hayırlı olsun canım bebeşin inşallah annesiyle beraberdir ve orada hep kalır seni diğer topicdende takip etmiştim canım
Amin canım sağolasın, inşaallah hepimizin bebişi bizlerle kalır ve bu mutluluğu yaşarız.
Bence çok güzel bir şey, insanı motive edecek şeyler lazım bu süreçte, en azından onlara baktıkça insan bir heyecan, bir sevinç duyar. İnşaallah hepimiz bol bol, rengarenk ciciler alırız en yakın zamanda
Aminnnnnnnn! Normalde çalışıyorum ama birkaç gündür evdeyim. Evde yatacağım nasıl olsa, bir sürü kitap okurum filan diyordum ama böyleyken de insanın içinden gelmiyor

Zaten artık genelde yatmıyorum, ya oturuyorum, ya da uzun oturuyorum

Yavaş yavaş mutfağa da giriyorum. Tutan tutmuştur herhalde şimdiye kadar. (İnşaallah!)
Bu işin kısmet olduğuna yürekten inanıyorum ama sebepsiz infertiliteleri gördükçe bu inancım daha da güçleniyor. Her şeyin önceden tayin edilmiş bir zamanı var ve Rabbim inşaallah çok bekletmeden bu zamana erdirir. Dilerim ki sen de bebişini kucağına alırsın.
Epilasyona ben de 5 seans gitmiştim, sonra hem istediğim kadar azalma olmadı, hem de çekindim ben de ve bıraktım, birkaç aydır gitmiyorum. Ancak şunu da söyleyeyim, bu tüp bebek denememde 25 yumurtam oldu. Yani kendini suçlama sakın, belki bu ay öyle denk gelmiştir. Bundan sonra da devam etmezsin. Zaten ben lazer ışınından değil de tüylerin çıkmasını engellemenin vücuda yapabileceği olumsuz etkiyi düşünerek bırakmıştım.
Yavaş yavaş bir donuklaşma hissediyorum kendimde, transferi yapılanlar, size de öyle oldu mu? Sıkıntıdandır herhalde değil mi? 5. günüm ve belirti de yok henüz. İnsan canı acısın, bir yerleri sancısın ister mi, istiyor işte

epilasyon bu yönde çok etkisi var benim yengemin 1.5 yıl çocuğu olmadı epilasyona başlıyayımmı demişti kadın doğumcuya kessinlikle başlama demişti
zaten çocuğun olmuyo var olanıda yok etmenin manası yok demişti çocuk için tedavi gören biri için çok tehlikeli demişti
yengem iki çocuk doğurduktan sonra başladı:)bencede zararlı ve başlamayın derim
edanur geç olsun güç olmasın belki senin için böyle daha hayırlıdır inşallah bebeklerin seni bekliyodur orda ve diyer ay alırsın yavrıualırı hiç canını sıkma canım