Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Çok gemiş olsun karasu, çok sevindim pıtpıtları duymana sağa salim kucağına alırsın inşallah, biraz dikkat ediceksin artık

Cnmm t ederimm insllh rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin evet sukur gorduk pitpitlari hamdolsun rabbime darisi herkesin basina arkdsim biraz yaramz olucak yatiyorum bende

Canım bence histeroskopi yaptır çünkü filmde yada ultaronda görünmeyenler bunda görünüyor.Benim şöyle bir şansım oldu daha önceki doktorlar hiç bana bunu önermedi şans eseri çocukluk arkadaşımın jinekolog olduğunu öğrendim ona gittim aramızda doktor hasta ilişkisi yok arkadaşız sonuçta o yüzden elinden geleni yapıyor ve bana histeroskopi yapıcaz dedi ve iyiki yaptırmnışım problem çözüldü bana doktorum adet ol daha sonraki adetinde dondurulmuşları tarnsfer edelim dedi rahim dinlensin çünkü orda işlem yaptık şimdi işimizi garantiye alalım dedi ben bu ayın sonlarında adet olacam şubat adetinde Allahın izniyle transfer yapılacak

Yaaaa of yaa benim transfere daha çok var, nası geçecek bu günler hiç bilmiyorum... tarih kesin olsa ucuzdan biletlerimizi de alırdık şiniden ne güsel olurdu :44:

Yaaa efeylül sen bu aşaadaki çizelgeyi nerden ekledin? bende istiyom

canım benim bildiğim iki tane site var ordan hazırlayıp profilinden buraya ekliyorsun. ben sana özelden o sitelerin linkini gönderirim yaparsın yapamazsan da ben ben yardımcı olurum sana gene canım sen nerdesin hangi hasatanede yaptırıyorsun canım rabbim inşallah yüzüne gülsün de kavş miniklerine canım

kızlar kadınlar kulübünün face deki sayfasına katılmak istiyorum ama orda bir sürü sayfası var acaba hangisi yardımcı olurmusunuz...

canım sana özelden msj attım ordan bakarsın ben seni eklerim gruba

selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bugün transferimin 9.günü ve cuma günü sonucu göreceğiz çok stresliyim...

hoşgeldin canım aramıza inşallah güzel sonuçları duyurmak nasip olur sana uğurlu gelir topiğimiz

canım geç olsun positif olsun canım canını sıkma demek ki bebğin bir ay sonra doğacakmış böyle düşün rahatla canım stres yasak

d,kkat et kendine kız yaramazlık yapmasın sıpan da uslu uslu dursun sıcacık annesinin içinde çok sevindim bişey olmamasına ilaçlar artsın boş ver yeter ki miniğin seninle olsun yeter biz dokuz yatmaya razıydık zaten değil mi canım rabbim sizi hiç ayırmasın

bende de hiç hitereskopi yapılmadı aslında bende istemiştim ama doktorum istemedi rahim filmi falan çok temiz çıkmıştı ama aklımda hep var hist olmak rahim filminde çıkmayan bişey vardır belki diye ama rahim çekerken monitorü bana doğru çevirdi biraz doktorum her şeyi bana da gösterdi anlattı hepsini sonra odasına çıkınca sorunlu filmlerden örnek falan gösterdi içim rahatladı ama aklımda hep O SORU VAR ACABA ????

Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et canım sakın ayağa kalkma ben öyle bir dönemi yaşamıştım o iğnelerden bende çok olmuştum .Kanamayı çok sorun etme zaten o yakan iğnler kanmayı durdurur stres yapma kuzucuğun etkilenmesin Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip edecek bebişini

Canım ya o sorular hepimizde içini rahat tut benim doktorum bana bırakmadı histeroskopi yapma kararını bana hep söylediği bu kesin çözüm eğer bir şey varsa burda çıkar ve aynı anda çözümleriz demişti bende rahimde perde çıktığı için iyi ki yaptırmışım diyorum bu bende böyle oldu tabii herkesde bir şey çıkacak diye bir şey yok inşallah hepimiz bu emeklerimizin karşılığını alırız.

amin inşallah artık iyisin demi ne zaman başlayabilecekmişsin tekrar soyledi mi kontrol felan ne zaman bende amma soru sordum yaaa :26:

amin inşallah artık iyisin demi ne zaman başlayabilecekmişsin tekrar soyledi mi kontrol felan ne zaman bende amma soru sordum yaaa :26:

Canım ne demek istediğin kadar soru sor ben histeroskopiden dolayı ağrı falan duymadım ama beni anestezi uzmanı mahvetti o da tiroid bezimin olmamsından dolayı anestezi uzmanı bunu önemsemedi dozajı ayarlayamadı daha hala başım külçe gibi o da geçer bir kaç güne az bir kanamamda devam ediyor doktorumla konuştum kanma bir kaç güne biter dedi .Bu adetin geçsin öbür adetinde tedaviye başlarız dedi herlade 10 güne kadar da kontrole çağırır

2012 yılının başından 5 marta kadar tedaviye başlayan herkes her şey dahil 2012 lira hem de güze bi klinik şuana kadar hiç kötü bişey duymadım haklarında

salak adam :)) anestezi uzmanı için dedim bunu inşallah bir an önce kanaman da başının ağırlığıda geçer de rahalarsın canım

efeylül teşekkürler face istek gönderdim...

Pek anlamadıgım ıcın hepsını tek tek 10kızlar 00 nerkere okudum:sımdı söylekı:( ya musavvır 1000 kere ya halık 1000 kere ya barıu 1000kere) ya rahman 1000 kere ya varıs 1000 kere allahım ınsallah kabul edenler lıstesıne ekler

canim yanlis yazdim galiba? tek tek 1000 er defa....... ( YA MUSAVVIR 1000 DEFA YA HALIK 1000 DEFA YA BARIU 1000 DEFA) (YA RAHMAN 1000 DEFA YA VARIS 1000 DEFA OKUDUM )

canim yanlis yazdim galiba? tek tek 1000 er defa....... ( YA MUSAVVIR 1000 DEFA YA HALIK 1000 DEFA YA BARIU 1000 DEFA) (YA RAHMAN 1000 DEFA YA VARIS 1000 DEFA OKUDUM )

canım ya varis ve ya rahmanı bitirdik çok şükür sadece salavat ve ya musavvir ya halik ya baki kaldı zaten bunların üçünü birlikte okumak gerekiyormuş :))) allah kabul etsin ağzına sağlık canım

aaaa ankaradaymış galiba öylemi ilaçlarda dahilmi acama 2012lira derken 2000 tl yani dimi

evet canım ankara da ilaçlar dahil mi bilmiyorum ama kliniği arayıp sorabilirsin canım sitelerinden msj atabilirsin onlar ger arıyorlar zaten.

canım ya varis ve ya rahmanı bitirdik çok şükür sadece salavat ve ya musavvir ya halik ya baki kaldı zaten bunların üçünü birlikte okumak gerekiyormuş :))) allah kabul etsin ağzına sağlık canım

canim acemiyim kusura bakmayin yeni yeni interneti cözuyorum ve listeye tam bakmadim.neyse canim digerlerini eklersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…