Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

selam kızlar ben daha çok yeniyim hep dışardan bakıp okuyordum ama yazmak fırsat olmadı bende inşallah perşembe günü transferim olacak ama dondurulmuş embriyolarım çözülürken bi sıkıntı olurmu kafma takılan o Allahtan hayırlısı artık beklemek çok sıkıcı ....

selam kızlar ben daha çok yeniyim hep dışardan bakıp okuyordum ama yazmak fırsat olmadı bende inşallah perşembe günü transferim olacak ama dondurulmuş embriyolarım çözülürken bi sıkıntı olurmu kafma takılan o Allahtan hayırlısı artık beklemek çok sıkıcı ....

slm cnm hayrlı olsun önce hiç bir problem olmuyr bunları duşunme ben de aralkta dondurlmş denedim ve hiç bir şey şükür olmadı sen sadece pozitif ol tedaviye inan gerisi rabbime kalmış inşallah sen de hyrlı hbrler alırsın cnmm

kızlar 14. degerim şükür 313 olmş ahhh haftaya kalp atışı ve kesesinide gördukmu içim raht edicek walla dr umu deli ettim artık adamcagız kızdı bugun test yaptım diye aslında haklı inan artık sen hamilesinn diyorrrrrrrrrrr rabbim hepinize nasip etsin cidden ama ben inanamıyrm galiba bugun son oldu sadece karnm çok sık acıkıyr onun dışnda hiç bişiycik yok göğslrim bile acımıyr hatta çok azcık şiş ondn m ettim ama şükür değerm artmışş hepimizn rabbm kucagını hayrlı evlatla doldursun sudenazz nasılsın cnm nasıl gidiyr annelkte 1. gun

hoşgeldin canım.Allahın izni,yle sıkıntı olmaz.
kızlar 14. degerim şükür 313 olmş ahhh haftaya kalp atışı ve kesesinide gördukmu içim raht edicek walla dr umu deli ettim artık adamcagız kızdı bugun test yaptım diye aslında haklı inan artık sen hamilesinn diyorrrrrrrrrrr rabbim hepinize nasip etsin cidden ama ben inanamıyrm galiba bugun son oldu sadece karnm çok sık acıkıyr onun dışnda hiç bişiycik yok göğslrim bile acımıyr hatta çok azcık şiş ondn m ettim ama şükür değerm artmışş hepimizn rabbm kucagını hayrlı evlatla doldursun sudenazz nasılsın cnm nasıl gidiyr annelkte 1. gun

canım gözün aydın.. Rabbim sğlıklı kucağına almayı nasip etsin. Güzel artmış .Darısı başımıza bizler için dua edin canım.

maşallah karasu değerin baya istikrarlı düzenli artmış,az kaldı inşlh kap atışınıda duyacaksın tekrar gözün aydın rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla..:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49:

cnm donmuş ebriolar hakkında hiç olumsuz düşünme allahın izniyle mutlaka transver edilebilecek ebmriyon olur,benim 5 sene önce dondurulmuş embriolarım sorunsuz çözüldü ve çarşamba günü transver edildi şimdi test günümü bekliyorum.inşlh sende sorunsuz transverini olacaksın rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin,hiç sıkıntıya girim üzme kendini,bebişlerin seni bekliyooo:55::55:

Cnm bana 500 ya rahman 500 vari 200 salavt eklermisin ben ce ya halikte ekle cnm
Allh razi olsun sendn gusel birseye vesile olmussun

Cnlarimm cok t edrim rabbim insllh hepimizn hamileligini tamamina erdirsin darisi sizin basiniza olsun insllh hep duakrimdasunz rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin sira sizin cnm

Kızlar şimdi topiklere baktımda raim kalınlığı ile ilgili bir topik var.. Ben bundan önce rahim kalınlıklarıma hiç dikkat etmedim. ama rahim kalınlığı 8-9-10-11 mm olması bebeğin tutunmazında ciddi etkileri varmış.. Bilgisi olanlar yazabilirmi lütfen .. Siz akaç mm de transfer oldunuz ? kalınlaşması için bilinen gıda var mı ?

cnm benim geçen transverimde 9.8 di malesef negatif ti,bundada transverden 3 gün önce 7.8 di bakalım ne olacak.zaten,çok ince yada çok kalın olursa transver yapmıyolar.inşlh seninkide tam kıvamında olur mrcimeği taşıyacak kadar kalın olsun yeter zaten bebiş büyüdükçe kalınlık kendiliğinde artıyo.:16::16:

Kızlar şimdi topiklere baktımda raim kalınlığı ile ilgili bir topik var.. Ben bundan önce rahim kalınlıklarıma hiç dikkat etmedim. ama rahim kalınlığı 8-9-10-11 mm olması bebeğin tutunmazında ciddi etkileri varmış.. Bilgisi olanlar yazabilirmi lütfen .. Siz akaç mm de transfer oldunuz ? kalınlaşması için bilinen gıda var mı ?
cnm bende dikkat etmemiştim,son gittiğimde baktık dosyama 8mm mis, kullandığımız ilaç estrofem zaten bunun için ama nar suyu iyi geliyor diye okumustum bi yerde

hosgeldin,bi sıkıntı olmaz insallah hepimiz aynı seyi bekliyoruz hayırlısıyla sağlıkla cözülmelerini
ooo annecik masallah size bundan sonra da hersey güzel olacak ins

slm kızlar iki gündür yazamadım ama aklım burdaydı faceden takip etmeye çalışıyordum :))

SUDENAZ çok sevindim canı zaten ilk duyanlardan biri bendim müjdeyi vermek bana nasip oldu :))) emin ol kendim kadar mutlu oldum :))) inşallah arbbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder :)))

KARASU canım çok sevindim değerinin artmasına inşallah sağlıkla kucağına da alırsın :)))

ELİZE canım benim rahim kalınlığım tarnsferden bir hafta önce kontrole gittimde 11,7 falan dı ama ne kadar olması gerekiyor bilmiyorum. doktoru çok güzel olduğunu hatta trasfer gününe kadar daha da kalınlaşacağı için şansımın daha yüksek olduğunu söylemişti. ama zaten yeterince veya fazlaca kalın olsa transferi yapmazlar diye düşünüyorum rahat ol tatlım :))

SUDENAZCIM BENCE LISTE YA MUSAVVIR OLAN YERE ÜCÜNÜ YAZ YA MUSAVVIR YA BARI YA HALIK HEM COCUK ISTEYENE BU ISIMLERI OKUNMASINI SÖYLENMIS ANLAMLARIDA COK GÜZEL YA HALIK:HERSEYI KOLAYLASTIRAN ;YOKTAN VAR EDEN YARATAN
YA BARI:HERSEYI KUSURSUZ YARATAN
BÂRÎ, Kur’an-ı Kerim’de üç yerde bizzat Allah’ı niteleyen bir isim olarak geçer
nokta.gif
Geçtiği bir yerde HÂLİK ve MUSAVVİR isimleri arasındadır;

O öyle Allah’tır ki Hâlik, Barî, Musavvirdir
nokta.gif
En güzel isimler O’nundur
nokta.gif
Haşr 59/24
Bu âyette sıra ile gelen üç vasfın icraatı, arasında da bir derecelenme düşünmek mümkündür
nokta.gif
Bunlardan önce ilk sırada, burada zikredilmeyen ibdâ vardır
nokta.gif
1-İbdâ, 2-Takdir ve ilk şekil verme, 3-İnşa ve tesviye, 4-Belirli sureti verme
nokta.gif
Öbür yandan şu pasajda da bu tertibi bulmak mümkündür:

BU ÜCÜNÜ AYNI YERE YAZ CANIM.ALLAHIN EN GÜZEL ISIMLERI.HASR SURESI DUA KABULÜ ICINDIR BU ÜC ISIMDE AYNI YERDE AYNI ANDA GECIYOR UMARIM DIGER ARKADASLARDA BANA KATILIR:SANA KALMIS CANIM ARTIK UYGUN GÖRÜRSEN AMA EGER YAPARSAN ÜCÜNÜ BIR YERE YAZ YA MUSAVVIR OLAN BÖLÜME YAZ.......

Son düzenleme:
Sudenaz, tam aynı şeyi yazmak üzereydim; Ya Halik-Ya Bari-Ya Musavvir birlikte olsun bence de. 3 ü tek tesbih olsun mümkünse

Son düzenleme:

benimde transferden 1 hafta öncesi (adetimin 14. günü) 8 mm di...ama transferde kaç oldu bilmiyorum...
hayatım allahın isimlerini çekmen için temiz olman şart değil..her an çekebiliriz..ama yasini temzleninc eokursun..:29:
sudenaz..ya halık ya bari de olsun bence....
bid eokuyabilen meryem okusun:34:

Cnm bana 500 ya rahman 500 vari 200 salavt eklermisin ben ce ya halikte ekle cnm
Allh razi olsun sendn gusel birseye vesile olmussun

SUDENAZCIM BENCE LISTE YA MUSAVVIR OLAN YERE ÜCÜNÜ YAZ YA MUSAVVIR YA BARI YA HALIK HEM COCUK ISTEYENE BU ISIMLERI OKUNMASINI SÖYLENMIS ANLAMLARIDA COK GÜZEL YA HALIK:HERSEYI KOLAYLASTIRAN ;YOKTAN VAR EDEN YARATAN
YA BARI:HERSEYI KUSURSUZ YARATAN
BÂRÎ, Kur’an-ı Kerim’de üç yerde bizzat Allah’ı niteleyen bir isim olarak geçer
nokta.gif
Geçtiği bir yerde HÂLİK ve MUSAVVİR isimleri arasındadır;

O öyle Allah’tır ki Hâlik, Barî, Musavvirdir
nokta.gif
En güzel isimler O’nundur
nokta.gif
Haşr 59/24
Bu âyette sıra ile gelen üç vasfın icraatı, arasında da bir derecelenme düşünmek mümkündür
nokta.gif
Bunlardan önce ilk sırada, burada zikredilmeyen ibdâ vardır
nokta.gif
1-İbdâ, 2-Takdir ve ilk şekil verme, 3-İnşa ve tesviye, 4-Belirli sureti verme
nokta.gif
Öbür yandan şu pasajda da bu tertibi bulmak mümkündür:

BU ÜCÜNÜ AYNI YERE YAZ CANIM.ALLAHIN EN GÜZEL ISIMLERI.HASR SURESI DUA KABULÜ ICINDIR BU ÜC ISIMDE AYNI YERDE AYNI ANDA GECIYOR UMARIM DIGER ARKADASLARDA BANA KATILIR:SANA KALMIS CANIM ARTIK UYGUN GÖRÜRSEN AMA EGER YAPARSAN ÜCÜNÜ BIR YERE YAZ YA MUSAVVIR OLAN BÖLÜME YA.......

can kuşlarım...ya halık ve ya bari de düşündüm ama liste çok olcak karışmasın diye koymadım...düzenlerim şimdi...bundan sonra Allahın isimlerinden yaparız hep...

teşekkürler canım.. bilgilendirdin beni ozaman bende başlayabilirim. :) bu arada transferde okunması gereken dualar varmı bildiğin

bende hep rabbi heb li minessalihin çektim...halada aklıma geldikçe söylerim...ayetel kürsi oku canım...

canım aramıza hoşgeldin..hayırlı olsun transferin...embriyolar çözülürken bozulma ihtimali var ama çok az...iyi düşün iyi olsun :34:

bu arada bilgilerini ver hemen listeye ekleyelim senide :38:

maaşallah annemize :nazar::nazar::nazar: süper yapmışsın??

canım iyiyiz biz..bugün sevdammm bize geldi..sohbet muhabbet vakit nasıl geçti hiç anlamadım...yarın testimiz var..bakalım bizim ne olcak :52:

Son düzenleme:

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT

[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR

[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN

[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]2000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]2500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]69.800
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[TD]68.500
[/TD]
[TD]67.500
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

NİLÜFERBAHAR
SYE

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]53
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar düzelttim...

sye canım listede değişiklik yaptık..sen sadece musavvirde 1000 tane okumuştun ya..şimdi bari ve halik beraberce 1000 oku..üçünü okumuş olursun eklerim...

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI

[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrofem
kullanıyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]endometriosiz/ erkek inf.
[/TD]
[TD]kinderwus
klinik
Almanya

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[TD]11 ocak transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite
[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Almanya darmstadt
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]beklenen adet geldi :))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]iki taraflı problemler
[/TD]
[TD]gürgan
klinik

[/TD]
[TD]6. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yok
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]anatolia
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite

[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane
donmuş

[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakır44
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]pco ve erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]memorial hastanesi
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Ankara medicana
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz+
erkek infertilitesi

[/TD]
[TD]kent hastanesi
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belg34
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]A.R.T
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]camenta
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]memorial
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler

[/TD]
[TD]umut tüp
bebek

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]taze
deneyeck

[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.

[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ

[/TD]
[TD]KONULAN
ADET

[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]malesef
negatif
:50:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme

[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tüpler/
soarnüs/
3.deneme

[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]10 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./
Ankara medicana/
2. deneme

[/TD]
[TD]13 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]25 aralık
[/TD]
[TD]malesef nagatif :50:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme

[/TD]
[TD]17 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz/OMÜ
/2. deneme

[/TD]
[TD]27 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]8 ocak
[/TD]
[TD]SON
1
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme

[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]17 ocak
[/TD]
[TD]SON
10
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.

[/TD]
[TD]TRANFER
/TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ

[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık

14 aralık

[/TD]
[TD]119,50
332.00
897.00

[/TD]
[TD]12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:nazar::49::nazar:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]pco/IVI tüp bebek/4. deneme
[/TD]
[TD]19 aralık

28 aralık

[/TD]
[TD]123.00
244.00

[/TD]
[TD]9. günü
11. günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz/izmir
iranbe/2. deneme

[/TD]
[TD]24 aralık

3 ocak

[/TD]
[TD]71.72
140.00
313.00

[/TD]
[TD]10. günü
12. günü
14. günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme
[/TD]
[TD]26 aralık

6 ocak

[/TD]
[TD]398.8

[/TD]
[TD]11. günü

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

Karasu değerinin yükselmesine çok sevindim hayırlısıyla inşallah 9 ay sonra kuzucuğuna kavuşacaksın
Sudenazcığım inşallah yarında senin de değerin katlanır da senin deiçin rahatlar hoş ilk değerin zaten çok yüksek kesin katlar
Nilüferbaharın da inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız

Karasu değerinin yükselmesine çok sevindim hayırlısıyla inşallah 9 ay sonra kuzucuğuna kavuşacaksın
Sudenazcığım inşallah yarında senin de değerin katlanır da senin deiçin rahatlar hoş ilk değerin zaten çok yüksek kesin katlar
Nilüferbaharın da inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız

tuha canım çok sağol..inşallah katlanır

Back
X