Çok gemiş olsun karasu, çok sevindim pıtpıtları duymanasağa salim kucağına alırsın inşallah, biraz dikkat ediceksin artık
[ı][sıze=3]selam canım bende haftaya hıstereskopı olucam ama doktorum gerek yok dedı rahım temız dedı bırsey olsa ultrasonda görünür dedı ama ıcım rahat etsın dıye yapıyorum ben cünkü ıkı defa tüp bebek yaptım hersey cok ıyı gıtmesıne ragmen tutmadı bebeklerım:sımdı donmuslarım var o yüzden herseyı kontrol edıp öyle transfer yapılsın ıstıyorumekı hıstereskopı olduktan sonra ne zaman transfer yapılır sana doktorun ıkıncı adetınde baslıyalımmı dedı.sımdı adetımın 17 günündeyım yanı haftaya yapıcam hıstereskopıyı ondan sonrada subattakı adetımde baslıyacam dondurulmuslara:bu arada almanyada yasıyorum o yüzden soruyorum bunları orda nasıl dıye.....[/sıze][/ı]
Yaaaa of yaa benim transfere daha çok var, nası geçecek bu günler hiç bilmiyorum... tarih kesin olsa ucuzdan biletlerimizi de alırdık şiniden ne güsel olurdu :44:
Yaaa efeylül sen bu aşaadaki çizelgeyi nerden ekledin? bende istiyom
kızlar kadınlar kulübünün face deki sayfasına katılmak istiyorum ama orda bir sürü sayfası var acaba hangisi yardımcı olurmusunuz...
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bugün transferimin 9.günü ve cuma günü sonucu göreceğiz çok stresliyim...
Merhaba arkadaşlar benimde bugün doktor randevum vardı adetim bu ay geciktiği için doktor transfer işlemini şubat ayındaki adetimden sonraya erteledi şimdi adet düzenleyici ilaç kullanacağım artık yaklaşık bir 20 gün sonra başlayacağım tedaviye herşeyde bir hayır vardır diye teselli ediyorum kendimi nasıl olsa beklemeye alıştık 1 ay daha bekleyeceğim yani :) Allah hepimizin yardımcısı olsun
Cnm arkdslarim günaydın bizdin aksm biraz stres yasadık bizim yaramaz cocuk odumu kopardı hemn merkeze uçtuk Dr um saolsun kapattrmadi hemen bizi muayne aldı ve şükür kesemiz yerinde hatta pitpit gördük kalbide atıyordu hepberaber bir ohh çektik ağladım ağladım onu görünce sevinçten bu kanama farklı geldi digerlrindn ayağa kalkmk yasak kanama bölgemiz var ignelr çoğaldı olsun kuzum yerinde olsun ben raxiyim dua edin lütfen hepinizi öpüyorum sudenazz cnmm Rabbim bugünü hayrli etsin Rabbim sorunsuz gusellikle dolu hamislik nasip etsin saglikla alalım insllh kucağımıza yaz hemn bize bence ucuz annesi olucaksin sen cnmm
Canım bence histeroskopi yaptır çünkü filmde yada ultaronda görünmeyenler bunda görünüyor.Benim şöyle bir şansım oldu daha önceki doktorlar hiç bana bunu önermedi şans eseri çocukluk arkadaşımın jinekolog olduğunu öğrendim ona gittim aramızda doktor hasta ilişkisi yok arkadaşız sonuçta o yüzden elinden geleni yapıyor ve bana histeroskopi yapıcaz dedi ve iyiki yaptırmnışım problem çözüldü bana doktorum adet ol daha sonraki adetinde dondurulmuşları tarnsfer edelim dedi rahim dinlensin çünkü orda işlem yaptık şimdi işimizi garantiye alalım dedi ben bu ayın sonlarında adet olacam şubat adetinde Allahın izniyle transfer yapılacak
Cnm arkdslarim günaydın bizdin aksm biraz stres yasadık bizim yaramaz cocuk odumu kopardı hemn merkeze uçtuk Dr um saolsun kapattrmadi hemen bizi muayne aldı ve şükür kesemiz yerinde hatta pitpit gördük kalbide atıyordu hepberaber bir ohh çektik ağladım ağladım onu görünce sevinçten bu kanama farklı geldi digerlrindn ayağa kalkmk yasak kanama bölgemiz var ignelr çoğaldı olsun kuzum yerinde olsun ben raxiyim dua edin lütfen hepinizi öpüyorum sudenazz cnmm Rabbim bugünü hayrli etsin Rabbim sorunsuz gusellikle dolu hamislik nasip etsin saglikla alalım insllh kucağımıza yaz hemn bize bence ucuz annesi olucaksin sen cnmm
canım benim bildiğim iki tane site var ordan hazırlayıp profilinden buraya ekliyorsun. ben sana özelden o sitelerin linkini gönderirim yaparsın yapamazsan da ben ben yardımcı olurum sana genecanım sen nerdesin hangi hasatanede yaptırıyorsun canım rabbim inşallah yüzüne gülsün de kavş miniklerine canım
canım sana özelden msj attım ordan bakarsın ben seni eklerim gruba
hoşgeldin canım aramızainşallah güzel sonuçları duyurmak nasip olur sana uğurlu gelir topiğimiz
canım geç olsun positif olsun canım canını sıkma demek ki bebğin bir ay sonra doğacakmış böyle düşün rahatla canım stres yasak
d,kkat et kendine kız yaramazlık yapmasın sıpan da uslu uslu dursun sıcacık annesinin içinde çok sevindim bişey olmamasına ilaçlar artsın boş ver yeter ki miniğin seninle olsun yeter biz dokuz yatmaya razıydık zaten değil mi canım rabbim sizi hiç ayırmasın
bende de hiç hitereskopi yapılmadı aslında bende istemiştim ama doktorum istemedi rahim filmi falan çok temiz çıkmıştı ama aklımda hep var hist olmak rahim filminde çıkmayan bişey vardır belki diye ama rahim çekerken monitorü bana doğru çevirdi biraz doktorum her şeyi bana da gösterdi anlattı hepsini sonra odasına çıkınca sorunlu filmlerden örnek falan gösterdi içim rahatladı ama aklımda hep O SORU VAR ACABA ????
Canım ya o sorular hepimizde içini rahat tut benim doktorum bana bırakmadı histeroskopi yapma kararını bana hep söylediği bu kesin çözüm eğer bir şey varsa burda çıkar ve aynı anda çözümleriz demişti bende rahimde perde çıktığı için iyi ki yaptırmışım diyorum bu bende böyle oldu tabii herkesde bir şey çıkacak diye bir şey yok inşallah hepimiz bu emeklerimizin karşılığını alırız.
amin inşallah artık iyisin demi ne zaman başlayabilecekmişsin tekrar soyledi mi kontrol felan ne zamanbende amma soru sordum yaaa :26:
kız ne kanpanyası ki buKIZLAR Bİ KMAPANYA BULDUM GEÇEN GENE YAYIMLAMIŞTIM AMA YENİ KATILAN ARKADAŞ BAYA OLDU ONLAR İÇİN TEKRAR PAYLAŞAYIM DEDİM ...
MAYA TÜP BEBEK MERKEZİ
Canım ne demek istediğin kadar soru sor ben histeroskopiden dolayı ağrı falan duymadım ama beni anestezi uzmanı mahvetti o da tiroid bezimin olmamsından dolayı anestezi uzmanı bunu önemsemedi dozajı ayarlayamadı daha hala başım külçe gibi o da geçer bir kaç güne az bir kanamamda devam ediyor doktorumla konuştum kanma bir kaç güne biter dedi .Bu adetin geçsin öbür adetinde tedaviye başlarız dedi herlade 10 güne kadar da kontrole çağırır
efeylül teşekkürler face istek gönderdim...canım benim bildiğim iki tane site var ordan hazırlayıp profilinden buraya ekliyorsun. ben sana özelden o sitelerin linkini gönderirim yaparsın yapamazsan da ben ben yardımcı olurum sana genecanım sen nerdesin hangi hasatanede yaptırıyorsun canım rabbim inşallah yüzüne gülsün de kavş miniklerine canım
canım sana özelden msj attım ordan bakarsın ben seni eklerim gruba
hoşgeldin canım aramızainşallah güzel sonuçları duyurmak nasip olur sana uğurlu gelir topiğimiz
canım geç olsun positif olsun canım canını sıkma demek ki bebğin bir ay sonra doğacakmış böyle düşün rahatla canım stres yasak
d,kkat et kendine kız yaramazlık yapmasın sıpan da uslu uslu dursun sıcacık annesinin içinde çok sevindim bişey olmamasına ilaçlar artsın boş ver yeter ki miniğin seninle olsun yeter biz dokuz yatmaya razıydık zaten değil mi canım rabbim sizi hiç ayırmasın
bende de hiç hitereskopi yapılmadı aslında bende istemiştim ama doktorum istemedi rahim filmi falan çok temiz çıkmıştı ama aklımda hep var hist olmak rahim filminde çıkmayan bişey vardır belki diye ama rahim çekerken monitorü bana doğru çevirdi biraz doktorum her şeyi bana da gösterdi anlattı hepsini sonra odasına çıkınca sorunlu filmlerden örnek falan gösterdi içim rahatladı ama aklımda hep O SORU VAR ACABA ????
aaaa ankaradaymış galiba öylemi ilaçlarda dahilmi acama 2012lira derken 2000 tl yani dimi2012 yılının başından 5 marta kadar tedaviye başlayan herkes her şey dahil 2012 lira hem de güze bi klinik şuana kadar hiç kötü bişey duymadım haklarında
canim yanlis yazdim galiba? tek tek 1000 er defa....... ( YA MUSAVVIR 1000 DEFA YA HALIK 1000 DEFA YA BARIU 1000 DEFA) (YA RAHMAN 1000 DEFA YA VARIS 1000 DEFA OKUDUM )
aaaa ankaradaymış galiba öylemi ilaçlarda dahilmi acama 2012lira derken 2000 tl yani dimi
canım ya varis ve ya rahmanı bitirdik çok şükür sadece salavat ve ya musavvir ya halik ya baki kaldı zaten bunların üçünü birlikte okumak gerekiyormuş :))) allah kabul etsin ağzına sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?