kızlar kusura bakmayın kociş gelince sizi unuttum
eee 1 aydır görüşmüyozzz
dua edin bize yarın bebişlerle ilk randevumuz var...inşallah sorunsuz geçer....:26:
eee 1 aydır görüşmüyozzz
dua edin bize yarın bebişlerle ilk randevumuz var...inşallah sorunsuz geçer....:26:
canim merba ben anlamadim konuyu bu siteyi sen cekip ceviriyosun galiba kimde sira ben ne okuycam okuduklarim bosa gitmesin canim lutfen maruz görun
Merhabalar 4 gündür yoktum cuma günü histeroskopi oldum anestezi zorladı biraz anca bugün kafamı kaldırabildim yastıktan aman histeroskopi olacak arkadaşlar korkmasın benim yaşadıklarım aneztezi uzmanı yüzünden oldu benim tiroidim yok ona göre yapılması gerekiyordu aneztezinin ama umursamdı o yüzden serumlar falan yedim ve rahimde perde varmış o traşlandı ve yuvalar açıldı rahimde transferde bebişlerim daha iyi tutunsun diye.İyiki histerosjkopi yaptırmışım benim dört bebişimide 9 haftalıkken kaybetmiştim meğersem bu rahimdeki perde kan akışını engelliyormuş bebişlerime .İşte daha önceki doktorlar hiç buna bakmamışlardı şimdiki doktorum sağolsun histeroskopi yaptıktan sonra dondurulmuşları tarnsfer ederiz dedi tabii bu ay ki adetimden sonra ki adetimde tedavim başlayacak.
inşallah güzzel geçer canımyarın bize ikiz haberleriyle gelmen dileğiyle canımkızlar kusura bakmayın kociş gelince sizi unuttum
eee 1 aydır görüşmüyozzz
Merhaba arkadaşlar benimde bugün doktor randevum vardı adetim bu ay geciktiği için doktor transfer işlemini şubat ayındaki adetimden sonraya erteledi şimdi adet düzenleyici ilaç kullanacağım artık yaklaşık bir 20 gün sonra başlayacağım tedaviye herşeyde bir hayır vardır diye teselli ediyorum kendimi nasıl olsa beklemeye alıştık 1 ay daha bekleyeceğim yani :) Allah hepimizin yardımcısı olsun
SUDENAZ..naptın sen doktora gitcekmiyidn:26:
arkadaşlar bildiğim edilmesi gereken dualar var yapmanızı isterim yaparsınızda burda birbirimize dua ediyoruz hep elbette ama kendimizin ettiği dualarda çok önemli..bir işe başlarken 37 defa YA EVVEL hayırlısıyla ve başarıyla neticelenir allahın izni ile.her gün 1054 kere hüvallahül halıkül barıü o yaratandır,yoktan var edendir.düşük olmaması için ve korunmak için YA MÜBDİ 99 kere eşiniz işaret parmağını karnınızda gezdirerek beraberce okuyacaksınız ben kendimde okuyodum okuyabildiğim kadar aklıma her geldiğinde hiç çıkmıyodu gerçiya.YA VARİS 707 DEFA her gün okudum sonuzum pozitifti ama şimdi bebeğim benimle deil.transferinin sonucunu bekleyen arkadaşlar RABBİM inşallah sevindirir sizi sağsalim alırsınız bebeklerinizi kucağınıza..transfer yaptıracaklar içinde ALLAHIM sen hayırlısı ile nasip et kimsenin umudunu yarıyolda bırakma SEN HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER İNAŞALLAHHHHH
SAGOL CANIM KADER ISTE BELLI OLMUYOR INSALLAH TUTUNURLARDA SUBAT OLMUS MART OLMUS ÖNEMLI DEGIL:BUARADA SEN HIC HYSTEROSKOPI YAPTINMI YAPTIYSAN IKI ÜC HAFTA SONRA HYSTEROSKOPIDEN SONRA TRANSFER YAPILIRMI YOKSA BELLI BIR SÜREC BEKLEMEKMI LAZIM?
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bugün transferimin 9.günü ve cuma günü sonucu göreceğiz çok stresliyim...
canım geçmiş olsun...hepmizin önüne engeller çıkıyor işte ama biz yılmıyoruz...yıllarca bekledik 1 ayda bekleriz yeterki gelsinler...üzülme demek zor ama sabır diyorum..
aramıza hoşgeldin canım..umarım buz bebişine kavuşursun...zaten çok az kalmış sonucuna..güzel haberlerini bekliyoruz....
Allah yardımcın olsun arkadaşım, inşallah güzel haberlerini alırız
Allah razı olsun canım, hepimize inşallah.
çok üzüldüm. insan nerdeyse hakkaten negatif sonuç almış gibi hissediyor kendini.benim de 2 kez farklı nedenlerle iptal edildi transferim. günlerce "transfer olacak duruma bile gelemiyorum" diye ağladım - durdum. ama demek ki bebeklerimizn doğum tarihi o zaman değil de başka zaman diye teselli ettim kendimi. şimdi bu sefer senin gibi doğal siklusla denenecek dondurulmuşlarla. hergün gidip lh veriyorum ve ultrasona giriyorum. yumurtayı takip ederek karar verecekler inşallah. şunu merak ettim; yumurta belki bugün değil de, 3 gün sonra çatlayacak. neden o zamanı takip edip, transferi buna göre karar vermediler acaba?
Allahım güzel haberleri duyurmanı nasip etsin arkadaşım inşallah.
SUDENAZZZZ; canım; 707 Ya Halik, Ya Bari, Ya Musavvir ve 1753 salavat ekler misin
eee 1 aydır görüşmüyozzz
canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde 2 kere üst üstte tedavim iptal oldu ilk başta çok üzüldüm hayırlısı bu dedim herşeyde hep çok acele ettim çok üzüldüm şimdi ise acele etmiyorum dr um ne derse onu yapıyorum sayılı gün çabuk geçer aralık başında tedavim olucaktı araya 2 histeroskopi girdi şimdi tekrar tedaviye başladım zaman çabuk geçiyo canım negatif sonuç almaktansa yine tedavimiz iptal olmasını tercih ederim
sagol canim dogru söylüyorsun hic olmazsa negativ sonuc almadik tedaviler iptal olsunda testler positiv olsun insallah.bende acele ettim aslinda histeroskopi yapmak istiyordum ama doktorum gerek yok dedi yinede yapmak istemistim doktor yaparsan transfer diger aya kalir dedi diye bende salak gibi hemen kabul ettim yapmiyalim diye demekki kismet degilmiski transfer iptal edildi simdide hazir iptal edilmisken Histeroskopi yapim dedim tabi doktorum her nekadar istemesede ben istiyorum icim rahat eder hic olmazsa sende birsey ciktimi histeroskopide öncesinde ultrasonda belli oluyormuydu rahimdekiler yoksa histeroskopidemi ortaya cikti canim?bende haftaya olacam allahin izniylen
eee 1 aydır görüşmüyozzz
hayırlısı olsun canım inş bişey temiz çıkar histeroskopin
benim rahim flımmi usg ler hepsi temiz çıkmıştı tüp bebeğe başladık 27ekimde negatif sonuç aldım 5.gün embriyosuydu tansferim bile anesteziliydi dr herşeyin çok güzl olmasını istiyordu ve beimde rahat olmamıkesin gözüyle bakıyordu ama olmadı negatif oldu istersen hist yapalım dedi hrşey güzl neden tutmadı araştıralım dedi eşim istemedi ben çok istedim 10 kasımda hist oldum iyikide olmuşum rahim iç tabakasını kalın şekilde polipler kaplamış onlar temizledi önümdeki ay başlıcaktık transfere trabsfer günü kesinleşeceği gün bir baktık polipler tekrar çıkmış usg de gözüktü dr um içime sinmez dedi onlarıda temizleyeceğim dedi 21 aralıkta 2. hist oldum dr yine temizledim dedi ama benim bunye bunları sürekli üretiyormuş hem bende pkoda var şimdi adetimidüzene soktuk hist ler yüzüden adet düzenim şaşmıştı bide öyle transfer iptal oldu şimdi tekrar adet oldum tedavim başladı cuma kontrolum var bakalım polipler yine olmuşmu temz bir şeklide tedavime başlamak istiyorum inş canım seninde tüm sorunların hallolup temizbir şekilde tedavine başlarsın sakın moralını bozma canım inş herşey güzel olucak
hayırlısı olsun canım inş bişey temiz çıkar histeroskopin
benim rahim flımmi usg ler hepsi temiz çıkmıştı tüp bebeğe başladık 27ekimde negatif sonuç aldım 5.gün embriyosuydu tansferim bile anesteziliydi dr herşeyin çok güzl olmasını istiyordu ve beimde rahat olmamıkesin gözüyle bakıyordu ama olmadı negatif oldu istersen hist yapalım dedi hrşey güzl neden tutmadı araştıralım dedi eşim istemedi ben çok istedim 10 kasımda hist oldum iyikide olmuşum rahim iç tabakasını kalın şekilde polipler kaplamış onlar temizledi önümdeki ay başlıcaktık transfere trabsfer günü kesinleşeceği gün bir baktık polipler tekrar çıkmış usg de gözüktü dr um içime sinmez dedi onlarıda temizleyeceğim dedi 21 aralıkta 2. hist oldum dr yine temizledim dedi ama benim bunye bunları sürekli üretiyormuş hem bende pkoda var şimdi adetimidüzene soktuk hist ler yüzüden adet düzenim şaşmıştı bide öyle transfer iptal oldu şimdi tekrar adet oldum tedavim başladı cuma kontrolum var bakalım polipler yine olmuşmu temz bir şeklide tedavime başlamak istiyorum inş canım seninde tüm sorunların hallolup temizbir şekilde tedavine başlarsın sakın moralını bozma canım inş herşey güzel olucak
eee 1 aydır görüşmüyozzz
Cnm arkdslarim günaydın bizdin aksm biraz stres yasadık bizim yaramaz cocuk odumu kopardı hemn merkeze uçtuk Dr um saolsun kapattrmadi hemen bizi muayne aldı ve şükür kesemiz yerinde hatta pitpit gördük kalbide atıyordu hepberaber bir ohh çektik ağladım ağladım onu görünce sevinçten bu kanama farklı geldi digerlrindn ayağa kalkmk yasak kanama bölgemiz var ignelr çoğaldı olsun kuzum yerinde olsun ben raxiyim dua edin lütfen hepinizi öpüyorum sudenazz cnmm Rabbim bugünü hayrli etsin Rabbim sorunsuz gusellikle dolu hamislik nasip etsin saglikla alalım insllh kucağımıza yaz hemn bize bence ucuz annesi olucaksin sen cnmm
Cnm arkdslarim günaydın bizdin aksm biraz stres yasadık bizim yaramaz cocuk odumu kopardı hemn merkeze uçtuk Dr um saolsun kapattrmadi hemen bizi muayne aldı ve şükür kesemiz yerinde hatta pitpit gördük kalbide atıyordu hepberaber bir ohh çektik ağladım ağladım onu görünce sevinçten bu kanama farklı geldi digerlrindn ayağa kalkmk yasak kanama bölgemiz var ignelr çoğaldı olsun kuzum yerinde olsun ben raxiyim dua edin lütfen hepinizi öpüyorum sudenazz cnmm Rabbim bugünü hayrli etsin Rabbim sorunsuz gusellikle dolu hamislik nasip etsin saglikla alalım insllh kucağımıza yaz hemn bize bence ucuz annesi olucaksin sen cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?