- 21 Kasım 2011
- 1.928
- 5
- 108
kızlar bugün embriyolog aradı..transfer saatimi söylediler..pazartesi saat 13:00 de hastanede olcakmışım..en üzüldüğüm kısım doktorum o gün yokmuş malesef..başkası yapacak transferimi...bu arada ben 7 tane biliyordum meğerse 8 donmuşum varmış..dondurulmadan önceki kalitelerini sordum..anlattıkları sonucunda orta kalite olduğu sonucuna vardım...buna pek üzülmüyorum olacağı varsa kötü kalitedende olur inşallah...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
canım sıkma canını ya nolur umudunu kaybetme. neden olmasın ki rabbimin ol demesi yeter biliyorsun. benimkiler birinci kaliteydi de ne oldu. rabbim istesin yeter ki zamanı gelmiş olsun muhakkak olur. geçen kontrole gittiğimde kadından bir tane yumurta bulabilmişler kalite orta üçüncü gün transferi yapıyorlar doktorun bile umudu yoktu ama sonuç pozitif. en son gittiğim de de transferi bile anesteziyle yapılan biri sonuç pozitif. hasta danışmanın bile umudu yoktu sonucu görünce hepsi şok oldu. kızsam sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :))) sen bol bol dua et canım. bizde senin için sizin için dua edeceğiz.