canimm insallah insallah, cok saol moral oldu. insallah sanada sifa olur aslanpencesi kürü
amin canim amin iiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnsssssssssssssaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arkadaslar ben aldımm geldim bebetoları
trasferim oldu malesef baska dondurulmus kalmadı
Artık dua etmekten baska yapıcak bişi yok,Allaha emanetniz
dularınızı eksik etmeyin
bu sefer hiç heycanlanmadım hayırlısı olsun ins benim onları bırakmaya niyetim yok
dularınızı eksik etmeyin
bu sefer hiç heycanlanmadım hayırlısı olsun ins benim onları bırakmaya niyetim yok
dularınızı eksik etmeyin
dularınızı eksik etmeyin
bende aynıyım canım benim en son 6900 dü e2
sonra dostinex kollandım
ve tırasferim yapıldığında 2400 dü e2 değeri bu nasıl işya
bunlar bizi kazıklıyomu şimdi sinir oldum he
dularınızı eksik etmeyin
sevgili arkadaşlar, Rabbim nasip eder inşallah PAZAR transferim olacak. benim merkez farklı şehirde. bu yüzden yarın yola çıkıyoruz inşallah. salı gününe kadar internete giremeyebilirim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin kızlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. (AMİN)
Kızlar kafam çok karışık. Mart adetimle yeni bir tedaviye başlamak istiyorum. Ben İstanbul'da yaşıyorum ama Ankara'ya gitmiştim ilk tüp bebek tedavim için. Doktorum arkadaşımdı. Şimdi 2.ci için aslında 3.(biri dondurulmuştu) İstanbul'da bir yere başvurayım dedim. Arkadaşımla konuştum, o da bana Memorial Cem Demirel ile Mustafa Bahçeci'yi önerdi. Ben de Amerikan Hastanesinden Bülent Urman'a gidip ön muayene olmuştum. Şimdi ben nereye gideyim? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler....
dularınızı eksik etmeyin
kızlar 2012 ocak şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar topiği çok hızlı bi topic arada okumaya ayzmaya çalışıyorum yetişemiyorum yaaa :))
acayip şeyler oluyor orda çok ilginç birisi 10. gün test yaptırdı negatif çıktı sonra kliniğinde 12 gün yaptırdı pozitif çıkmış yaaa :))) iki üç tane kendiliğinden gebe kalanlar var :)) sonuçların çoğu pozitif maaşallahhhdeğişik olayların yaşandığı bi topic gülmek için moral olsun diye arada girip okuyabilirisiniz
dularınızı eksik etmeyin
اللهم صلى على سيدنا محمد و على آل سيدنا محمد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
canım bu şekilde çekersen daha iyi olur
Canım benim, üzme kendini ne olurBir tanecik dondurulmuş embriyom var. Tedaviye başlamaya bile korkuyorum. Sonuç negatif mi olur, pozitif mi olur daha onu bile düşünemeden o bir embriyo çözüldüğünde yaşamazsa ve tedavi hiç başlamazsa diye korkuyorum. Hiç anne olamamaktan korkuyorum. Hiçbir şey düşünemiyorum. Hiçbir şeye karar veremiyorum. Bu ne acı bir duygu.
canım dondurulmuşlarda banada hiçbir test yapılmadı. adetin 21.transfer yapıldı ve 15 gün sonra negatif ile eve döndükhiç bir açıklma yok hemenadet ol 2. günü gel demeyi bilyolar.. soruları tabiki sormamız gerekiyor ama saolsun benim dr.um soru sorduğumda kerpeten ile laf alındığı için soramıyodum. bir yerlerde hata olduğunu hissediyordum ama malesef başlamıştık bikere oyüzden dönemedim...inşlh senin için güzel olur herşey..
Kislwr sukur bugun kanama durdu dua etmeyi unutmayin bize hic kipirdamiyrm walla yatiyrm bu bebe yaramaz olucak yaramaz darisi herkesin basina insllh ama benim sipa gibi yaramaz olmasin sizin bebelr uslu uslu buyusunler insllh
ya benim bugün 9. günüm ve kasiklarim cok agriyo sanki adet oluvercekmisim gibi, normal mi:18:
dularınızı eksik etmeyin
sevgili arkadaşlar, Rabbim nasip eder inşallah PAZAR transferim olacak. benim merkez farklı şehirde. bu yüzden yarın yola çıkıyoruz inşallah. salı gününe kadar internete giremeyebilirim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin kızlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. (AMİN)
canım dualarımzı seninle sorunsuz al gel bebişlerini inşallahhhsevgili arkadaşlar, Rabbim nasip eder inşallah PAZAR transferim olacak. benim merkez farklı şehirde. bu yüzden yarın yola çıkıyoruz inşallah. salı gününe kadar internete giremeyebilirim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin kızlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. (AMİN)
canısı hayrılı uğurlu olsun inşallahh.. sımsıkı tut sakın bırakmmaaaaaaaaarkadaslar ben aldımm geldim bebetoları
dularınızı eksik etmeyin
canım strese girme olabi,li bu ağrılar normallya benim bugün 9. günüm ve kasiklarim cok agriyo sanki adet oluvercekmisim gibi, normal mi:18:
Kislwr sukur bugun kanama durdu dua etmeyi unutmayin bize hic kipirdamiyrm walla yatiyrm bu bebe yaramaz olucak yaramaz darisi herkesin basina insllh ama benim sipa gibi yaramaz olmasin sizin bebelr uslu uslu buyusunler insllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?