Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canım benim amin!!!Allah büyük belki zamanı var bebişlerimizin gelmesi için ama işte Rabbim de biliyor ya yarattığı sabırsız kullarını ne yapalım kimi zaman da isyankar gibi davranıyorsak tövbe haşaa Rabbim affetsin...

kızlar hepinize çok teşekür ederim iyi dilekleriniz için.bu gece bana uyku yok hepimiz için dua ediyor olacağım rabbim hakkımızda yayırlı olanı tez zamanda nasip etsin.rabbim kimseyi evlat acısıyla,evlat hasretiyle sınamasın,isteyene sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.:18::18::44::44::16::16:

slm kızlar ben geldim 2-3 gün giremedim nasılsınız ,
bu güb kontrolüm vardı adetin 9. günü rahim kalınlığı 7.4 olmuş iyimi sizce
tırasfer tarihim belli oldu adetin 19. günü 26 ocakta olacak:52:
sye inşallah yarın iyi sonuçlar çıkar merakla bekliyorum
yeşil034 arkadıaşın tekrar test yazmışsın o nedemek olmuşmu olmamışmı anlamadım
wish adetin gelmiş son adet olsun inşallah
kızlar dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama içimden geldi ve yaptım
dün pazara gittim eşimle bebek elbiseleri satan bir yere takıldı güzüm tezgaha yanaştım
bebek çorapları varmı dedim adam çeşit çeşit çıkardı kızmı erkekmi dedi ben öyle kala kaldım:26::26::26:
eşim alma diye ısrar etti adam dediki alsın sonradan bebeyin eksiiikleri tamamlanmıyo şimdiden başlayın dedi

tekrar sordu kımı ekekmi diye
belli deyil dedim bir pakkette 3 çift bebek çorabı aldım
çok heves ettim tolumda alıcaktım eşim izin vermedi
inşallah rabbim o çorapların içini dolduracak minik bir evlat nasıp eder

canım benim hayırlı olsun faceden yazdım burdanda yazıyım:))
geçen hafta dayanamadım bebek mağazasının önünden geçiyordum ilk defa kıyafet aldım çekine çekine:)doğmamış bebişime kıyafet aldım besmeleyi geçtim allah ım uğur getirsin dedim yeşil puantiyeli pijama takımı aldım çok şeker eşime gösterdim kime aldın dedi bizim bbişe aldım dedim şaşırdı
:53:inş onu giydireceğim günlerde gelir inş cümlemizle birlikte

Son düzenleme:
SELAM ARKADASLAR BENIM BUGÜN DOKTORDA RANDEVUM VARDI BEN IKI DEFA TÜP BEBEK TAZE DENEDIM HERSEY COK AMA COK IYI GITMESINE RAGMEN TUTMADI BLASTOSiST BEBKLERIM ICIMDE OLMADI:43:. KASIMDAN BERIDE :13:2BEBISIMIZ DONDURULMUS BIZI BEKLIYOR.NORMALDE ARALIKTA BEKLENEN ADET GELMEDI DOKTORA GITTIGIMDE 3,5CM KIST OLUSMUSTU 10GÜN SOGAN SUYU ICTIM VE 01.01.2012GÜNÜ ADET OLDUM YANI DONDURULMUSLARA BASLAYA BILIRDIK ARTIK BENDE ADET DÜZENSIZLIGI 31-35GÜNDE BIR OLUYORUM VE TROiD VAR ESIMDE ISE SPERM AZLIGI VAR.BU SEFER DOGAL TRANSFER YAPILACAKTI NORMAL YUMURTLAMAM OLUP ILACSIZ ÖYLE TRANSFER YAPILACAKTI.VE BUGÜN ADETIMIN 16TINCI GÜNÜYDÜ DOKTORA GITTIM BEKLENEN GÜNDÜ YANI YUMURTANIN CATLAMIS OLMASI LAZIMKEN HIC GELISMEMIS YUMURTAM:43:YANI HERSEY BITTI BUGÜN TEDAVI DURDURULDU ARTIK ALLAHIN IZNIYLEN SUBATTAKI ADETIMLEN BASLANACAK TABI ADET OLURSAM DOKTOR KANIMA BAKTI GEC OLURSUN DEDI BUSEFÉR YUMURTA SORUNUNU YASAMAMAK ICIN ADET OLUNCA 3ÜCÜNCÜ GÜNÜNDEN 7iNCi GÜNE KADAR KLOMiFEN KULLANACAM BAKALIM INSALLAH HERSEY IYI OLUR COK ÜZÜLDÜM BUGÜN SANKi NEGATIV SONUC ALMIS GIBIYIM INSALLAH SONUC IYI OLUR.BUARADA HAZIR ERTELENmisken HYSTEROSKOPIE YAPIM DEDIM DOKTOR GEREK YOK DIYOR AMA EMIN OLMAK ISTIYORUM RAHIME KAMERAYLAN BAKILICAK.BUGÜN YASADIKLARIM ISTE NE UMUYORDUM NE CIKTI YINEDE SÜKÜR BEBEKLERIM HALEN BENI BEKLIYORLAR ONLAR ICIN ÜZÜLMEYECEM GECTE OLSA RABBIMIN IZNIYLEN ONLARA KAVUSACAM INSALLAH:4: BANA DUA EDIN NE OLUR:14::14:

canım bence gitme epilasyona..normalde bile zararlı lazer ışınları...bu süreçte uzak dur...sonuçta zaten yarım kalacak...:34:

Demi, ben de öyle düşünmüştüm, bundan öncekiler boşa gitti o zaman, gerçi bayaa bi azalma oldu ama seviniyodum ne güsel kurtuluyorum diye , hamile kalmadan bu işi hallederim gibi geliyodu, şindi artışa geçtiler yine :37: olsun hamiş kalayımda hiç önemli değil :55:

kIZLAR BENDE EPILASYONA 7AYDIR BASLADIM AMA KASIMDA TÜP BEBEK YAPTIM OKADAR IGNE YEMEME RAGMEN 14YUMURTADAN 7SI IYI CIKTI SADECE TRANSFERDE GITMEDIM EPILASYONA VE BU AYDA ADETIMIN ILK GÜN GITTIM BUGÜN DOKTORA GITTIGIMDE YUMURTALRIM KÜCÜCÜK KALMIS HIC GELISMEMIS VE TVDE HABERLERDE GÖRDÜM EPILASYON ISIGI LAZER YUMURTALARI AZALTIYORMUS kisirlik yapiyormus COK TEHLIKELIYMIS TÖVBE ETTIM GITMEM ARTIK......

kIZLAR BENDE EPILASYONA 7AYDIR BASLADIM AMA KASIMDA TÜP BEBEK YAPTIM OKADAR IGNE YEMEME RAGMEN 14YUMURTADAN 7SI IYI CIKTI SADECE TRANSFERDE GITMEDIM EPILASYONA VE BU AYDA ADETIMIN ILK GÜN GITTIM BUGÜN DOKTORA GITTIGIMDE YUMURTALRIM KÜCÜCÜK KALMIS HIC GELISMEMIS VE TVDE HABERLERDE GÖRDÜM EPILASYON ISIGI LAZER YUMURTALARI AZALTIYORMUS kisirlik yapiyormus COK TEHLIKELIYMIS TÖVBE ETTIM GITMEM ARTIK......

Hadi yaa! Hiçbiyerde okumamıştım ben böyle bişi!!
bi daha gitmem o samannn!! :50:

kızlar hepinize çok teşekür ederim iyi dilekleriniz için.bu gece bana uyku yok hepimiz için dua ediyor olacağım rabbim hakkımızda yayırlı olanı tez zamanda nasip etsin.rabbim kimseyi evlat acısıyla,evlat hasretiyle sınamasın,isteyene sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.:18::18::44::44::16::16:

canım dualarımız seninle iyi haberlerle gel inşallah

Günaydın kızlar birazdan transfer günümün belli olması için doktora gideceğim. Dua edin benim için

Sudenaz canım 150 salavat eklermisin canım. muck

hayırlı olsun canım bebeşin inşallah annesiyle beraberdir ve orada hep kalır seni diğer topicdende takip etmiştim canım
beni cumartesi adetimin 14. günüde çağırdılar cumarteside gidicem
çok heves ettim çok inan bende karşıyımdır oyle şeylere ama çok geldi içimden
belki şanslı bir bebek olduğu anlar ve bizim kavuşmamız için o dua eder belki rabbim onun duasını kabul eder
bilmiyorum ya anlatamıyorum kendi düşündüklerimi ama aldım işte kalsın evde bir gün alırsam kocağıma yavrumu ilk o çorapları gidiricem

inşallah kuzum şanslı olmazlarmı yeterki gelsinler onlar anlıyorum kuzum seni insanın bazen elinde değil birşeyler işte hevesleniyorsun ne yapalım hayırlısıyla inşallah onları giydireceğin günleri görürsün

slm kızlar ben geldim 2-3 gün giremedim nasılsınız ,
bu güb kontrolüm vardı adetin 9. günü rahim kalınlığı 7.4 olmuş iyimi sizce
tırasfer tarihim belli oldu adetin 19. günü 26 ocakta olacak:52:
sye inşallah yarın iyi sonuçlar çıkar merakla bekliyorum
yeşil034 arkadıaşın tekrar test yazmışsın o nedemek olmuşmu olmamışmı anlamadım
wish adetin gelmiş son adet olsun inşallah
kızlar dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama içimden geldi ve yaptım
dün pazara gittim eşimle bebek elbiseleri satan bir yere takıldı güzüm tezgaha yanaştım
bebek çorapları varmı dedim adam çeşit çeşit çıkardı kızmı erkekmi dedi ben öyle kala kaldım:26::26::26:
eşim alma diye ısrar etti adam dediki alsın sonradan bebeyin eksiiikleri tamamlanmıyo şimdiden başlayın dedi

tekrar sordu kımı ekekmi diye
belli deyil dedim bir pakkette 3 çift bebek çorabı aldım
çok heves ettim tolumda alıcaktım eşim izin vermedi
inşallah rabbim o çorapların içini dolduracak minik bir evlat nasıp eder

canım benim yaaa offf çok iyi anlıyorum seni :48: aslında ben de karşıyım ama almamak iin zor tutuyorum kendimi, dediğin mantık çok doğru, düişündüm de belki ben de bi çorap patik bişi alırım :34:

günaydınnn herkese :16:
sye güzel hadi kutlama yapıcaz hbr et bize:21::18:
çido günaydın cnm:34:
elize cnm ins bi sorun cıkmas rahim kalınlanmıstır ne kaldı di mi surda günler nasıl gececek derken c sükürr:10:
eda üzülme tatlım vardır bi hayır gec olsun güç olmasın:38:

Günaydın kızlar birazdan transfer günümün belli olması için doktora gideceğim. Dua edin benim için
Dualarımız seninle canım, tez zamanda kavuş bebeklerine inşallah..

SELAM ARKADASLAR BENIM BUGÜN DOKTORDA RANDEVUM VARDI BEN IKI DEFA TÜP BEBEK TAZE DENEDIM HERSEY COK AMA COK IYI GITMESINE RAGMEN TUTMADI BLASTOSiST BEBKLERIM ICIMDE OLMADI:43:. KASIMDAN BERIDE :13:2BEBISIMIZ DONDURULMUS BIZI BEKLIYOR.NORMALDE ARALIKTA BEKLENEN ADET GELMEDI DOKTORA GITTIGIMDE 3,5CM KIST OLUSMUSTU 10GÜN SOGAN SUYU ICTIM VE 01.01.2012GÜNÜ ADET OLDUM YANI DONDURULMUSLARA BASLAYA BILIRDIK ARTIK BENDE ADET DÜZENSIZLIGI 31-35GÜNDE BIR OLUYORUM VE TROiD VAR ESIMDE ISE SPERM AZLIGI VAR.BU SEFER DOGAL TRANSFER YAPILACAKTI NORMAL YUMURTLAMAM OLUP ILACSIZ ÖYLE TRANSFER YAPILACAKTI.VE BUGÜN ADETIMIN 16TINCI GÜNÜYDÜ DOKTORA GITTIM BEKLENEN GÜNDÜ YANI YUMURTANIN CATLAMIS OLMASI LAZIMKEN HIC GELISMEMIS YUMURTAM:43:YANI HERSEY BITTI BUGÜN TEDAVI DURDURULDU ARTIK ALLAHIN IZNIYLEN SUBATTAKI ADETIMLEN BASLANACAK TABI ADET OLURSAM DOKTOR KANIMA BAKTI GEC OLURSUN DEDI BUSEFÉR YUMURTA SORUNUNU YASAMAMAK ICIN ADET OLUNCA 3ÜCÜNCÜ GÜNÜNDEN 7iNCi GÜNE KADAR KLOMiFEN KULLANACAM BAKALIM INSALLAH HERSEY IYI OLUR COK ÜZÜLDÜM BUGÜN SANKi NEGATIV SONUC ALMIS GIBIYIM INSALLAH SONUC IYI OLUR.BUARADA HAZIR ERTELENmisken HYSTEROSKOPIE YAPIM DEDIM DOKTOR GEREK YOK DIYOR AMA EMIN OLMAK ISTIYORUM RAHIME KAMERAYLAN BAKILICAK.BUGÜN YASADIKLARIM ISTE NE UMUYORDUM NE CIKTI YINEDE SÜKÜR BEBEKLERIM HALEN BENI BEKLIYORLAR ONLAR ICIN ÜZÜLMEYECEM GECTE OLSA RABBIMIN IZNIYLEN ONLARA KAVUSACAM INSALLAH:4: BANA DUA EDIN NE OLUR:14::14:
canımcım çok üzüldüm... yaşadığın hayal kırıklığını biliyorum... ama bak ne güzel umudun var, dondurulmuşların var, ben öyle çok üzülmüştüm ki ilk denememizde tutmadığı zaman inat ettim dondurulmuşlarım bi senedir bekliyor bu inadım yüzünden. keşke daha önce zaman geçirmeden koydursaymışım. şimdi ben de de troid çıktı, doktorum bu tür tedavilerde ara vermemek gerekiyor, bu arada başka sorunlar çıkabiliyor diyor. sende hemen toparla kendini ümidini kaybetmeden yepisyeni umutlarla başla yeniden :34:

geçen hafta dayanamadım bebek mağazasının önünden geçiyordum ilk defa kıyafet aldım çekine çekine:)doğmamış bebişime kıyafet aldım besmeleyi geçtim allah ım uğur getirsin dedim yeşil puantiyeli pijama takımı aldım çok şeker eşime gösterdim kime aldın dedi bizim bbişe aldım dedim şaşırdı

Aaamiiiiinnnnnn :46:

CAKIR44 canım benim yaa yazdıklarını okudum Allahım Ya Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder de özencimiz içimizde kalmaz ben de senin gibiyim inan bana evimin yakınında kadir has çocuk dünyası var öyle güzel şeyler var ki bebeğimin benimle olup olmadığı belli değil ama içimden hepsini almak geliyor Allahım bana evladımı nasip etsin hamile olduğumu öğreneyim hemen kadir has da inip mutlaka bebişime ilk hediyesini alacağım diyorum:-)Rabbim büyük!!!inşallah özencimizi içimizde bırakmaz...kucaklarımızı boş bırakıp bizi evlat hasretiyle yakmasın...(amin)
Aaamiiiinnnnnn :46:
maşallah seninde iyimiş rahim kalınlığı bunların hepsi bahane rabbim ol demedikçe olmaz
inşşlallah bu defa rabbim ol der ve oluverir
Aaamiiiinnn :46:
hayatım seni diğer topicdende biliyorum inşallah bebişlerin annesine sıkıca tutunur ve orda kalırlar

herkesin kendine ait bir fikri vardır saygı duyulur ve saygı duyuyurom sana
inşallah sende bebyin göbişine girdiğinde başlarsın hazırlıklara

Aaaamiiiinnn :46:

günaydınnn herkese :16:
sye güzel hadi kutlama yapıcaz hbr et bize:21::18:
çido günaydın cnm:34:
elize cnm ins bi sorun cıkmas rahim kalınlanmıstır ne kaldı di mi surda günler nasıl gececek derken c sükürr:10:
eda üzülme tatlım vardır bi hayır gec olsun güç olmasın:38:

Günaydııınnn, senin meleen ne güselmiş :34:

sanada rabbim onları kollanmayı en yakın zamanda nasip etsin inşallah

hayırlı olsun canım bebeşin inşallah annesiyle beraberdir ve orada hep kalır seni diğer topicdende takip etmiştim canım

canım benim yaaa offf çok iyi anlıyorum seni :48: aslında ben de karşıyım ama almamak iin zor tutuyorum kendimi, dediğin mantık çok doğru, düişündüm de belki ben de bi çorap patik bişi alırım :34:
binlerce kez amin rabbim amin diyen diller hürmetine dualaırımızı kabul etsin inşallah

canım takma sen iş yerindekileri yaa boşver onlar senin neler yaşadığını bilmedikleri için öyle konuşuyorlar boşver aslında doktorlar sorun çıkarmıyor isteyene 10 gün rapor veriyorlar canım bende ilk ikisinde test günümü kadar yatmıştım üçünc de 7. gün işe başlamıştım canım. olmadı oylede boylede olmadı rabbim ol dedikten sonra biz ne yaparsak yapalım olur.. inşallah güzel haberlerle dönersin iş yerine canım..

oh oh darsı benim başıma inşallah çok sevindm canım inşallah sorunsuz hallolur her şey bebişlerine kavuşursu bir an önce bu son kırmızılar olsun inşalha :))

evet ya büyük buluşma anne baba ve mercimekLER nasıl heyecanlı :1: ben bile çok heyecan yaptım bak şimdi :9: :1:

canım inşallah onları bebişlerine giydireceğin günde yakındır merak etme canım yılbaşında bizde aynsını yaptık oyuncakcıya girdik yeğenime alacağız birşeyler 5 yaşında oğlumuz varda demişim adama adamda bize allah bağışlasın dedi :9:

sana diğer topikten bakıyordum canım inşallah güzel sonuçlar alırsın hoşgeldin aramıza :46:

allah razı olsun rabim duarını kabul etsin canım ağzına sağlık :21:
aaaaa ne enterasan inşalah bebeyine oyuncak alacağın günde gelir

CAKIR44 canım benim yaa yazdıklarını okudum Allahım Ya Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder de özencimiz içimizde kalmaz ben de senin gibiyim inan bana evimin yakınında kadir has çocuk dünyası var öyle güzel şeyler var ki bebeğimin benimle olup olmadığı belli değil ama içimden hepsini almak geliyor Allahım bana evladımı nasip etsin hamile olduğumu öğreneyim hemen kadir has da inip mutlaka bebişime ilk hediyesini alacağım diyorum:-)Rabbim büyük!!!inşallah özencimizi içimizde bırakmaz...kucaklarımızı boş bırakıp bizi evlat hasretiyle yakmasın...(amin)
canım öncelikle hoşgeldin hepimiz bu duyguları yaşıyoruz evlat hasreti rabbim kimseye yaşatmasın yaşattıdamı allah şifa verip en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

$1.webp

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...:16:

Gece rüyamda resimdeki gibi bir kuzucuk sevdim,hayır olsun.:97:

Allah düşlerimizi gerçek etsin inşallah...

Amin canım sağolasın, inşaallah hepimizin bebişi bizlerle kalır ve bu mutluluğu yaşarız.

beni cumartesi adetimin 14. günüde çağırdılar cumarteside gidicem
çok heves ettim çok inan bende karşıyımdır oyle şeylere ama çok geldi içimden
belki şanslı bir bebek olduğu anlar ve bizim kavuşmamız için o dua eder belki rabbim onun duasını kabul eder
bilmiyorum ya anlatamıyorum kendi düşündüklerimi ama aldım işte kalsın evde bir gün alırsam kocağıma yavrumu ilk o çorapları gidiricem

inşallah kuzum şanslı olmazlarmı yeterki gelsinler onlar anlıyorum kuzum seni insanın bazen elinde değil birşeyler işte hevesleniyorsun ne yapalım hayırlısıyla inşallah onları giydireceğin günleri görürsün

Bence çok güzel bir şey, insanı motive edecek şeyler lazım bu süreçte, en azından onlara baktıkça insan bir heyecan, bir sevinç duyar. İnşaallah hepimiz bol bol, rengarenk ciciler alırız en yakın zamanda :34:

test günümüz ayni gün canim, insallah rabbim artik zamanidir der gönlümüzün muradini verir, nasil geciyor günlerin

Aminnnnnnnn! Normalde çalışıyorum ama birkaç gündür evdeyim. Evde yatacağım nasıl olsa, bir sürü kitap okurum filan diyordum ama böyleyken de insanın içinden gelmiyor :( Zaten artık genelde yatmıyorum, ya oturuyorum, ya da uzun oturuyorum :1: Yavaş yavaş mutfağa da giriyorum. Tutan tutmuştur herhalde şimdiye kadar. (İnşaallah!)

bende pcos var benim4. deneme bizde lamadık bir sonuç artık bizde sebebsiz infertiliteyiz
inşallah olur bu defa
nefesim oldukça ümidim olacak
Bu işin kısmet olduğuna yürekten inanıyorum ama sebepsiz infertiliteleri gördükçe bu inancım daha da güçleniyor. Her şeyin önceden tayin edilmiş bir zamanı var ve Rabbim inşaallah çok bekletmeden bu zamana erdirir. Dilerim ki sen de bebişini kucağına alırsın.

Epilasyona ben de 5 seans gitmiştim, sonra hem istediğim kadar azalma olmadı, hem de çekindim ben de ve bıraktım, birkaç aydır gitmiyorum. Ancak şunu da söyleyeyim, bu tüp bebek denememde 25 yumurtam oldu. Yani kendini suçlama sakın, belki bu ay öyle denk gelmiştir. Bundan sonra da devam etmezsin. Zaten ben lazer ışınından değil de tüylerin çıkmasını engellemenin vücuda yapabileceği olumsuz etkiyi düşünerek bırakmıştım.

Yavaş yavaş bir donuklaşma hissediyorum kendimde, transferi yapılanlar, size de öyle oldu mu? Sıkıntıdandır herhalde değil mi? 5. günüm ve belirti de yok henüz. İnsan canı acısın, bir yerleri sancısın ister mi, istiyor işte :1::1:

Gece rüyamda resimdeki gibi bir kuzucuk sevdim,hayır olsun.:97:

Allah düşlerimizi gerçek etsin inşallah...
böyle tatlı bir kızın olsun inşallah
tabi hepimizin

Amin canım sağolasın, inşaallah hepimizin bebişi bizlerle kalır ve bu mutluluğu yaşarız.

Bence çok güzel bir şey, insanı motive edecek şeyler lazım bu süreçte, en azından onlara baktıkça insan bir heyecan, bir sevinç duyar. İnşaallah hepimiz bol bol, rengarenk ciciler alırız en yakın zamanda :34:

Aminnnnnnnn! Normalde çalışıyorum ama birkaç gündür evdeyim. Evde yatacağım nasıl olsa, bir sürü kitap okurum filan diyordum ama böyleyken de insanın içinden gelmiyor :( Zaten artık genelde yatmıyorum, ya oturuyorum, ya da uzun oturuyorum :1: Yavaş yavaş mutfağa da giriyorum. Tutan tutmuştur herhalde şimdiye kadar. (İnşaallah!)

Bu işin kısmet olduğuna yürekten inanıyorum ama sebepsiz infertiliteleri gördükçe bu inancım daha da güçleniyor. Her şeyin önceden tayin edilmiş bir zamanı var ve Rabbim inşaallah çok bekletmeden bu zamana erdirir. Dilerim ki sen de bebişini kucağına alırsın.

Epilasyona ben de 5 seans gitmiştim, sonra hem istediğim kadar azalma olmadı, hem de çekindim ben de ve bıraktım, birkaç aydır gitmiyorum. Ancak şunu da söyleyeyim, bu tüp bebek denememde 25 yumurtam oldu. Yani kendini suçlama sakın, belki bu ay öyle denk gelmiştir. Bundan sonra da devam etmezsin. Zaten ben lazer ışınından değil de tüylerin çıkmasını engellemenin vücuda yapabileceği olumsuz etkiyi düşünerek bırakmıştım.

Yavaş yavaş bir donuklaşma hissediyorum kendimde, transferi yapılanlar, size de öyle oldu mu? Sıkıntıdandır herhalde değil mi? 5. günüm ve belirti de yok henüz. İnsan canı acısın, bir yerleri sancısın ister mi, istiyor işte :1::1:
epilasyon bu yönde çok etkisi var benim yengemin 1.5 yıl çocuğu olmadı epilasyona başlıyayımmı demişti kadın doğumcuya kessinlikle başlama demişti
zaten çocuğun olmuyo var olanıda yok etmenin manası yok demişti çocuk için tedavi gören biri için çok tehlikeli demişti
yengem iki çocuk doğurduktan sonra başladı:)bencede zararlı ve başlamayın derim

edanur geç olsun güç olmasın belki senin için böyle daha hayırlıdır inşallah bebeklerin seni bekliyodur orda ve diyer ay alırsın yavrıualırı hiç canını sıkma canım

Back
X