallah sevindirir sizi sağsalim alırsınız bebeklerinizi kucağınıza..transfer yaptıracaklar içinde ALLAHIM sen hayırlısı ile nasip et kimsenin umudunu yarıyolda bırakma SEN HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER İNAŞALLAHHHHH
canımcım çok üzüldüm... yaşadığın hayal kırıklığını biliyorum... ama bak ne güzel umudun var, dondurulmuşların var, ben öyle çok üzülmüştüm ki ilk denememizde tutmadığı zaman inat ettim dondurulmuşlarım bi senedir bekliyor bu inadım yüzünden. keşke daha önce zaman geçirmeden koydursaymışım. şimdi ben de de troid çıktı, doktorum bu tür tedavilerde ara vermemek gerekiyor, bu arada başka sorunlar çıkabiliyor diyor. sende hemen toparla kendini ümidini kaybetmeden yepisyeni umutlarla başla yeniden
SAGOL CANIM HIC BIR ZAMAN RÁBBIMDEN UMUDUMU KESMEDIM DEMEKKI ZAMANI GELMEMIS.TROID COK BERBAT BIRSEY BIRINIYOER BIR CIKIYOR BENIMKI SUANDA 0.12 RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN
canım geçmiş olsun...hepmizin önüne engeller çıkıyor işte ama biz yılmıyoruz...yıllarca bekledik 1 ayda bekleriz yeterki gelsinler...üzülme demek zor ama sabır diyorum..
SAGOL CANIM KADER ISTE BELLI OLMUYOR INSALLAH TUTUNURLARDA SUBAT OLMUS MART OLMUS ÖNEMLI DEGIL:BUARADA SEN HIC HYSTEROSKOPI YAPTINMI YAPTIYSAN IKI ÜC HAFTA SONRA HYSTEROSKOPIDEN SONRA TRANSFER YAPILIRMI YOKSA BELLI BIR SÜREC BEKLEMEKMI LAZIM?
kuzum ağzına sağlık rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
kuzum ya ne yapılabilir böyle bir durumda bilmiyorum ama bundada vardır bir hayır diyelim sonuç itibariyle bebişlerin seni beklicekler annesi inşallah hayırlısı ile 1ay sonra onlara kavuşursun
hayatım beklemekten başka çaremiz yok sorun yapma stresten uzak dur
dualarımız seninle canım allah ım zamanını bekletiyor demek ki ama işte biz sabırsız kulları...
canim allah hakkinda hayirlisi versin, bundada vardir bir hayir, kismet subtaymis. morelini bozma canim
çok üzüldüm. insan nerdeyse hakkaten negatif sonuç almış gibi hissediyor kendini.benim de 2 kez farklı nedenlerle iptal edildi transferim. günlerce "transfer olacak duruma bile gelemiyorum" diye ağladım - durdum. ama demek ki bebeklerimizn doğum tarihi o zaman değil de başka zaman diye teselli ettim kendimi. şimdi bu sefer senin gibi doğal siklusla denenecek dondurulmuşlarla. hergün gidip lh veriyorum ve ultrasona giriyorum. yumurtayı takip ederek karar verecekler inşallah. şunu merak ettim; yumurta belki bugün değil de, 3 gün sonra çatlayacak. neden o zamanı takip edip, transferi buna göre karar vermediler acaba?
AYNEN CANIM BENDE SIMDI ÖYLE DIYORUM DEMEKKI BU SEFER TUTACAK O YÜZDEN RABBIM ZAMANI GELINCE VERCEK DIYORUM.NEDENINE GELINCE CANIM BELKI YUMURTA CATLAMAZ VE YA RAHIM ISTENILEN KALINLIGA GELMEZDE O YÜZDEN BELLI OLMUYOR TRANSFER TARIHI:BENDE KAN ´FELAN ALINMADI ZATEN IKI AY ÖNCE TAZE DENEMISTIM SADECE YUMURTA TAKIBI YAPILDI ODA BÜYÜMEYINCE BELKI CATLAMA OLMUSTUR DEDI DOKTOR HAFTASONU AMA KANIMA BAKTI SONRA ARADI BENI MAALESEF CATLAMA OLMAMIS BU SAATTEN SONRADA OLMAZ DEDI SUANDA ADETIMIN 17inci GÜNÜMDEYIM.ARTIK KISMET NE ZAMAN OLURSA
merhabalar 4 gündür yoktum cuma günü histeroskopi oldum anestezi zorladı biraz anca bugün kafamı kaldırabildim yastıktan aman histeroskopi olacak arkadaşlar korkmasın benim yaşadıklarım aneztezi uzmanı yüzünden oldu benim tiroidim yok ona göre yapılması gerekiyordu aneztezinin ama umursamdı o yüzden serumlar falan yedim ve rahimde perde varmış o traşlandı ve yuvalar açıldı rahimde transferde bebişlerim daha iyi tutunsun diye.iyiki histerosjkopi yaptırmışım benim dört bebişimide 9 haftalıkken kaybetmiştim meğersem bu rahimdeki perde kan akışını engelliyormuş bebişlerime .işte daha önceki doktorlar hiç buna bakmamışlardı şimdiki doktorum sağolsun histeroskopi yaptıktan sonra dondurulmuşları tarnsfer ederiz dedi tabii bu ay ki adetimden sonra ki adetimde tedavim başlayacak.
Canim Arkadasim hosgeldin aramiza insallah Rabbim dualarimizi kabul eder insallah
kızlar selam size alternatif bir ilactan bahsedicem ben yarın kullanmaya baslıorum 13 yıllık bebek özelemi ceken arkadasımızı hamile bırakan bu ilac bi alternatif olabilir sizlerede cok sayıda gebe kalan var bununla ilgili bi konu actım bi bakın derim
http://www.kadinlarkulubu.com/infer...baranca-ursului-kullananlar.html#post22665667
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?